سلام
عزیزانی که اطلاعاتی در ارتباط با hash شدن فایلها (wasted) دارند و اینکه چگونه می توان از این موضوع جلوگیری کرد ، را دارند لطفا راهنمایی فرمایند .
ممنون
راستی چکار کنیم تا ban نشویم ؟ یا حداقل کمتر بشویم ! اصلا اگر بشیم چی میشه ؟
سلام
عزیزانی که اطلاعاتی در ارتباط با hash شدن فایلها (wasted) دارند و اینکه چگونه می توان از این موضوع جلوگیری کرد ، را دارند لطفا راهنمایی فرمایند .
ممنون
راستی چکار کنیم تا ban نشویم ؟ یا حداقل کمتر بشویم ! اصلا اگر بشیم چی میشه ؟
لطفا بفرمائید که چند درصد از دانلودهاتون ( با رعایت مسائل ابتدایی ) موفقیت آمیز بوده و بزرگترین فایلی که دانلود کردین چقدر بوده ؟
اين فايل ها البته به قول خود سايت فايل هايي هستند كه به وسيله Peer ها فرستاده ميشن ولي براي فايل شما مورد احتياج نيستن. البته دانلود هايي هم وجود داره كه Waste اونها بيشتر از حجم دانلودشون هست كه البته من تا حالا نديدم!نقل قول:
ban شدن به خاطر اينه كه بعضي ها فايل هاي hashfail زياد send مي كنن و برنامه خودش اونا رو بن مي كنه. براي رهايي از بن شدن هم بايد روي تورنت مورد نظر كليك راست كنيد و از منوي advance گزينه reset bans رو انتخاب كنيد. راه خاصي هم براي رهايي از بن شدن نيست نمي دونم فكر كنم اكثر wasted ها به خاطر اينه كه يه آدم مردم آزار فايل رو كه مضمونش ربطي به فايل هاي مورد نشر دانلود ما نداره رو ميذاره به جاي يكيشون.
من صددرصد دانلودهام موفقيت آميز بوده. بزرگترين فايلي هم كه با تورنت دانلود كردم يه بازي بوده با حجم 3.4 گيگابايت كه البته وقت خيلي زياد برد...نقل قول:
من تازه تورنتی شدم. فقط یه مشکل دارم که اگه حل شه خیلیییی حال میکنم.
من الان Azureus 2.5.0.4 , Azureus 3 رو دانلود کردم.با utorrent کار میکردم اما این ورژن سه خیلی باحاله ! بد نیست امتحانش کنید حجمی نداره.
من یه برنامه میخوام که خودش سر ساعتی کعه مشخص کردم شروع کنه به دانلود آپلود و خودشم کانکت شه اگرم dc شد ردیال کنه و مثلا اگه 5بار نتونست کانکت شه بیخیال شه. فلش گت داره! اما مشکل اینه که فلش گت رو با تورنت تست نکردم و واقعا کارش این نیست نمیشه زیاد ازش انتظار داشت.
utorrent رو میشه مشخص کرد چه ساعتی چه روزایی با چه لیمیتی دانلود کنه ولی خودش کانکت نمیکنه!
کمک کنید:31:
سلام
کسی تا حالا تست کرده که امکان استفاده از 2 دانلودر همزمان مثلا Utorrent وazureus با هم امکانپذیر هست یا نه ؟
یا مثلا ایا میشه با دو کانکشن Adsl بصورت همزمان ، از یک یا چند دانلودر استفاده کرد ؟
من تست کردم و امکانش هست ولی یه پچ هست tcp/ip patch که محدودیت پورت های باز در ویندوز xpsp2 رو از 10 به 50 یا هرچقدر خودت تعیین کنین تغییر میده که اگه شما هم رو سیستم این پچ ور اجرا کنین میتونه به افضایش سرعت کمک کنه مخصوصا وقتی بیش از یک نرم افزار p2p استفاده می کنیننقل قول:
کسی تا حالا تست کرده که امکان استفاده از 2 دانلودر همزمان مثلا Utorrent وazureus با هم امکانپذیر هست یا نه ؟
سلام
من چند تا دانلود نصفه با utorrent دارم . اگه بخوام دانلودرم رو عوض کنم تکلیف این نصفه و نیمه ها چی میشه ؟ راه حلی هست ؟
سلامنقل قول:
يعني ميخواين اين دانلودها رو با يه برنامه ديگه ادامه بدين ؟
اگه منظورتون اينه كه بله ميشه
بايد فايل تورنت رو با برنامه باز كنيد
و محل سيو رو همون محلي كه فايلها با برنامه قبلي فايلها سيو و دانلود شدهاند قرار بدين
بعد برنامه شروع ميكنه به چك كردن
و دانلود رو ادامه ميده
سلام
من زیاد بلد نیستم دنبال لینکهای تورنت بگردم . حالا اگر عزیزان محبت بفرمایند :
1- من دنبال دو dvd از گروه rolling stones با نامهای ، TorontoRocks که بصورت مشترک با ac/dc در تورنتو اجرا شده ( و من توصیه می کنم اگر پیدا کردین هم به من بگین و حتما ببینید ) و بعدی
The rolling stones Truth and Lies هستم . اگر عزیزان بتوانند کمکی کنند سپاسگزار خواهم بود . در غیر این صورت هم همونطور ! ( آدرس لینک یا فروشنده رو میخوام )
2- اصلا چجوری باید دنبال این فایلها گشت !!!؟ توی یاهو یا گوگل میشه ؟
3- این فایلهایی که علامت قفل دارند داستانشون چیه ؟ در پستهای قبلی یک اشاره ای شده ولی من هنوز متوجه نشدم .
ممنون
ببخشید یک سوال دیگه !
اگر دانلودهایی که تکمیل شده را سید کنیم ایا شانس بالا رفتن سرعت جهت بقیه دانلودهای نیمه کاره بالا میره یا نه ؟ اگر جواب مثبته تا کی بصورت سید نگهش داریم ؟ برای روزهای بعد چطور ؟ اصلا کی از سید درش بیاریم ؟