طرح مخابرات خراسان رضوی
زمرد یک ساله 500 گیگ با پهنای باند 100 مگ همراه با مودم فیبر نوری رایگان 708000 تومان
Printable View
طرح مخابرات خراسان رضوی
زمرد یک ساله 500 گیگ با پهنای باند 100 مگ همراه با مودم فیبر نوری رایگان 708000 تومان
نه فایده نداره اینجوری که اینا پیش میرن هزارسالش کاربر خونگی vdsl نمیخرن از مخابرات بعدشم الان جای کسی بودم که اینو داشت سرعتش ۲ مگ بود مثلا فیبره اما سرعتش مث نت معمولیه مخابرات کلا داغونه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
بعد ۲ هفته از این سرویس ftth نظرم کاملا برگشته.کیفیتش از adsl هم بدتره و پینگش خیلی نوسان داره و سرعت ۱۲ مگ رو هم فقط با idm میده وگرنه تو تک لینک و یوتوب یک دهم سرعت واقعی رو هم نمیده.یعنی خاک عالم بر سر مخابرات و زیرساخت و رو ساخت و وزیر و وکیلش
برای من جدی سوال شده روی این پهنای باند حجم جدا چه معنایی میتونه داشته باشه ؟
دوستان اگر یک موردی رو مد نظر قرار بدن هیج وقت از مخابرات خرید نخواهند کرد. اگر همه isp ها دزدن. مخابرات رئیس دزداست !
مخابرات این همه ساله به خودش زحمت نمیده یه گزارش مصرف درست ارائه کنه
و حجم باقیمانده رو نشون بده اونوقت میخواد رو فیبر اینترنت درست و حسابی بده؟
مخابرات برای مشتری ها کوچکترین ارزشی قائل نیست.
اینم یه کلک جدیده واسه فروختن حجم.
سود اصلی تو فروختن حجمه نه سرویس!
بهتره دلمون رو به ftth و vdsl مخابرات خوش نکنیم.
واقعا اینا اعصاب ادم رو خرد می کنن.ابرو فیبر نوری رو هم بردن.دوستان اینجور که بوش میاد بسیار سرویس ضعیفی به اسم فیبر دارن قالب می کنن.اطلاع رسانی کنی کسی از مخابرات نخره.کلا توی ای دی اس ال هم مخابرات داغونه.صبر کنید یه شرکت دیگه بیادو.
یه زمانی یادتونه کاربرا جمع شدن به وزیر نامه نوشتن در مورد بسته بودن پورت udp ...نقل قول:
کاش میشد یه همچین کاری در مورد سرعت تک کانکشن هم که حداقل بفهمن مردم بیشتر از این حرفا حالیشونه !
اصل اینترنت یعنی سرعت تک کانکشن ...
وگرنه اینترنت به این گرونی بدرد دانلود فیلم نمیخوره!! وقتی راه های خیلی ارزونتری هم هست .
بری یهو 2 ترا فیلم بخری خیلی اروزنتر از این حرفا در میاد ...
این پول و حاضریم خرج کنیم که اینترنتمون هم با کیفیت باشه !
دوست عزیز از روی سابقه خراب این شرکت در ارایه سرویس های اینترنتی میشد این رو میش بینی کرد. من خودم خوره اینترنت هستم ولی این سرویس رو ازمخابرات نگرفتم با اینکه گفتن ۱۰۰ مگ میده. حتی ۱ گیگ هم بده با قیمت پایینتر من یکی که آب به آسیابش نمیریزمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تا وقتی کار دست شرکت خصوصی نیفته پیشرفت بوجود نمیاد.
الان فکر میکنین سه پاه میاد برا شما اینترنت پرسرعت با تضمین کیفیت راه بندازه؟ وقتی داره پهنای باندو مفت میخره چهارلا پنج لا میکنه تو پاچه ملت هیچکس هم نیست بهش بگه خرت به چند من چرا باید به خودش زحمت بده کار با کیفیت و مشتری مدار انجام بده؟
تنها راهش اینه که از شرکتهای غیر پاسخگو و بی کیفیت مثل مخابرات خرید نکنین.