ایرادنداره بعدازاین همه برد وقدرت استقلال
بزارن برایه یک روزهم شد یک تیم لیگ برتری خوشحالیشوبکنه برن خوشحال بشن بگن استقلال قهرمانو بردیم اصلا این باخت به چ......استقلال هم حساب نمیشه
Printable View
ایرادنداره بعدازاین همه برد وقدرت استقلال
بزارن برایه یک روزهم شد یک تیم لیگ برتری خوشحالیشوبکنه برن خوشحال بشن بگن استقلال قهرمانو بردیم اصلا این باخت به چ......استقلال هم حساب نمیشه
علاوه بر اینکه بد بازی کردیم بد شانس هم بودیم هم تیر دروازه مانعمون بود هم بیرانوند
دیگه این مصدومیت های وسط بازی خسرو داره میره روی اعصاب هوادار من نمیدونم مشکلش چیه هر بازی پشت پاشو میگیره میاد بیرون :n23:
تیم امسال فوق العادس فقط تنها مشکلمون خط دفاع هست که داره اذیتمون میکنه که اونم با برگشتن امیرحسین و اماده شدن حنیف درست میشه
تو روزایی که بدم بازی میکنیم موقعیتامون از حریف بیشتر هست که جای امیدواری داره
تبریکم میگم به علی منصوریان:n12: بابت برد و داشتن تیم جوون و یه دستش
بازی بعدی تو ازادی خیلی مهم هست فولاد تیم دست و پا بسته ای نیست باید نهایت استفاده رو از بازیای داخل خونه ببریم
سرمربی نفت در مورد اینکه در بازی با استقلال فقط دو بار کنار خط آمد، گفت: بار اول برای بوسیدن آندرانیک تیموریان کنار خط آمدم چون دوستش دارم و دفعه دوم وقتی دیدم که امید ابراهیمی و محمد قاضی خیلی اعتراض میکنند کنار خط آمدم و با وجودی که میدانستم حاج محمدی مصدوم شده است و همه دیدید با پای لنگان از ورزشگاه رفت با صدای بلند گفتم حق نداری خودت را زمین بزنی چون من خودم سالها بین تماشاگران نشستم و میدانم وقتکشی بازیکنان سوهان روح تماشاگران میشود. :n12::n12:اگر این دو اتفاق نبود همین دوبار هم کنار خط نمیآمدم و مقابل استقلال از روی نیمکت بلند نمیشدم.:n12::n12:
واکنش جالب منصوریان پس از گل دوم نفت به استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.منم به عنوان دوست استقلالی خود قبول کنید:n16:
کرار میرسه برای جمعه !؟
کرار رسید، ۶ استقلالی نیامدند/ نگرانی قلعهنویی به خاطر بازیکنان مصدومنقل قول:
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 امروز برنامههای آمادهسازی خود را در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی پیگیری کرد.
بعد از اظهارات حجت الاسلام علیپور علیه قلعهنویی، سرمربی استقلال امروز پاسخ دبیر کمیته اخلاق را داد، ولی سرمربی آبیها باز هم عصر امروز در گفتوگویی رادیویی مشغول مصاحبه بود و نسبت به علیپور واکنش نشان داد. همین موضوع باعث شد تا وقتی تمرین استقلال آغاز شود جواد زرینچه برای بازیکنان صحبت کند و قلعهنویی در کنار رضا رجبی نشسته و مشغول تماشای تمرین شد.
* کرار جاسم هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال پس از پشت سر گذاشتن دوره مصدومیت امروز تمرینات اختصاصی را انجام داد. وی قبل از شروع تمرین به خبرنگار ورزشی فارس گفت مشکلی برای بازی با فولاد ندارم و به این دیدار میرسم.
* آندرانیک تیموریان و مگویان دو بازیکن ارمنی تیم استقلال جزو اولین نفراتی بودند که به ورزشگاه آزادی رسیدند و با هم صحبت میکردند.
* امید ابراهیمی، خسرو حیدری، آرش برهانی، حنیف عمرانزاده و هاشم بیگزاده نفراتی بودند که در تمرین امروز استقلال حضور نداشتند، همچنین علیرضا رمضانی هم در تمرین امروز غایب بود. سرمربی تیم استقلال وقتی جاسم کرار را دید خیالش راحت شد اما نگرانیاش همچنان پیرامون دیگر بازیکنان مصدوم استقلال ادامه دارد.
* حمید ملک احمدی و میرشاد ماجدی نفرات حاضر در تمرینات امروز آبیپوشان بودند.
* تنها 30 نفر از طرفداران استقلال از نزدیک برنامههای تاکتیکی این تیم را مشاهده کردند.
* کریم بوستانی امروز به همراه محسن فروزان و داسیلوا برنامههای ویژه دروازهبانی را برای آنها درنظر گرفتند.
* در بخش اول تمرین، بازیکنان به گرم کردن بدنهای خود پرداخته و سپس در قالب دو گروه صورتی و نارنجی در نیمی از زمین فوتبال درونتیمی را پشت سر گذاشتند. سرمربی تیم استقلال در این لحظات در کنار دکتر ستوده مشغول نظارت بر برنامههای تاکتیکی آبیپوشان بود و تمرینات زیر نظر همدانی، ایمان عالمی و جواد زرینچه برگزار میشد.
* تمرینات تیم فوتبال استقلال فردا مجدداً پیگیری خواهد شد و آبیپوشان از ساعت 18 در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی تمرین خواهند کرد.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه در هفته نهم رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف فولاد خوزستان میرود.
امروز سر تمرین حاضر بود و کار داشت می کرد ولی دوباره مصدوم شد:n15:نقل قول:
چند نفر باهاش صحبت کردن موقع خروج از زمین گفت که به بازی جمعه احتمالا نمی رسم......علاوه بر کرار، هاشم و خسرو رو هم نداریم.
مگر اینکه برسوننشون..............دکتر نوروزی هم امروز سر تمرین معاینشون کرد.
هیچی دیگه !! اون یعقوب کریمی رو هم برداشتن بردن اونجا که 4 تا از ویتنام بخورن !نقل قول:
دوستان اوضاع خرابه بازم.
امیدوارم نبازیم باز
امیر حسین صادقی هم مثل اینکه آخر تمرین لنگ زنون اومده تو رختکن......من اخر تمرین نبودم ولی توی یه سایت خوندم......امروز حدود 40 دقیقه زودتر از همه اومد و با پسرش داشت تمرین می کرد.