بچه ها کسی مهاجم جوان زیر 21 سال و قیمت زیر 8 میلیون معرفی میکنه ( گلزن هم باشه )
Printable View
بچه ها کسی مهاجم جوان زیر 21 سال و قیمت زیر 8 میلیون معرفی میکنه ( گلزن هم باشه )
اه فقط بخاطر این لوریس ما الکی به لیورپول باختیم دومی رو از دست دادیم باید نیم فصل بفروشمش
kevin volland رو بخر عالیه سنش رو نمیدونم ولی ارزونه
با این پولی که داری خوب میتونی بازیکنای خوبی رو قرضی بگیری مثلن واران خدیرا الکس سانگ و ...
نفروشش حقوقش رو قطع کن به مدت 2 هفته تا ادم شهنقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟!!!!!!
نسخه اول بهتره یکی از دوستان میگه نیم فصل فصل دوم کرش داره نمیدونم خودم نسخه اول دارمنقل قول:
تازه اولین بازی رو بردم اول فصلم تو رمین ستی بسختی یکی بهش زدم بردمش
نسخه اول یه پچ اپدیت داره...
دمت گرمنقل قول:
استراحت قبل بازی چی ؟الان قرعه کشی لیگ قهرمانان و حذفی شده هفته رو شلوغ میکنه البته از دوهفته دیگه شروع میشه یه باز دوستانه اینجا گذاشتم...
با این ضربه سر مشکل دارم همش میزنن هوا
من از استراحت قبل از بازی تا حالا استفاده نکردم بهتر بازی هات رو اولویت بندی کنی و اگر در یک هفته دو بازی پشت سر هم داری در بازی که زیاد مهم نیست به بازیکنای تاپت استراحت بدی یا اینکه میتونی از شیوه چرخشی استفاده کنی ( خودم معمولا این کار رو میکنم )نقل قول:
برای اینکه ضربات سر خوب بشه در قسمت تمرینات بازی match training ضربات ایستگاهی رو انتخاب کن
مطمئن باش فصل بعد جزو بهترین بازیکنات خواهد بود ، باهاش صحبت کن بگو اگر میخواهی فیکس باشی بهتر بازی کنه ( یه جورایی تهدیدش کن )نقل قول:
من زبانم خیلی خوب نیست کجا بهش بگم