پس با این حرف ها که دوستان میزنن همه چیز قابل دسترسه که ..
یک سوال اگر اسم + ایدی اینستاگرام و عوض کنی باز هم میتونن ایسنتاگرام شخص و پیدا کنن ؟
Printable View
پس با این حرف ها که دوستان میزنن همه چیز قابل دسترسه که ..
یک سوال اگر اسم + ایدی اینستاگرام و عوض کنی باز هم میتونن ایسنتاگرام شخص و پیدا کنن ؟
سلام
ببخشید سئوال من این قدر ابتدایی هست
اگه کسی اصلا گوشی لمسی نداشته باشه آیا میتونه از طریق کامپیوتر به ایسنگرام و وصل بشه عکس یه نفر رو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابت پاسختون ممنونم
سلام
منظور از follower و following چیه/ممنونم
اگه از طریق سرچ گوشی از قبل توی حافظه مونده باشه کماکان قابل نمایشه و طرفی که سرچ کرده بوده تغییرشو هم متوجه میشه. ولی در غیر اینصورت فکر نمی کنم بتونه پیدا کنه.نقل قول:
بلهنقل قول:
از توی کامپیوتر برو به سایت اینستاگرام و یه اکانت بساز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . com
فالوئر یعنی کسایی که شما رو دنبال می کنند و عکس ها و ویدئو هاتون رو می بینند.نقل قول:
فالوئینگ یعنی کسایی که شما دنبالشون کردید و عکس ها و فیلم هاشون رو می بینید.
به نام ایزد منان
با تقدیم سلام واحترام
آیا در نسخه کامپیوتری(یعنی نسخه سایت)میشه برای یک نفر پیام خصوصی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه کلا میشه پیغام خصوصی داد ؟ ولی در نسخه وب تا جایی که من اطلاع دارم لایک زد و کامنت داد وتصویر پروفایل را میشه عوض کردنقل قول:
به نام پاک آفریدگار
با سلام و عرض احترام
آیا در نسخه وب میشه پست گذاشت؟؟؟
سلام.نقل قول:
خیر در نسخه وب فقط میتونید ببینید و لایک کنید.
اون پیامی که شما مد نظر دارید پیام خصوصی نیست. پیام مستقیم هست.
بله اون هم نمیشه باید از برنامه های مرتبط استفاده کنید که پیش تر معرفی کرده ام!
پست زیر رو مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونمنقل قول:
نرم افزاری که لینکش رو گذاشتید دانلود نمیشه
یه سئوال دیگه داشتم اونم اینه این نرم افزار چه کمبودهایی نسبت به نسخه موبایلی داره؟؟یعنی هم میشه پست گذاشت هم پیام مستقیم فرستاد؟؟
l
سلام خدمت تمامی دوستان
در نسخه وب چطور میشه فهمید چه کسانی پستی رو لایک کرده اند؟؟؟پیشاپیش از پاسخ های شما ممنونم
سلام. اگه عکس کسی رو لایک کرده باشی و حالا آنلایک کنی متوجه میشه؟