من که از تیم ملی فقط رحمان احمدی رو داخل داشتم :n29:
دوستانی که از تیم ملی داخل ترکیب داشتن بگن چقدر امتیاز آوردن؟باید جالب باشه چون کلین شیت هم داشتند
من که از تیم ملی فقط رحمان احمدی رو داخل داشتم :n29:
دوستانی که از تیم ملی داخل ترکیب داشتن بگن چقدر امتیاز آوردن؟باید جالب باشه چون کلین شیت هم داشتند
من حقیقی رو روی نیمکت داشتم که 11 گرفته
سلامنقل قول:
من آندو و اشکان و رحمان رو داشتم
رحمان که بازی نکرد
اشکان 5 گرفت
آندو 6 گرفت ولی به خاطر خطاهای زیادش 3- گرفت و امتیازش شد 3
البته تا این لحظه چون امتیاز ها تغییر میکنه ...
من دیروز بوفونو انداختم بیرون رحمانو گذاشتم؛ منتظر بودم ترکیب اعلام شه عوض کنم
خدا رو شکر دسترسی داشتم به نت و تا ترکیب اعلام شد، حقیقی رو آوردم تو و 11 امتیاز دشت کردم :دی
ماشاالله علیرضا : دی
حالا دست به دعا بردیم واسه بازیکنای الجزایر :27:
رحمان احمدی و بختیار رحمانی که هیچ ! من امیرحسین صادقی رو روی نیمکت داشتم که 11 امتیاز گرفتنقل قول:
هافبكام يه دونه جاش خالي مونده نميشه جايگزين كرد! يعني تموم شدن تنها اميدم شواني بود از شدت ناراحتي انداختمش بيرون:)) اشكالي كه ايجاد نمي كنه؟!
مشکلی نیستنقل قول:
اگه دفاع یا مهاجمی داری که بازی نکردند میتونی تغییر سیستم بدی.البته خیلی مراقب باش چون ممکنه یکی از هافبک هات که امتیاز خوبی گرفته بره بیرون.این تغییر سیستم هم هنوز کامل کشف نشده.
=======
خب هافبک های ایران که نمیتونن امتیاز بالایی گرفته باشن.
دروازه بان و دفاع امتیاز نسبتا خوبی گرفتن اگه کسی در ترکیب داشته:
حقیقی 11
صادقی 11
پژمان منتظری 9
تیموریان 3
خسرو حیدری 4 (در فانتزی مهاجم حساب شده و کلین شین نداره)
دژاگه 5
برای اولین بار در قسمت overall امتیاز و رتبه تیم خودمون نوشته شده.یک روز دیگه باید صبر کنیم تا یکم آمار بهتری ببینیم.الان امتیاز کاپیتان ها بدون ضریب حساب شده!!
خدا کنه در پایان راند اول حداقل بشه مثلا ترکیب دیگر تیمها رو دید یا هر امکانی که باعث نمایش رقابت تیمها بشه.اینجوری انگار هیچ ارتباطی بین تیمها نیست.
حقیقی برام 11 تا امتیاز شیرین آورد. البته فقط چون بازی زودتر بود گذاشتمش چون اونیکی دروازهبانم مال روسیه بود. الان تغیرش نمیدم. یه دفاع همینطوری از کلمبیا داشتم که 4 تا آورد. ترسیدم ایران گل بخوره منتظری رو نیاوردم تو (اون موقع فرض کرده بودم شاید ایران گل بخوره دروازهبانم رو میتونم عوض بکنم ولی 4 تای کلمبیاییه میپره) . بدشانسی منتظزی 11 تا آورده.
نقش مدافعینی که گل نخورن و گل هم بزنن خیلیه. من الان هوملز برام 18 امتیاز آورده. بواتنگ هم 14 امتیاز. ولی کاوانی و بالوتلی 8 امتیاز.
کسی که طراحی کرده دفاع رو مهمتر میدونسته.
هنوز بازيكناي الجزايري بازي نكرده راند تموم شد؟!
درسته امتیاز همه بازیکنا 0 شده، تعویض ها هم آزاد شده و همه امتیاز ها به امتیاز پروفایل اضافه شده ...نقل قول:
فیفا الجزایری ها رو تیم حساب نکرده ...