درسته ... از نظر من هم قانون ناقصه .
باز هم کاملا درسته منم معتقدم باید برای هر دو جنسیت این ازادی برقرار باشه . اما حدس من این هست که مردان بیشتری از این حقشون استفاده میکنن!
همونطور که گفته شد، ایده ی این مسئله رو من از دیدگاه های داوکینز دارم ... برای همین اولا بخشی از مستند ایشون رو آپلود کردم که میتونید از اینجا ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اشاره میکنه به اینکه نفع مرد و زن در ازدواج یکسان نیست و مرد نفع بیشتری از رها کردن همسرش و بودن با زنان دیگه داره. تو کتاب ژن خودخواه فصل 9 با عنوان جنگ میان دو جنس این مسئله رو شرح میده تا حدودی که من یه قسمت از این کتابو فقط میذارم:
علت اینکه پذیرفتن این مسئله برای من منطقی تر بود اینه که داوکینز هم اشاره میکنه این یه تحلیل اقتصادیه و از منطق اقتصادی درستی پیروی میکنه.
این مطلب که باز هم از منطق اقتصادی استفاده میکنه شاید بد نباشه، از این جهت که علت های چند همسری و فاکتورهای موثر تو اون رو شرح میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی جالب این مطلب پاراگراف آخر هست در مورد بالاتر بودن سطح تن فروشی در کشورهایی که تک همسری حاکم هست (در واقع نشون میده تمایل مردان با قانون محدود نمیشه فقط در نوع خاصی بروز پیدا میکنه)
نکتهی مهم آخر اینکه اصلا و ابدا من نمیگم این تمایل مختص به مردانه !!! در مورد بیشتر بودن این تمایل در مردان گفتم ...
درسته ...
حالا به نظر شما چرا آزادی شخص بر بدن خود، نمیتونه مبنایی برای چند همسری باشه؟ [البته جمله اخر پستتون نشون میده از نظر شما این میتونه مبنایی بر چند همسری باشه.اگر درست برداشت کرده باشم]