نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
ببخشید من تازه این سایت رو ÷یدا کردم و واقعا حال کردم چون من یکی از ترفدارای(کاربر ) این فرشته (ان گییح)
هستم فقط به سوال داشتم این برنامه هایی که در بند 2 اومده وسایر بند ها هم باید روی خوده ان گییج هم نسب بشن بانه
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
ببخشید من تازه این سایت رو ÷یدا کردم و واقعا حال کردم چون من یکی از ترفدارای(کاربر ) این فرشته (ان گییح)
هستم فقط به سوال داشتم این برنامه هایی که در بند 2 اومده وسایر بند ها هم باید روی خوده ان گییج هم نسب بشن بانه
ببخشید برای اجرای بازی های ان گییج روی خود ان گییج هم نیاز به این برنامه هايي كه گوفتين هست
نقل قول:
نوشته شده توسط armanqd
من خودم تا حالا گوشی انگیج نداشتم و نمیدونم. اما تا جایی که میدونم اون فایل ربطی به نوع گوشی نداره. اکثر بازیها بهش احتیاج دارن. البته بعضی از بازی هم اصلا احتیاجی بهش ندارن (مثل rayman) که اونم برای همه گوشیها مشترکه
آيا پيغامم بهت رسيد
سلام دوست عزيز..... من گوشيم ان گيجه و چند تا از بازي هاي اينجا رو دانلود كردم ولي چون پسوندشون sis است اصلا رو گوشيم نصب نشدن و مشكل پر بودن حافظه رو ميدن در حالي كه حافظه گوشيمم كاملا خالي بود و فكر كنم اين بخاطر كم بودن حافظه داخلي انگيجه كه فقط 4 مگه و اين بازي هاي حجم بالا inistaller شون بيشتر از اين مقدار حافظه خالي ميخواد كه خوب انگيج نداره.. ..........شما اگه گوشيت انگيجه بايد دنبال بازي با پسوند blz يا خود پوشه system بازي ها باشي......من چند تا بازي خوب انگيج مثل call of duty و tomb raider و red faction و tony havok و motogp و ashen و splinter cell و ghost recon و crash ..........رو تونستم واسه انگيج به جز پسوند sis گير بيارم و راحت نصب شدن و مشكلي نداشتند و راحت اجرا هم شدن و نياز به هيچ برنامه جانبي هم ندارن......نقل قول:
نوشته شده توسط armanqd
البته شما چند تا از بازي هاي اينجا رو بگير و يه تست بزن شايد رو گوشي شما جواب داد .......
موفق باشي.......
سلام دوستان
من خریدار بازیهای n-gage که در سایت قرار دار هستم که حدود 60 تا هست.
هر کس این بازیها را تقریبا کامل دارد برام میل بزنه خریدارم.
dvdpack2006@yahoo.com
ممنون :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdihadeli
خوب عزیز من اینجا گفتی هیچ
دیگه واسه چی یه تاپیک دیگه هم زدی؟
شما اگه میخوای به من یه پیغام خصوصی بده و یا ایمیل بزن (kamal_iut)
اما لطفا دیگه اینجا این بحث رو ادامه نده
ممنون
یعنی تمام بازی هایی که تو این سایته sis هستن اين كه يه فاجعه هستش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقا کمال بزرگوار که خیلی بر گردن ما حق دارند .
با اجازه ی اقا کمال ...
من بعد از مدتها تلاش و نصب و دستکاری این بازیها تونستم که با یک شیوه ی خاص بیشتر این بازی ها (بجز یکی دو تا رو )روی 6600 و یا تمامی گوشی ها ی نوکیا که مموری میخورند و بلوتوث دارند اجرا کنم .
مثلا بازی ONE به هیچ وجه با روش معمولی روی گوشی های 3230 و 3250 و خیلی گوشی های دیگه تو لیست ساپورت بازی نیست اجرا نمیشن اما من با این روش میتونم اجراشون کنم .
در اجرای بازی هایی که دو ستان نصب میکنند و به مشکل کمبود حافضه یا پیغام low memory برمیخورند نیز یک راه حل ساده پیدا کردم که براتون میگم .
منتظرم باشید ...;)
Kolang پس از ما چی شد