اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟
Printable View
اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟
والا من E3372 دارم سایز معمولی میخوره همون سایز قدیمی سیمکارت بقیه مودم ها رو اطلاع ندارمنقل قول:
سلام من از طریق این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا این صفحه کد آنلاک و کد فلش گرفتم و کار کرد و مدل مودم من هم 3372 ایرانسل هست و راحت اول انلاک کردم و بعد اپدیت فریم ور کردم با کد فلش دریافتی . اینم بگم نمیدونم چه حکمتی داره که هر کدوم از این سایتهای انلاین دریافت کد انلاک هر بار برا من یه کد انلاک و یه کد فلش نمایش نمیدن و هر دفعه با دفعه بعدی کلا فرق داره . البته من همون بار اول و از طریق این صفحه انلاک کردم و کد فلش هم گرفتم و جواب هم داد . و چند بار خواستم دوباره برا تست کد بگیریم دیدم فرق دارن به حر حال کار من که راه افتاد . برا اشتباه وارد کردن بیش از 10 بار هم اینو عرض کنم تو خود همین سایت نوشته مودم نمیسوزه فقط قابلیت انلاک کردن مخفی میشه که با ریست کردن مودم توسط یک ابزار مخصوص دوباره این قابلیت باز میگرده و از 1 شروع میشه فقط امتحان نکردم ببینه رو 3372 جواب میده یا نه . اگه کد فلش فریم ور هم اشتباه وارد کنی چیزی نمیشه فقط فریم ور اپدیت نمیشه چون بدون کد صحیح امکان اپیدت شدن فریم ور وجود نداره . اینارو خود همین سایت با دلیل و مدرک نوشته و ابزار مخصوص رو هم قرار داده . فقط یه نفر میخواد که تست کنه تا خیال همه راحت بشه .نقل قول:
ابزار آنلاکر و ریست کردن دفعات کد آنلاک مودم های هواوی فقط مدل هایی که در عکس اشاره شده با آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم آموزش آنلاک مودم هواوی مدل: E303 رایتل : به همراه HUAWEI MODEM Code Writer
سلام دوستان.....من مودم 3372 هواوی رو چند روز پیش خریدم....قصد دارم یه روتر برای وای فای واسه خونه بگیرم....پیشنهادتون چیه....این مشکل کاهش سرعت روتز 3020 هنوز پا برجاست؟؟؟...پیشنهاد دیگه ای هم ندارین که این کاهش سرعت رو نداشته باشه(با قیمت مناسب:n09:) کل تایپپیک رو هم مطالعه کردم
ممنون:n16:
3020 افت سرعتش عیب نیست. این ی ابزار کوچیک وسفریه. اگه تمام مزیت ها توش جمع بود دیگه شما 600 نمیدادی روتور بخری. واسه خونه 3020 و نطایر اون خوب نیست. باید قوی تر و رومیزی باشه . چون اونا 5 متر ازشون دور شی فاتحه سیگنال خوندسنقل قول:
روش راستین بازار سه تا عدد غیر کد فلش میده که میگه اول v3 اگه نشد v2 و اگه نشد v1 رو وارد کن و حتما میشه. این سایت و نطایر اون که شما گفتین کد فلشو با روش بازار ی جور میده ولی ی کد بیشتر واسه انلاک نمیده که من چک کردم همه با v1 برابر بودن. کسی داستان این قضیه نمیدونه؟ چرا اکثرا رو v1 or v2 انلاک میشن؟ واسه تاریخ تولیده؟نقل قول:
TP-LINK MR3420نقل قول:
7cEram
مودم 3372 با این نرم افزار کار نمیکنه؟نقل قول: