مشاهده بازی برزیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من فکر میکنم دروازه آرژانتین راحتتر باز میشه تا بوسنی و نیجریه !نقل قول:
من پیش بینیم از اون بازی اینه که آرژانتینیا چپ و راست حمله کنند و دفاع ایران جانفشانی بکنه در مقابل این حملات :n02: و آرژانتینیها با ناکامی در حملاتشون اعصاب و حس و حال شونو از دست میدند .
و آخرای نیمه دوم هم خیلی شانسی و اَلاغرتکی:دی ایران که موقعیت آنچنانی هم در طی بازی نداشته گل هم میزنه و باعث بهت همگان میشه !!
(یه چیزی توی مایه های بازی با کره)
البته اینکه مسی روفرم و سرحال باشه یا نه هم خیلی بستگی داره ...
و همینطور اینکه ایران از بازی اولش امتیاز (حتی شده 1 ) گرفته باشه یا نه !
من فکر میکنم ایران مقابل آرژانتین مثل برزیل و کرواسی بازی کنه. و بتونه از اشتباهات داوری و بازیکنا به نفع خودش استفاده کنه. :n09:
باید قبول کرد که شیوه بازی بازیکنهای ایران واقعا عوض شده. دیگه خبری از سانتر کردن نیست . تو بازی آخر ایران خوب پاس کاری میکردن.
کیورش خوب تونسته شیوه بازی بازیکن ها رو تغییر بده و روال رو ، روی کار تیمی بذاره
باید این فرد رو حمایت کرد
سلام
راستش به نظر من نمیشه گفت ایران حذف میشه و من خودم نظرم اینه که از گروهش صعود می کنه ! چون واقعا تیم ملی چیز زیادی از تکنیک های اصلیش رو نکرده هنوز معلوم نیست می خواد چکار کنه !
همونطور که گل بازی با ترنیداد رو هم دیدیم خیلی گروهی کار کردند در صورتی که قبلا تیم ملی بیشتر از طرفین می رفت و نهایتا با یکی دو تا پاس یا سانتر یک موقعیت به وجود می آوردند ولی الان خیلی همکاری تیمی شون خوب شده.
به نظر من بوسنی و نیجریه رو می تونه ببره.
این نظر شماست و قابل احترامنقل قول:
اما من هرچی به این فوتبال غیر قابل پیش بینی نگاه میکنم باز هم نمیتونم تصور کنم که ایران اینقدر راحت بتونه امتیاز بگیره در گروه
ما شناخت زیادی از بوسنی و نیجریه نداریم و تا حدودی از خط حمله آرژانتین اطلاعاتی داریم اما شناخت بسیار خوبی از تیم خودمون داریم.
اول اینکه کلا ایران در تاریخ فوتبالش هیچ وقت خط حمله خوبی نداشته و بجز یکی دو مورد خاص،اصلا گلزن نداره.
همین مسئله رو در بازیهای مقدماتی میدیدیم و بجز بازی با لبنان،در سایر بازیها فقط تک گل داشتیم.در بازیهای مقدماتی هم که فقط بازی آخر امیدوارکننده بود
از طرفی تیمی که الان در جام جهانی هست نسبت به دوره های قبل ضعیفتر هست.با فاصله بسیار نسبت به تیم رویایی 98 و باز هم فاصله با تیم 2006.هم هماهنگی و هم خیلی موارد دیگه.
اینکه میگن دفاع آرژانتین ضعیفه اولا دارند با خط دفاعی تیمهای مدعی دیگه مقایسه میکنند و ثانیا همین هم شاید در مرحله گروهی اصلا گل نخوره.یه نگاهی به نتایج بازیهای دوستانه آرژانتین بندازید
بوسنی رو که یکبار گفتم خط حمله فوق العاده ای داره.مطرح ترینشون هم ادین ژکو از من سیتی و پیانیچ از رم حالا سایرین به کنار
بوسنی مشکلی که داره اینه که نظم تیمی اونها نسبت به سایر تیمهای اروپایی در سطح پایینی قرار داره اما باز در مقابل ما ضعف بزرگی بشمار نمیره
مطرح ترین بازیکن نیجریه هم ابی میکل هست که خیلی راحت وسط رو میبنده و ما در مقابل نیجریه فقط باید از جناحین استفاده کنیم.حرکت از جناحین هم باید به سانتر ختم بشه که مهاجم سر زن نداریم.پس باید عرضی و زمینی کار کنیم.
ضمن اینکه دروازه بان بسیار خوبی هم در دروازه دارند که معلوم نیست همون معدود موقعیتهای ایران هم راحت دفع بشه.
آنالیز حریفان تیم ملی نیاز به وقت زیادی داره که فعلا بهش نمیپردازیم.فعلا به همین نکات اصلی بسنده میکنیم.
دقیقانقل قول:
تیم ما نشون داده گل زدن که کلا بلد نیست! تو گل نخوردن هم خوبه تا وقتی که تمرکز تیم حفظ بشه
جام جهانی رو نمیشه با آسیا مقایسه کرد
اینکه بچه های ما بتونن 90 دقیقه جلوی هر کدوم از 3 تیم دووم بیارن کار بسیار سختیه
دقیقا مثل 2006 که فقط 45 دقیقه جلوی مکزیک خوب بودن
الان اون دوستمون (نمی دونم تو همین تاپیک بود یا جای دیگه) گفتن ماها دچار خودبینی زیاد هستیم فکر میکنیم همه دارن ما رو میبینن و بررسی میکنن! (که درست هم میگن)
حالا این دوست دیگمون میگن نیجیریه ها مغرورن و این حرفا
باز اونا یه تاریخچه ای دارن و میتونن مغرور باشن ما به چی دلمون خوشه که حرف یه برد و یه مساوی (یا دو برد حتی!) می زنیم؟!
اینکه نتایج چی میشه رو نمیتونم پیش بینی کنم ولی حدس میزنم 0 الی 1 امتیاز بتونیم بگیریم
مگه اینکه شاهد اتفاق های فوتبالی باشیم که خیلی خیلی دوست دارم رخ بده
به نظر من نمیدونم ولی امید زیادی دارم که ایران صعود میکنه ....خیلی امید دارم .
یا به خاطر اشتباهات داوری .
نیجریه و بوسنتی و ارژانتین چون ایران رو نمیشناسن فکر میکنن خیلی ضعیفه . ولی موقع بازی هر سه تیم حمله خیلی میکنن و ایران دفاع میکنه .
من میگم ایران در ضد حمله قوچا نژاد یا احتمال 90 درصد دژاگه به گل میرسه . و اونا نمیخوان باخت رو قبول کنن میان جلو و باز هم ایران میتونه از ضد حمله استفاده کنه .
همین جلو اومدن تیم حریف به نفع ایرانی . چون خیلی سریع هستن دژاگه و قوچا نژاد .
ایران در ضد حمله سریع به نتیجه میرسه . :n16:
تيم رو نمي شناسن و فكر مي كنن خيلي ضعيف هست! منتهي مگه ضعيف نيست؟:n02: در قياس با سه تيم ديگه انصافا ادعايي نداريم ولي دليل نميشه
بازيكنان نهايت تلاششون رو نكنن! هميشه هم قرار نيست روز خوب آرژانتين باشه و مي تونن سوتي داشته باشن مهم اينه ما محكم بايستيم و جانزنيم
مردم هم وقتي اين بازي رو ببينن قطعا راضي خواهند بود هرچند صعود نكنيم!
امسال با جام جهانی2006 یه کم فرق داره واسه ایران :
اون سال تیم پر از ستاره بود اما امسال برعکس
اون سال مربی خیلی مطرحی نداشتیم اما امسال برعکس
اون سال دفاع خیلی افتضاح بود اما امسال برعکس
اون سال خوب گل میزدیم اما امسال برعکس
اون سال فکر میکردیم توی گروه اول نشیم حتما دوم میشیم اما امسال میگیم شانس بیاریم چهارم نشیم
اون سال به عنوان تیم 16 ام دنیا ازمون میترسیدن اما امسال تخمه :n02: هم حسابمون نمیکنن
به نظرم این فرقهایی که امسال با اون سال :n02: داریم تاثیر بهتری میزاره . همین فرق اخر که غرور نداریم خودش خیلی خوبه
لطفا دلایل خودتونو از اینکه اون تیم 2006 رو بهتر از تیم فعلی میدونید بفرمایید !نقل قول:
تیمی که حتی از آنگولای بی نام و نشان که اولین حضورش بوده نتیجه ای بهتر از تساوی به دست نیاورده و اون گل افتضاحی که میرزاپور به مکزیک داد و مهاجمای پا به سن گذاشته و همینطور اغلب بازیکنهای دیگه که سنی ازشون گذشته و ستاره هایی که همشون رو به پایانند و... چطور میشه گفت از تیم الان بهتره ؟ اونم با فاصله !
در مورد تیم نوستالوژیک 98 حرف خاصی ندارم . (فقط یک تفاوت بزرگ اون تیم هم با تیم الان داره که اونجا توی بازی پلی آفِ دوم (پلی آف آسیا-اقیانوسیه) و به لطف گل زده در خانه حریف ایران برده و اومده جام جهانی اما تیم الان بعنوان سرگروه مستقیم وارد جام شده)
تیم فعلی رو از هر نظر از تیم 2006 بهتر میدونم .
برانکو ایوانکوویچ در مقابل کی روش قابل قیاس نیست .
بازیکنهای پست های مختلفو در مجموع بهتر از اون بازیکنای 2006 میدونم .
تیم الان چهارمین تجربه ی حضورشه توی ج ج و از تجارب 2006 هم میتونه استفاده کنه .
توی اون گروه دو تیم که صعودشون تا حدودی مسجل بود حضور داشتند (مکزیک و پرتغال)
اما این گروه فقط آرژانتینه که با فاصله ی زیادی از 3 تیم دیگه صعودش قطعی بنظر میرسه ، اما 3 تیم دیگه کماکان شانس صعود دارند (حالا شاید شانس ایران کمتر باشه اما بهرحال این شانس رو میشه بهش داد)
فقط میمونه مقایسه فدراسیون ها که دکتر دادکان فردی متشخص تر و متین تر و باسواد تر از رییس فعلی بوده .