خب کاملا قابل پیش بینی بود
راحت بلژیک رو بردیم
فقط امیدوارم آمریکا حذف بشه و بلژیک به جاش بیاد مرحله بعد
چون 3 امتیاز رو از بلژیک گرفتیم ولی از آمریکا 2 امتیاز داریم :n02:
Printable View
خب کاملا قابل پیش بینی بود
راحت بلژیک رو بردیم
فقط امیدوارم آمریکا حذف بشه و بلژیک به جاش بیاد مرحله بعد
چون 3 امتیاز رو از بلژیک گرفتیم ولی از آمریکا 2 امتیاز داریم :n02:
wowنقل قول:
اینم حرفیه!
بلژیک روز آخر ببره و آمریکا ببازه
نشدنی نیست
برای ما خوبه چون در اون حالت خودمون با 6 امتیاز میریم دور بعد و فرانسه هم 4 یا 5 و ایتالیا با 5
بده برای اینکه آمریکا میتونه دور بعد برای لهستان و صربستان شاخ بشه ولی بلژیک بعیده
تبریک بابت برد و 3 امتیاز بازی :n12:
حالا استراحت دادن به بازیکن های اصلی تو بازی آخر میتونه به تیم ما کمک کنه،تو تورنمنت به این فشردگی یه روز استراحت بیشتر هم خودش یه روزه .
در مورد صعود امریکا و بلژیک من فکر میکنم صعود امریکا بیشتر به نفعمون باشه، امریکا میتونه با بردن لهستان و صربستان مانع امتیاز گرفتن اونا بشه. فکر میکنم این بیشتر به دردمون میخوره تا 1 امتیاز بیشتر.
والا دقیق که پیگیر اخبار باشم خبر ندارم ولی تو لیگ جهانی بود منم همین فکر شما رو کردم رفتم چک کردم دیدم تو رده بندی جهانی جوانان (جوانان و نوجوانان با هم امتیاز ها حساب میشه و یه رده بندی داره ) ایران رتبه سوم رو داره تا حدی خیالم راحت شد.نقل قول:
فکر نمیکنم بعد از این همه زحمت و برنامه ریزی که از پایه انجام شد و بعد از چند سال الان داریم ثمره رو میبینیم تیم های پایه رو به حال خودشون رها کرده باشن
سلام به همه؛
خب ؛ اینم از بلژیک ؛ صعود تاریخیمون رو به مرحله ی دوم که تا به امروز بی سابقه بود رو تبریک میگم؛
اگه در همه ی بازی هامون مثل 2 دیدار اولمون (بازی با ایتالیا و بازی و با آمریکا باشیم) بدون شک در این دوره از مسابقات به مدال دست پیدا میکنیم؛
ولی امان از روزی که ما بخوایم بازیه فاجعه بارمون جلوی فرانسه رو در مرحله ی بعدی تکرار کنیم؛واقعا یکی از بدترین بازی های ما از زمانی که ولاسکو به ایران اومد تا همین امروز که کواچ روی کار هستش بازیه با فرانسه بود به نظرم؛خیلی بی انگیزه و البته مغرورانه و بی برنامه بودیم؛
البته امیدوارم که اون بازی به هیچ وجه دیگه تکرار نشه و در همه ی بازی ها مثل 2 دیدار اولمون پر انگیزه و پر شور بازی کنیم؛البته بازی با بلژیک هم خداییش خوب و کم نقص بودیم به جز ست سوم که باز هم متکبرانه بازی کردیم و چوبش رو خوردیم؛اما خدا رو شکر در ست بعدی دوباره به خودمون اومدیم و جبران کردیم؛
خیلی دوست دارم بتونیم از بازیه بعدی با اینکه بازیه اصلا مهمی نیست و بهتره به بازیکنای اصلیمون استراحت بدیم با توجه به فشردگی بازی ها ؛ ولی 3 امتیاز رو بگیریم تا مقتدرانه صعود کنیم به دور بعدی؛
راستی دوستان؛جدول چطوریاست؟ما اگه 3 امتیاز رو بگیریم از پورتوریکو؛شانس صعود به عنوان تیم اول رو داریم؛نه؟یا بستگی به نتایج رقبای دیگه ی ما داره؟الان 8 امتیازه هستیم؛درسته؟
کسی جدول کامل رو میتونه بذاره با احتساب بازی با بلژیک؟
درود و سپاس بیکران از سرو قامتان ایران عزیز...
سلام به همه؛
خب ؛ اینم از بلژیک ؛ صعود تاریخیمون رو به مرحله ی دوم که تا به امروز بی سابقه بود رو تبریک میگم؛
اگه در همه ی بازی هامون مثل 2 دیدار اولمون (بازی با ایتالیا و بازی و با آمریکا باشیم) بدون شک در این دوره از مسابقات به مدال دست پیدا میکنیم؛
ولی امان از روزی که ما بخوایم بازیه فاجعه بارمون جلوی فرانسه رو در مرحله ی بعدی تکرار کنیم؛واقعا یکی از بدترین بازی های ما از زمانی که ولاسکو به ایران اومد تا همین امروز که کواچ روی کار هستش بازیه با فرانسه بود به نظرم؛خیلی بی انگیزه و البته مغرورانه و بی برنامه بودیم؛
البته امیدوارم که اون بازی به هیچ وجه دیگه تکرار نشه و در همه ی بازی ها مثل 2 دیدار اولمون پر انگیزه و پر شور بازی کنیم؛البته بازی با بلژیک هم خداییش خوب و کم نقص بودیم به جز ست سوم که باز هم متکبرانه بازی کردیم و چوبش رو خوردیم؛اما خدا رو شکر در ست بعدی دوباره به خودمون اومدیم و جبران کردیم؛
خیلی دوست دارم بتونیم از بازیه بعدی با اینکه بازیه اصلا مهمی نیست و بهتره به بازیکنای اصلیمون استراحت بدیم با توجه به فشردگی بازی ها ؛ ولی 3 امتیاز رو بگیریم تا مقتدرانه صعود کنیم به دور بعدی؛
راستی دوستان؛جدول چطوریاست؟ما اگه 3 امتیاز رو بگیریم از پورتوریکو؛شانس صعود به عنوان تیم اول رو داریم؛نه؟یا بستگی به نتایج رقبای دیگه ی ما داره؟الان 8 امتیازه هستیم؛درسته؟
کسی جدول کامل رو میتونه بذاره با احتساب بازی با بلژیک؟
درود و سپاس بیکران از سرو قامتان ایران عزیز...
نداشتن شناخت از تیمی مثل فرانسه کار دست ایران داد.ایران با بلژکیم امروز زیاد خوب بازی نکرد..وضعیت ایرانم داره مثل تیم های بزرگ پارسال و چند سال پیش میشه مثلا ایران مثلا تو جام جهانی 2011 لهستان صربستانو ارژانتین رو برده بود.من الان بیشترین نگرانیم بازی ایران ارژانتینه .چون ایران خیلی وقته بازی نکرده و بازیکنای ارژانتین تغییر کردند و شناختی ازشون نداره و هم اینکه مربیشون ولاسکوست.به نظرم میتونیم صربستانو و استرالیا رو ببریم با امتیاز کامل ، ولی اون دو تیم رو:n13:.الله اعلم.
آره منم نظرم همین هست که امریکا بیاد بالا بهتر از بلژیک هست!
اما این بازی ها نشون داد ما در بعضی پست ها چقدر ضعف داریم
مثلا اگه ما یه چپ دست دو متر و پنچ سانتی و اینا اگه داشتیم چی میشد!...واقعا قائمی تو اسپک زدن خیلی ضعیف هست همه تیم ها اونو دفاع می کنن...اینطوری که نمیشه که!
بجز غفو و موسوی چندان به بازیکنای دیگه اطمینان صد در صد نیست!
میرزا جانپور هم در دریافت هنوز ضعیف هست و به راحتی امتیاز میده
ذخیره اون هم یعنی عبادی پور واقعا خیلی اشتباه داره واقعا اگه یک نفر بتونه ایران و ببازونه اون نفر نه زایسف و نه اندرسون و نمی دونم کی و کی نیست بلکه عبادی پور هست!(شوخی!:n02:)
----------------
یعنی واقعا چرا ایران نباید دو تا بازیکن دو متر هفت هشت داشته باشه؟ یعنی تو کل ایران همچین قدایی نداریم؟
هیچ بازیکنی کامل نیست مثلا همین قائمی که مثال زدید بهترین بازیکن توی دریافت شده فکر کنمنقل قول:
همیشه قد بلند مزیت کامل نیست و فقط یکی از فاکتور های بازیکن خوب هست
موزرسکی توی روسیه قد بلند ترین بازیکن هست ولی چرا دفاع روی تور موسوی بهتر از اونه؟
خلاقیت بازیکن میتونه مشکل قدشو حل کنه کامل به نظر من البته
هر چی گروه ما تو همین مرحله سرنوشتش به روز آخر افتاده بقیه گروه های شرایطشون کاملا عادی
حتی برای دور بعد هم میشه از همین الان برزیل و روسیه رو جزو 6 تا در نظر گرفت و تیم سوم هم بین آلمان بلغارستان و کانادا باشه که شانس کانادا بیشتر به نظر میرسه
در واقع کانادا برای رسیدن به 6 تیم کل هنری که باید به خرج بده این بوده که یکی بلغارستان رو 3-2 برده و یکی هم آلمان رو باید ببره
سایر نتایج:
باخت مقابل روسیه و برزیل
برد مقابل چین و فنلاند و کوبا (احتمالی)
و کانادا بین 6 تیم :n02:
منتها گروه ما از این مرحله که بگذره تازه وارد قاراش میش دور دوم میشیم!