این خانم های گوینده سالن چقدر بد انگلیسی حرف میزنند ..البته اگر بشه اسمش رو انگلیسی گذاشت ..
این تابلو نتایج هم که همش شیش و هشت میزنه ..وارد کردن یه عدد نباید انقدر سخت باشه
tapatalk
...
REAPER CREW
Printable View
این خانم های گوینده سالن چقدر بد انگلیسی حرف میزنند ..البته اگر بشه اسمش رو انگلیسی گذاشت ..
این تابلو نتایج هم که همش شیش و هشت میزنه ..وارد کردن یه عدد نباید انقدر سخت باشه
tapatalk
...
REAPER CREW
قبل بازی کواچ گفت برزیل بعضی وقتها خودشه بعضی وقتها نیست
ولی گویا امشب خود خودشه:n02:
خوب سرویس میزنن عالی دفاع میکنن
کار مهاجمهامون خیلی سخت شده :n28:
**خوب بازی 2-1 شد
حداقل یه امتیاز رو لازم داریم از این مسابقه تا تو جدول عقب نیفتیم چون لهستان هم عزمش رو جزم کرده امشب 3 امتیاز از ایتالیا بگیره
بازی قبل رو با زرنگی بردن. اما این بازی خیلی سختی میتونه باشه.
البته حمایت ها رو هم نباید دستکم گرفت. با اون بوقی که تماشاچیاا میزنن رسماً میرن تو مخ بازیکن های برزیل :n02:
ایتالیا هم که فعلا دو ست به لهستان باخته:n04:
ایتالیا با بازیکنای اصلیش با لهستان داره بازی میکنه یا چون صعودش قطعی شده بازیکنای اصلیش گذاشته کنار:n13:
ست سوم و چهارم عجب حساسیتی داشت
حساسترن تک امتیازها توی این دو ست با ویدئو چک به نفع ایران برگشت (روی 23 و 24)
این ویدئو چک واقعاً چیز خوبیه که از زمان خر بامزی هم بوده و ما تازه بهش مجهز شدیم :دی
اون برخورد فوکل موی بازیکن برزیل به تور که دیگه خیلی باحال بود
محتشمیان میگفت آستین بازیکن برزیل به تور خورده حالا اینا اصلاً لباسشون بی آستین بودا :n29: آخرم که فهمید مو بوده گفت خب آستینش نخورده :n23::دی
هر چند دو بازی بردیم و دو بازی باختیم (و باز گزارشگر گفت مساوی شدیم) اما از نظر جدول امتیازی توی تهران 3-3 شدیم و توی برزیل 4-2 برده بودیم
ما 7 امتیاز گرفتیم و برزیل 5 امتیاز
به امید موفقیتهای بیشتر
باختیم، ولی میشد که ببریم
با این حال برزیل عالی سرویس می زد و یه جاهایی واقعاً بهتر از ما بود
بچه ها هم خداییش خوب بودن تو سه ست آخر
نمی دونم چرا انقدر اول بازی رو بد کار می کنن !
چه کرد کواچ با اون درخواست ویدئو چکش ... همه از جمله گزارشگر و بازیکنا فکر می کردن توپ به نفع برزیله، ولی کواچ به شدت اصرار داشت که به نفع ماست و آخر هم شد ...
ولی اون ویدئو چک ست پنجم رو نمی دونم چرا به نفع ما نگرفتن! در صورتی که برخورد توپ به دست بازیکن برزیل محرز بود تو تصاویر تلویزیونی! اصلاً برخورد توپ به دست رو بررسی نکردن! فقط بیرون رفتن توپ و خطای تور رو چک کردن ... من اشتباه می کنم یا اونا یه امتیازو به سادگی از دست دادن؟
در کل زدیم برزیلو با تمام آبرو و حیثیتش نابود کردیم :دی
همینش خوبه که تو تعداد ست ها ما برنده شدیم در کل ...
ایشالا لیگ بعدی همه بازیا رو 3-0 می زنیمشون : دی
فعلاً ببینیم تو جدول چه اتفاقاتی می افته ... ایشالا که صعود می کنیم ...
بابا این ایتالیا ی ........... کل گروه رو به هم ریخته . 3-1 به لهستان باخته . خوب این چه وضعیه حق بقیه تیم ها رو ضایع میکنه اینجوری . باید مثل لیگ قهرمانان محدودیت باشه برا تعداد تغییر ها که اینجوری یه تیم نره با ذخیره هاش بازی کنه
وااااااااااااای اگه ایران میبرد
اونوقت بود که کاریکاتورای موی موریلو بود که کشیده میشد
موریلو میرفت از ته میزد موهاش رو
من که وسط ست دوم رفتم بازی سوییس اکوادور رو دیدم
فکر میکنم بچهها همین که دو ست سه و چهار رو که گرفتند دیگه آخرین ست رو ول کردند.
ببینیم با ایتالیا چه خواهیم کرد
سرویسهای والاس هم کار ما رو خیلی خراب کرد
سلام
درسته تیم ملی باخت ولی به نظر من واقعا زحمت کشیدند خوب بازی کردند. واقعا جای تقدیر و تشکر داره. نباید فراموش کرد که بازی قبلی رو ایران برد.
این گزارشگر بازی چقدر گیر داده بود که " تو برزیل یک بازی رو ما بردیم یک بازی رو باختیم تو ایران یک بازی رو ما بردیم یک بازی رو باختیم " :n02:
یعنی چهار پنج بار قشنگ همین جمله رو گفت :n07:
ولی باید این رو هم در نظر داشت به غیر از مهارت بازیکن ها و امکانات و کادر فنی و این مسائل خیلی بحث های دیگه هم در برد و باخت تاثیر دارند و نمیشه گفت تیم ما ضعیف تر بود که باخت واقعا هر دو تا تیم خیلی خوب کار کردند.