البته اینو بگم که من فقط به خاطر بالا رفتن پستا نمیام اینجا.
چون من کنکوریم و شدیدا دارم درس میخونم برای رفع خستگی هر روز در سه نوبت 15 دقیقه ای میام اینجا خستگی در وکنم.
تفریح سالم.
Printable View
البته اینو بگم که من فقط به خاطر بالا رفتن پستا نمیام اینجا.
چون من کنکوریم و شدیدا دارم درس میخونم برای رفع خستگی هر روز در سه نوبت 15 دقیقه ای میام اینجا خستگی در وکنم.
تفریح سالم.
من هم برای تفریح خودم و دیگران این تاپیکو ادامه میدم.امیدوارم از تاپیک رضایت داشته باشید و استفاده کنید.نقل قول:
:)
من ای دی تو ادت میکنم.
گوشی p1000 (ازمایشی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیپی که سونی اریکسون در گوشی های سیمبینش استفاده میکنه سونی هست .
Sony Ericsson chooses new chip for future smartphones
sony has introduced a new version of their mobile processor chip they call the Nexperia;Sonyericsson has used nexperia generation chips in the( w950/P900/m600) smartphones.
sony Electronics today announced the release of an advanced Nexperia™ Mobile Multimedia Processor PNX4008, targeted at the rapidly growing market for smartphones. The Nexperia processor provides sophisticated video, graphics, imaging, audio and security functions for feature-rich mobile handsets, enabling a wide range of applications for the Connected Consumer. Sony Ericsson, who already deployed previous Nexperia generations in its very successful w950/P900/m600 smartphone family using Symbian OS and UIQ 3 user interface, has selected the PNX4008 for future of Symbian OS phones products.
The PNX4008 is based on an ARM9® processor accelerated by dedicated, tightly integrated engines providing high-end multimedia functions for excellent power consumption and overall system performance. The video and imaging system from sony delivers full frame rate video for record/playback and video telephony, an enhanced music/audio system from CEVA, extreme gaming using an advanced PowerVR 3D graphics engine from ARM and Imagination Technologies, and a complex security subsystem from Discretix.
"By introducing the Nexperia Mobile Multimedia Processor to the market, we enable leading-edge multimedia features for smartphones," said Gert-Jan Kaat, senior vice president and general manager business unit Mobile Communications, sony Semiconductors. "By deploying the PNX4008, a handset can become truly convergent, acting as a PDA, digital camera, camcorder, gaming console and MP3-player, with minimal power consumption
گوشی که قرار بود ساخته شه اما نشد.حیف....بلک دایمند(الماس سیاه)
لیزر پروژکتور موبایل
عکس علکیه ولی تو تلویزیون نشون داده بود که اینو رو خود موبایل نسب کردن ولی ان تصویر به نظرم واقعی نیست!
اینم چیپ دوربین k800i هست که مال سایبر شاته
سلام حسام جان درباره الماس سیاه تا جایی که من خبر دارم از این گوشی 6 تا ساخته شده و قیمتشم خوندم ولی الان یادم نیست. درست مثل همین گوشی یه جور دیگه هم درست شده به عنوان الماس سفید که همین شکلی هستش و فقط رنگش سفیده اگه عکساش و قیمتشو پیدا کردم حتمآ برلت میزارم.
راستی گوشی نخریدی؟
برام مموری های گوشی رو میذاری که هر کدوم تا چند گیگ تو ایران اومده؟
مثل MMC . Stick Duo . SD . M2
ممنون میشم ازت
اول که واقعا ازت ممنونم دوم واقعا زحمت کشیدی دستت طلا سوم امیدوارم جبران کنیم