متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه تا الان همش میگن سرعت پایینه هیچکی در مورد حجم صحبت نمیکنه
Printable View
متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه تا الان همش میگن سرعت پایینه هیچکی در مورد حجم صحبت نمیکنه
در منظر جهانی فقط رو سرعت رتبه بندی میشهنقل قول:
الان در جهان کشورمون جزو چند کشور آخر هس
الان در جهان زیر ۵۱۲ رو اینترنت پر سرعت نمی دونن
البته۵۱۲ بدون شیر شده
نمیدونم چند صفحه قبل یکی نوشته بود اینترنت ایران چند هزار برابر گرون تر از ژاپنه الان باید چند صد هزار تای دیگه هم گذاشت روش بخاطر حذف نامحدود و شبانه رایگاننقل قول:
بنظرم بهترین راه برا شرکتایی که شبانه رو حذف میکنن اینه که یا همه سرعتای پایین بگیرن یا کلا اینترنتشونو تمدید نکنن همین به ضرر شرکت تموم میشه
توی کشور های دیگه موضوع حجم مطرح نمیشه چون اصلا موضوع خنده دار و مسخره ایه !!!!:n05:نقل قول:
یعنی چی که شما مثلا 1 گیگ حق داری دانلود کنی !!!:n04:
مثل این میمونه که بگن فقط روزی یک ساعت حق داری بری توی دریا شنا کنی !!!!
میگن مصرف منصفانه ؟ خوب بله اگر با شونصد نفر شیر نکنن موقع دانلود شبانه سرعت بقیه پایین نمیاد !:n08:
ببینید دوستان ، دوتا موضوع اینجا مطرح هست :
1- با محدود کردن حجم جلوی دانلود فیلم ها و سریال های خارجی گرفته بشه . هیچ ربطی هم به کپی رایت نداره . چون هیچکس فیلم ها و سریال های ایرانی رو دانلود نمیکنه!!!! ، اینا خودشون هم از حرفه ای ترین زیر پا گذارندگان قانون کپی رایت هستند . این دقیقا واسه من اتفاق افتاد . یادمه اونوقتی که شبانه رایگان داشتم فقط یه جا 35 تا فیلم از جیم کری دانلود کردم . جدیدترین سریال ها رو میدیدم . ولی الان هیچ !!!:n28:
2- به خاطر داشتن زور و حق انحصاری ، پول به جیب بزنن . :n09:
آخه کجای دنیا اینترنت با این همه قطعی ، این همه فیلتر ، سرعت پایین رو 1 گیگ میفروشن 3750( مخابرات اصفهان) . بعدش سه چهار دفعه شارژ میکنی ، قبض 50 هزار تومنی واست میاد . میری توی سایتش قسمت پرداخت ها و صورتحساب ها رو میزنی ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!!
یه بار میای فروم و سر میزنی ، بعدش میبینی 40 مگ از ترافیکت کم شده !! حالا میخوای یقه کی رو بگیری ؟ همه چی مکانیزه ست !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل اینا از آب کره میگیرن !!! خوشم میاد ازشون :n02:
در سرویس های حجمی ، معمولا به ازای هر گیگا بایت شارژ ، مبلغی به عناوین مختلف مثل مالیات و غیره از کاربران گرفته میشود . به همین علت این تقسیم شما درست از آب در نمیاد . شرکت مخابرات الان مبلغ 250 تومان پول زور (به ازای هر گیگا بایت شارژ) از ملت می گیره . در 100 گیگ میشه 25 هزار تومن . نمیدونم بقیه شرکت ها هم این داستان رو دارند یا نه .نقل قول:
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
1-نباید قطعی بیش از حد داشته باشه
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
5-سرعت واقعا سرعت باشه نه اینکه با دانلود منیجر 60 باشه و با فایرفکس چیزه دیگه
6-پینگ خیلی کم باشه
تازه می شه گفت اینترنت خوبی هست
اینترنتی باید جوری باشه که کسی که بازی های آنلاین انجام میده + کسی که وبگردی می کنه + کسی که علاقه به دانلود داره
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
وقتی سرعت 10 کیلوبایت با دانلود منیجر رو شرکت صبانتنقل قول:
هنوز وصل بودن شبانه میدونه چه توقعاتی دارید
اینا فعلا تو ایران شده آرزو:n27:نقل قول:
من کاری به شرکت های ایرانی ندارمنقل قول:
من از اطلاعاتم که تا حالا یاد گرفتم گفتم
فکر می کنم هر کارشناس شبکه ای تو دنیا نظر من رو رد نکنه
وقتی کفش تن تاک چینی :n23: میاد توو تلوزیون ، وضعیت اینترنت هم همین میشه
اینارو که فرمودین یعنییییییی چه؟:15::7:نقل قول: