-
وقتي سرچ ميكنم بايد حتما از كلمه اول وارد كنم يعني اگر اسمي مثلا "علي احمدي پور" باشد وقتي سرچ ميكنم حتما بايد علي را وارد كنم اگر فقط احمد را وارد كنم چيزي پيدا نمي كند و در جستجو فقط يكي را پيدا ميكند.مشكل اين است مي خواهم وقتي مثلا احمد راسرچ مي كنم تمامي احمد ها نشان داده شوند يا موارد غير از احمد را نشان ندهد.
باتشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دستور SQL برای Search
کد:
S:='Select * From '+ Nam_Table_Edt.Text+ ' Where Nam Like '+''''+'%'+Name_Edt.Text +'%'+''''
-
نقل قول:
دستور SQL برای Search
کد:
S:='Select * From '+ Nam_Table_Edt.Text+ ' Where Nam Like '+''''+'%'+Name_Edt.Text +'%'+''''
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من برنامه نویس نیستم و زیاد سر در نمیارم. من از BDE برای پایگاه داده های استفاده کردم.میشه بگید چه چیزایی رو باید در این کد جایگزین کنیم. از این کد استفاده کردم ولی ارور میداد شاید اشتباه کرده باشم. میشه راهنمایی کنید خیلی مهمه.
با تشکر
-
فط یه کد بگین که وفتی سرچ میزنم موارد غیر از اون ناپدید بشن و این قابلیت را هم داشته باشه که مثلا بتونم یک قسمت از کلمه رو مثل "راد" از کلمه "مراد" پیدا کنم
با تشکر
-
کد:
کد:
'+ Nam_Table_Edt.Text+ '
نام جدول رو بنویس.
نام دی بی ادیت رو بنویس.
-
سلام
من delphi7 و رو ویندوز 7 نصب کردم
مشکل من فارسی نشدن محیط delphi7 هست ، در حالی که زبان فارسی روی ویندوزم نصبه و در بقیه نرم افزار ها کاملا کار میکنه!!
مثلا وقتی یه label میذارم و caption اونو به فارسی مینویسم در قسمت object inspector فارسی نمی نویسه و با کاراکترهای ناخوانا مینویسه ولی رو ی فرم فارسی نشون میده!
در خروجی اغلب کنترلام فارسی و نشون میدن ولی تمام زیر منوها و message ها به فارسی نشون داده نمیشن و با همون کاراکترهای ناخوانا که گفتم نشون داده میشن!
لطفا راهنمایی کنین،ممنون
-
دو مورد میتونه باشه :
1. ورژن ویندوزتون فونت اصلی خودش رو بدون امکان فارسی ریلیز کرده! (تقریبا احتمالش صفره)
2. توی Regional Option سیستم پیشفرضتون رو فارسی نکردین. (توی صفحه اول هستش)
-
با سلام
من ميخوام يك فايل ورد ايجاد كرده و سپس متن خاص را در آن ذخيره كنم اگه ممكنه بگيد چطوري ميشه اين كار رو انجام داد...خيلي زود ميخوام با تششششششششششششكككككككككر فرررررررااااااااااااااووو ووووواااااااااااننننننننن نننن
-
توی Sample های همراه خود دلفی یک نمونه برای کار با ورد گذاشته که این کارو انجام میده.
به اون مراجعه کن. میتونی جایی که دلفیت رو ریختی سرچ کنی Word
-
سلام من در مورد code generator مطالبی رو میخواستم. لطفا کمک کنید چند روز بیشتر وقت ندارم. یه مقاله کوتاه در این مورد می خوام.