GLRK for Windows XP and update
با سلام
این فایلی که در زیر گذاشتم یک reg key هست که برای قانونی کردن ویندوز به کار میره.
تاریخ ساخت اپریل 2007
Wondering what's GLRK? Genuine License Registry Key for Windows XP 100% works 100% working as of june 2007
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
INFORMATiON
Most WGA patches only allow you to update the basic windows updates. For things such as Internet Explorer 7, Windows Media Player, Windows Defender etc., it requires a proper verification through the Genuine Validation tool.
This key patches your registry to make it Genuine and let you install these applications.
DO NOT REBOOT after patching your registry. Simply goto Windows Update and it'll work.
When you reboot you won't be able to install IE7 etc., you can simply apply the patch again.
This is a dynamic patch where when you need to install Genuine-Protected software then you
can apply this patch. Otherwise you should be able to install security updates normally.
کد:
http://rapidshare.com/files/63992893/WinXP_Genuine_Key.rar
جدیدترین کرک ویستا 16 آبان 1386 ---- بشتابید
اینم جدید ترین کرک ویندوز ویستا که ماله دیروز 16 آبان هستش خودم الان از فایل تورنت گرفتم کرک ویندوزم پریده بود ور روی همون نصب کردم الانم داره کار میکنه
کرک در دو مرحله انجام میشه برنامه رو که اجرا کردین مرحله اول رو بزنین خودش ریست میکنه بعد که اومد بالا دوباره برنامه رو باز میکنید و مرحله 2 رو میزنید منظر میشید تا 3 تا پنجره بهتون نشون بده :10:
:8:حالشو ببرید ویندوزتون اکتیو یه بار هم ریست کنید و لذت ببرید :27:
نتونستم اینجا آپلود کنم تو فضای خودم گذاشتم اینم لینک مستقیم
:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیدبل ویندوز کپی به نسخه اورجینال بدون وارد کردن سریال
دقت کنید:
گفته شده (و هست) که برای اورجینال کردن ویندوز باید این راه رو انجام داد
نقل قول:
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار FF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.
چند وقت پیش برنامه ای ساختم که همین کار رو خودش انجام میداد بدون این که شما نیاز به دستکاری رجیستری داشته باشی :46: و لی یه مشکل کوچیک داشت و اون هم این بود که باز هم شماره سریال رو باید به صورت دستی وارد کرد....
تا اینجا رو داشته باشید :20:
فایل MSoobe به خودی خود اجرا نمیشه و باید حتماً با فرمان و توسط a/ انجام بشه برای همین شماره سریال رو فقط باید دستی وارد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال راهی بودم که بتونیم بدون وارد کردن شماره سریال ویندوز رو اورجینال کنم _ و از اونجائی که بنده آدم پیله ای هستم :21: بالاخره تونستم راهی پیدا کنم که بدون وارد کردن شماره سریال و بدون این که فایل Msoobe اجرا بشه ویندوز رو اورجینال کنم.:5:
اولش شک داشتم که درست کار کنه. رو یک ویندوز دیگه و غیر اورجینال تست کردم و جواب داد. ولی بازهم یکمی شک داشتم. 2 بار دیگه ویندوز نصب کردم و دوباره تست کردم و هر 2 بار جواب مثبت بود :27: و ویندوز اورجینال شده بود. برای محکم کاری خودم هم اینترنت اکسپلورر 7 روش نصب شد و هم از میکروسافت آپدیت گرفتم.
حالا هم ، دوستانی که هنوز از ویندوز کپی استفاده میکنن میتونن این فایل رو دانلود کرده و ویندوز خودشون رو اورجینال کنن:10: و مایکروسافت رو بیچاره کنن :31:
اینم لینکش:
کد:
http://rapidshare.com/users/X33FZE/6
پسورد: 1030
حجم فایل 375 KB