مشکل از طرف شما باید باشه (( دریافت و پخش ))نقل قول:
من مشکلی نداشتم !!
البته داشتم رو ماه**واره نگاه میکردم (( عربست ))
حالا شاید رو تلویزیون ایران مشکل داشته باشه که فکر نکنم اینطور بوده باشه !
مشکل از طرف شما باید باشه (( دریافت و پخش ))نقل قول:
من مشکلی نداشتم !!
البته داشتم رو ماه**واره نگاه میکردم (( عربست ))
حالا شاید رو تلویزیون ایران مشکل داشته باشه که فکر نکنم اینطور بوده باشه !
طرف با یه تلفن همراه فرستادن برزیل بازی گزارش کنه !!!!:n02:نقل قول:
احمدی گزارشگر بازی فرانسه اکوادور:
« حالا پوگبا پشت محوطه جریمه موقعیت شوت زنی داره....یه شوت...و یه شوت بی هدر!!! گفتم بی هدر؟؟؟خخخخخخ...ببخشید بی هدف:n09:»زیر لب هی با خودش میگه بی هدر و میخنده:n29:
کدوم بیا؟ کلوم بیا؟ کلمبیا؟ اکوادور دیگه نه؟:n26:نقل قول:
بهترین جمله ی عادل در گزارش ایران و آرژانتین
محتوای مخفی: ایران و آرژانتین
دیشبم گفت چقدر خوبه این اشکان :n08:نقل قول:
نه ببینید دوست عزیز من از روی ب.د.ر شبکه ۳ رو نگاه می کنم. برای هیچ گزارشگر دیگه ای مشکل ندارم اصلا صدا و تصویر کاملا با هم یکی هست مثلا عادل و جواد خیابانی و بقیه گزارشگر ها فقط ایشون مثلا شاید ۲-۳ ثانیه اون هم روی شوت ها و ضربه ها بیشتر مثلا وقتی توپ وسط زمین هست خوبه ولی وقتی میاد پشت ۱۸ قدم و شوت می زنه توپ داره میره بیرون که تازه شروع می کنه بگه شوت زد ! نمی دونم شاید من خیلی حساسم.نقل قول:
ــــــ
دیروز گزارشگر بازی فرانسه اکوادور یک جا بازیکن اکوادور را والنسیا خطاب کرد همونجایی که توپ گوشه زمین بود و نزدیک بود بره بیرون در صورتی که خیلی قبل تر از اون والنسیا اخراج شده بود !
پیمان یوسفی:
گواهینامه رانندگیه خلبانیه هلیکوپتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوسفی چند دقیقه این بازی آلمان-آمریکا رو گزارش کرد؟ شاید با ارفاق ده دقیقه!!
هشتاد دقیقه جفنگ گفت و تئوری های توطئه عجیب و غریب بافت و چندین بار هم در روند بازی کنفت! شد اما بروی مبارکش نیاورد...
کافی بود توپ به بازیکنی برسه و سرش رو بکنه تو ورقها و دفتر و دستک جلوش تا ده دقیقه از اون بازیکن حرف بزنه...
گزارشِ بازی؟ نه هر چی دلت میخاد بگو....
از جمله اشتباهاتش هم این بود که در مورد آمریکا گفت در بیشترین پیشرویشون تا مرحله یک هشتم(یا یک چهارم) تاختند، که بهرحال هر کدوم رو گفته باشه اشتباه کرده و ایالات متحده علاوه بر دو بار رسیدن به یک هشتم و یکبار به یک چهارم، یک عنوان سومی جام جهانی رو هم در اولین دوره مسابقات کسب کرده.
تازه اون که خوبه برای علیفر با ارفاق به یک دقیقه هم نمی رسه :دینقل قول:
مثلا توی یکی از بازی های الجزایر فقط 45 دقیقه بازی رو با گفتن اسم کامل دروازه بان الجزایر گذروند
کلا اکثر گزارشگرای تی وی ما زمان غیر مفید گزارش اونا خیلی بیشتر از زمان مفید اوناست!