دوست من شما مقایسه می کنین ها...نقل قول:
Printable View
دوست من شما مقایسه می کنین ها...نقل قول:
به قول بچه ها گفتني باااااااااااااش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم که برادرای ک800 باز کم اوردن ببین چقدر کم اوردن که ک800 رو با 66 خزه مقایسه پایا پای میکنن
بابا من که میدونم از اینکه ک800 گرفتید پشیمونید با خودتونم میگید کاش ن73 میگرفتیم اخه چرا خودتونو گول میزنید بیاد توبه کنید ک800 تونو بیندازید دور و 66 دو خز سوراخ بگیرید
چشم
ديگه چي
ميخاي بريم 1100 بگيريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قصه نخور ... به تو نه N73 میدن نه K800 ...تو درباره همون 6600 نظر بدی سنگین تری ... :biggrin:نقل قول:
بابا من که میدونم از اینکه ک800 گرفتید پشیمونید با خودتونم میگید کاش ن73 میگرفتیم اخه چرا خودتونو گول میزنید بیاد توبه کنید ک800 تونو بیندازید دور و 66 دو خز سوراخ بگیرید
بابا من خودم بهترین گوشی دنیا رو دارم اینو به شما میگم که عبرت بگیرید از تجربیات ما فوقتون استفاده کنید
الان چيكار كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من خودم بهترین گوشی دنیا رو دارم اینو به شما میگم که عبرت بگیرید از تجربیات ما فوقتون استفاده کنید
تو 6600 داري ؟ نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با تمام احترامی که برای اعضای این سایت قائلم ولی چرا حرف غیر منطقی و چرت و پرت می زنینقل قول:
شما که به گفته ی خودتون بهترین گوشی رو داری قطعا باید اطلاعات جامعی رو درباره ی گوشی ها داشته باشی
بیا با یه استدلال منطقی همه رو راضی کن که N73 از K800 بهتره. چرا هی تیکه میندازی و مسخره می کنی
من خودم می خوام K800 بگیرم. اگه دوباره نمی خوای تیکه بندازی من رو راضی کن که K800 نگیرم.(عمرا)
در ضمن علاقه ی شما به 6630 و 6600 :puke: را تحسین می کنم
در ضمن طرفداران یه برند مثل سونی یا نوکیا حتی در مورد ضایع ترین گوشی شرکت مورد علاقشون هم بد نمیگن
حالا شما رو نمی دونم:question:
دوست عزیز با تمام احترامی که برای اعضای این سایت قائلم ولی چرا حرف غیر منطقی و چرت و پرت می زنینقل قول:
شما که به گفته ی خودتون بهترین گوشی رو داری قطعا باید اطلاعات جامعی رو درباره ی گوشی ها داشته باشی
بیا با یه استدلال منطقی همه رو راضی کن که N73 از K800 بهتره. چرا هی تیکه میندازی و مسخره می کنی
من خودم می خوام K800 بگیرم. اگه دوباره نمی خوای تیکه بندازی من رو راضی کن که K800 نگیرم.(عمرا)
در ضمن علاقه ی شما به 6630 و 6600 :puke: را تحسین می کنم
یه چیز دیگه: طرفداران یه برند مثل سونی یا نوکیا حاضر نیستند به هیچ وجه در مورد ضایع ترین گوشی شرکت مورد علاقشون هم بد بگن
حالا شما رو نمی دونم:question: ( ببین دیگه 6600 چیکار کرده که .... )
لطفا دیگه هم تو این تاپیک در این مورد بحث نکنید. بزارید تو این تاپیک در مورد موضوعات مورد نظر بحث بشه
(ببخشید از دستم در رفت دوتا پست شد)
khaste nabashi:blink:نقل قول: