آخه همراه اول دوست نداره مشترکاشو از دست بدهنقل قول:
Printable View
آخه همراه اول دوست نداره مشترکاشو از دست بدهنقل قول:
بهترین ترابرد به نظر من به رایتل هست .... چندین بار ایرانسل شارژ خوری داشته برای من .... ایرانسل عزیز خانه قاضی گرد و بسیار است اما شماره دارد.... تو هم روزی به سرنوشت دزد اول دچار میشی ! این ره که تو میروی به ترکستان است عزیز من ! اپراتور های مجازی در راهن !!!!!
کیفت مکالمه 2g ایرانسل بد بود چند سال پیش با گوشی ارزون ... الان ندارم گوشی 2g که تست کنم .... من فرقی نمی بینم یا محسوس نیست برام با گوشی 4g و 3g !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گذشت یک هفته از اجرای آزمایشی و محدود طرح ملی ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه، مشخص شد که چه مشترکانی امکان ترابرد خطوطشان را ندارند...
دوستانی که اعتباری رایتل داشتند و ترابرد کردند به ایرانسل آیا پس از ارسال عدد 1 به 667 برایشان پیامکی مبنی بر قطع سیم کارت به خط رایتل شان ارسال شده؟؟؟
سلام دوستان
الان که بیدار شدم چک کردم خداروشکر فعلا مشکلات ترابرد همراه اول به ایرانسل حل شده.
کدهای USSD فعال شدند.
خرید بسته فعال شد.
حساب ecare فعال شد.
دو سه بار هم با خطم تماس گرفتم فعلا راحت بعد از پیام مزخرف همراه اول،تماس برقرار شد.
صبح خوبی داشته باشید.
سلام
برا من دو روز گذشت ولی هنوز پیامک نیومده برام .
من دو تا خط رایتل داشتم که به ایرانسل ترابرد کردم خط اولی را از طرف رایتل عدم احراز هویت زد و رد کرد و خط دومم قبول شد پیامک هم برام از طرف 667 آمد که سیم کارت شما غیر فعال گردیدنقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
ایرانسل بدرد مکالمه نمیخوره
فقط اینترنت اگه نزدیک دکل باشی خوبه و قیمتش از بقیه کمتر هست
پست اول تاپیک به روز رسانی شد:
پیشرفت اپراتورهای موبایل ظرف یک سال/ به کجا ترابرد کنیم؟
(این مقایسه تنها از نظر میزان پوشش نسل دوم GSM می باشد.)
به زودی به بررسی خدمات دیتا هم پرداخته خواهد شد.
برا منم حل شد...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk