یه مساوی بزور داور و ده نفره شدن بارسا گرفتن، چه شور حسینی برداشته رئالی ها رو :n02:
طرح بلیچر رپورت از تونلی که مادرید نزد و شخصیت خودشو دوباره نشون داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه مساوی بزور داور و ده نفره شدن بارسا گرفتن، چه شور حسینی برداشته رئالی ها رو :n02:
طرح بلیچر رپورت از تونلی که مادرید نزد و شخصیت خودشو دوباره نشون داد
نقل قول:داور اتفاقا آفساید رو درست گرفت. مشکل اینجاست رئال فن ها انتظار دارن داور تک تک صحنه ها براشون مایه بزاره. بدعادت شدن.نقل قول:
تک به تک رونالدو 16 سانتی متر آفساید بود. شاید با خودتون بگید خیلی کمه نباید میگرفت! پس بدونید گل سوم بارسلونا که مردود شد راکیتیچ فقط 14 سانتی متر آفساید بود.
بررسی دقیق ال چیرینگیتو:
داور خیلی خوب رئال رو از یه فاجعه تاریخی نجات داد. دعاگوش باشید :n39:
من تازه میخواستم توئیتر وار دیشب انجام وظیفه کنم ولی شرایط اجازه نداد بیام انجمن بعد از پست اول :n09:نقل قول:
عریان ترین حقیقت دیشب این بود که تنها تیمی که میتونه از لحاظ داوری از پس رئال بربیاد فقط و فقط و فقط بارسا هست و بس :n02::n02::n02:نقل قول:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++
پی نوشتی خطاب به آحاد امت پی سی : عاقا ما با این دوستای بارساییمون شوخی های داوری و اینها میکنیم چون خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم و بالاخره آخرش یه جوری با هم کنار میایم شما خیلی جدی نگیرید ؛ بعد مدتها که کسی بهم پ.خ نزده بود یکی به ما پ.خ زده توو انجمن نوشته " عاقا مدیر دمت گرم چه خوب گفتی بهشون بازم بگو و حمایتمون کن " :n09:
سلام ...نقل قول:
اتفاقا اینجانب هم چندی پیش البته نچندان خیلی پیش ، همچین درخواست مشابهی رو از آقای مدیر دیگری در پ.خ بصورت فوق محرمانه و بسیار شدیدتر البته بر ضد رئال ،،، نمودم که ایشان هم برخورد مشابه و سنجیده ای نسبت به مباحث طرفداری بخصوص در مورد این انجمن ابراز داشتند و به این نتیجه رسیدیم که ارزشش را ندارد ...
باز اگه دوزار گیر ما میومد یچیزی!
ولی واسه هیجان و سرگرمی و دورهمی و دوستی و مهربانی و اوقوت خوش و غیره خوبه ...
البته باز ببخشید دیگه ... :n16:
----------------------------------------------
خخخخخخ ،،،، یازده نفره حریف بارسا نشدن بعد اینا مثلا قهرمان اروپان
یعنی میترسنا از بارسا شدید ... تو اسپانیا که دیگه جایی ندارن همون بهتره یه کانکس واسشون در نقطه ای وسط اروپا تدارک ببینن تا هرساله فقط واسه همون کاپ "چمپو دله ری" برن و بیان و هر فصل با دعای خدایا تو چمپو این فصل هم به بارسا نخوریم چون اگه بخوریم دیگه نمیدونیم کجا چادر بزنیم !
رانده شدگان
والله حمایت شما که بر همگان روشنهنقل قول:
من دوتا اخطاری که دارم از شخص خودت هست ( هرچی خوردیم از به اصطلاح خودی خوردیم :n09: )
+
جالب هست که یه سری اعتقاد دارند که داور بازی رو برای رئال دراورده و رئالیا باید شکر گذار باشن :n08: و از طرفی چمپیونز لیگ رو جام کوچیکی میدونن :n08:
البته بایدم کوچیک بدونن
وقتی طی 5 سال اخیر فقط یک تیمو تو فینال دیده باشن این توهم پیش میاد که رسیدن به فینال و بردن جام کار آسونیه ، البته اینکه تیم خودشون نمیتونه بره فینال و جام رو ببره اصلا مهم نیستا
مهم این هست که UCL جام کوچیکیه :n02:
آدم یاد یه ضرب المثل معروف می افته ، گربه و گوشت و ......
مثل اینکه باید غیبت صغری که داشتیم رو به غیبت کبری تبدیل کنیم و عطای فروم رو به لقایش ببخشیم
عادل خیلی سعی داشت بگه رونالدو آنساید بوده !!! :n09: گزارشگر و کارشناس SKy ، گزارشگر و کارشناس BeIN تو نگاه اول فهمیدن این آفساید هست ولی گزارشگر وطنی طبق معمول سعی کرد متفاوت باشه . :)
مثل دایو ژکو تو بازی با رم که کل دنیا فهمیدن دایو بوده ولی عادل اصرار داشت که پنالتیه ! :n02: Being Different is a Good Thing :n18:
سرمربی بارسا و واکنش به کمپین علیه لیونل مسی!
ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا در خصوص اتفاقاتی که در روزهای اخیر در مورد لیونل مسی رخ داده صحبت کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بعد از ال کلاسیکو اخبار زیادی در مورد درگیری لفظی لیونل مسی با هرناندز داور این بازی در تونل و بین نیمه شنیده شده اما والورده مدعی شد خیلی به این مسائل اهمیتی نخواهد داد.
واکنش ها علیه مسی: "بارها شاهد صحبت کردن بازیکنان با داور بوده و تجربه زیادی در این خصوص دارم. اگر بحث تحت فشار گذاشن داوران باشد، بارها چنین صحنه ای را در تونل ها دیده ام و من تضمین می کنم که هیچکس نمی تواند در این خصوص و تحت فشار گذاشتن داوران صحبت کند.
چه زمانی که یک بازیکن از رئال مادرید و چه بارسلونا به داوری اعتراض کند، من به صداقت تصمیمات داور شکی ندارم. همانطور که ما به انتقاد عادت کرده ایم، داوران نیز به صحبت کردن با بازیکنان عادت دارند. من روزنامه ها را نخوانده ام، نه نشریات هوادار بارسلونا و نه رئال مادرید.
آیا علیه مسی کمپینی به وجود آمده است؟ من هیچ ایده ای در مورد کمپین علیه مسی ندارم و به این مسائل اهمیتی نمی دهم."
شایعات انتقال گریزمان: "من نمی دانم در ملاقات گریزمان با رئیس باشگاه اتلتیکومادرید چه گذشته است اما او به هر حال بازیکنی بسیار باکیفیت است و هیچ شکی در این خصوص وجود ندارد. اما ما باید محتاطانه در مورد بازیکنی که عضو بارسلونا نیست صحبت کنیم زیرا اتلتیکومادرید فینالیست لیگ اروپاست و ما باید به حریف خود احترام بگذاریم."
پ.ن
چند تا از رسانه های فیلم هایی هم برای اثبات تحدید و دعوای فرازمینی با هرناندز رو تهیه کردن که بچه فضایی انکار میکنه...خب باید انکار کنی نکنی عجیبه.
سرجی روبرتو رو میگن دستش به مارسلو نخورده بعد 4 جلسه محرومش کردن! احتمالا به خاطر این بوده که اسم پایتخت ایتالیا رو نمیدونسته ... در جریانید که؟ :n09:
چرا رونالدو گلش به بارسلونا را جشن نگرفت؟
کریستیانو رونالدو یکشنبه شب در نوکمپ گل اول رئال را وارد دروازه بارسلونا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، رئال و بارسا یکشنبه شب در نوکمپ به تساوی 2-2 رضایت دادند.
مسی و سوارز برای بلوگرانا گلزنی کردند و برای رئال نیز رونالدو و بیل موفق به زدن گل شدند. رونالدو پس از گلزنی و برخلاف همیشه اقدام به شادی نکرد و البته از ناحیه مچ پا نیز دچار مصدومیت شده بود.
طبق ادعای نشریه سان، دلیل اصلی خوشحالی نکردن رونالدو پس از گلزنی در ال کلاسیکو، به وضعیت حاد سر الکس فرگوسن بر می گردد. فرگوسن چند روز پیش به دلیل عارضه مغزی به کما رفت و بلافاصله مورد جراحی قرار گرفت.
در گزارش سان قید شده است که رونالدو به اطرافیانش گفته، چطور می توان خوشحالی کنم وقتی کسی که فوتبال را به من یاد داد، برای زنده ماندن می جنگد؟
نکته آماری؛ آندرس اینیستا تنها بازیکنی است که در 16 فصل گذشته لالیگا، حداقل یک پاس گل ثبت کرده است