سلام ، ما که امسال فقط اینو دیدیم و کلاه قرمزی رو :دی سریالای بقیه شبکه ها واقعا مزخرف بود !
سریال خیلی خوبی بود از نظر داستان و فیلمبرداری و...
تنها عیبش این بود که کمی بیش از حد موزیکال شده بود...پخش آهنگهای محلی زیاد شده بود
Printable View
سلام ، ما که امسال فقط اینو دیدیم و کلاه قرمزی رو :دی سریالای بقیه شبکه ها واقعا مزخرف بود !
سریال خیلی خوبی بود از نظر داستان و فیلمبرداری و...
تنها عیبش این بود که کمی بیش از حد موزیکال شده بود...پخش آهنگهای محلی زیاد شده بود
محتوای مخفی: اسپویلر
نظرم رو تو اسپویلر گذاشتم تا خدایی نکرده به کسانی که با سریال ارتباط بر قرار کردند و ازش لذت بردند بی احترامی نکرده باشم.:11:
مخلصیم
یاعلی
احتمال ساخت پایتخت 3
در صورتی که قصه خوبی در اختیار داشته باشیم حتما سری سوم پایتخت را هم تولید میکنیم.
الهام غفوری، تهیه کننده سریال نوروزی پایتخت 2 در گفتوگو با قدس آنلاین گفت: در صورتی که قصه خوبی در اختیار داشته باشیم حتما سری سوم پایتخت را هم تولید می کنیم.
غفوری افزود: در حال حاضر درگیر رساندن قسمت پایانی سریال به پخش هستیم ومی خواهیم فقط پایتخت 2به سلامت به پایان برسد.
وی در خصوص احتمال ساخت سری سوم این سریال گفت: این مساله بستگی به تصمیم مدیران دارد و برای ما داشتن یک قصه خوب همچون سری دوم مهم است تا کار را ادامه بدهیم.
وی افزود: ما از ابتدا نمی خواستیم خاطره شیرین پایتخت یک را در ذهن مخاطبین خراب کنیم به همین خاطر تا رسیدن یک قصه خوب صبر کردیم و در نهایت با تولید یک قصه خوب و مناسب سری دوم را تولید کردیم وهمین شرط را برای تولید سری سوم در نظر داریم.
غفوری با بیان این که مردم از پایتخت 2 همچون سری اول استقبال خوبی کردند، گفت: حس خیلی خوبی نسبت به سری دوم «پایتخت» دارم و با وجودی که هنوز به پایان نرسیده، اما تا کنون بازخوردهایی که به شکل پیامک و همچنین در ارتباط مستقیم در جاده با مردم به دستمان رسیده است، خوب بود و با استقبال همراه بوده است.
وی افزود: مردم نسبت به پایتخت 2 همچون سری اول خیلی لطف داشتند و به محض اینکه کامیون را در جاده میدیدند، میایستادند و برای لحظاتی کوتاه وقتشان را کنار پایتختیها میگذراندند که به نظرم این اتفاق خیلی خوشایند است و نشان میدهد که مردم هنوز ما را دوست دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان که داشتم تکرارش رو می دیدم، راحت سه چار تا ازش سوتی گرفتم :n08:
همین الان محسن تنابنده و احمد مهران فر مهمون برنامه خوشا شیراز بودن، گفتن طرح پایتخت 2 قرار بوده از اول در استان فارس اجرا بشه و داستان ازونجا شروع بشه ... ولی ازونجایی که همه کارگردانها متاسفانه دوست دارن فیلمشون توی شمال ضبط بشه رفتن اونجا.
طرح حمل گلدسته هم قرار بوده به کربلا باشه که نشده بعد از اون هم قرار بوده برن تاجیکستان که بخاطر سردی هوا و مشکلات تصمیم گرفتن توی همین ایران اجراش کنن.
در ضمن توی نظرسنجی دیشب شبکه یک ، پایتخت 2 بهترین سریال نوروزی انتخاب شده بوده.
سریال قشنگی بود ولی پایان جالبی نداشت....تو سکانس آخر من فکر میکردم یه دردسر هم سر تحویل ماشین ناخدا داشته باشن ولی یهو فیلم تموم شد....
البته عیبی نداره...احتمالا ازتسمشس...!!!:n02:
با احترام ، انتقاد از pcforlife و بقیه هم فکران...نقل قول:
به شخصه سریال توقع منو برآورده نکرد
از زمان سوار شدن خانواده نقی در ون تا شروع بازی، مدام چهار تا دیالوگ بی هدف راجع به فکر اقتصادی نقی، رد و بدل میشد، بابا پنجعلی"ستاره آسمون دنباله داره...." رو میخوند و دیدنی های قشم با موزیک بندری پخش میشد!:n27: این شده تعبیر کارگردان از دلخوشی و سادگی و...!
با احترام به نظر دوست عزیز:
ما انتظار داریم که همه دیالوگ ها درباره یک موضوع ،که موضوع اصلی فیلم هست باشه؟
پس زندگی واقعی شما چقدر منظم و بی حاشیس؛ بهتون تبریک میگم..
برای ساخت این فیلم همه سعیشون این بوده که به دنیای واقعی نزدیک باشه و این از اون سبک ،فیلم هایی نیست که خطی هستند و حرف اضافی نمی زنند، این فیلم ،
یعنی حس نکنی که داری از TV فیلم میبینی ؛سعی شده که با همه بازیگر ها ارتباط برقرار کنی ؛حتی با دیدنی ترین جاها ( مثل زمانی که خودمون فیلمهای سفر رو نگاه میکنیم و لذت می بریم )
من به شخصه دوست داشتم ارسطو و شعله به هم میرسیدند ،زمانی که تو ون بودند و ارسطو پشت به شعله نشسته بود و تیتراژ فیلم شروع شد به نظرم اومد که چقدر آهنگش غم انگیزه ...:n14:
ولی خب واقعیت و دنیای واقعی همینه...
و کلـــــــــام آخــــــــــر :
با تشکــــــر از سیروس مقدم ، محسن تنابنده ، استاد خمسه و یه تشکــــــر ویژه از جناب احمـــد مهرانفر با بازی خیلی عالیشون...و بقیه عزیزان..
گروه بازیگران این فیلم بسیار هماهنگی داشتند و انتخاب بازیگرانشان بسیا عالی بود (1و2)
کارگردانی ،فیلمبرداری،نورپردازیو داستان فیلم بسیار عالی بود . از همگی متشکریم ..
ببخشید که زیاد صحبت کردم ...
:n16:
مگه گوشی شعله تو قسمت های اول آیفون نبود چطور شد یهو شد از این گوشیهای عادی!!!!!!!
منم یه سوتی از چند قسمت قبل گرفتم نمیدونم کسی اینجا گفته یا نه
وقتی شکارچی رو پیدا کردن نقی به ارسطو گفت نزدیک شیرازیم ، می بریمش اونجا بیمارستان
ولی اون بدبختو تا بندر عباس پشت کامیون بردن :دی
پاسخ:نقل قول:
ما انتظار داریم که همه دیالوگ ها درباره یک موضوع ،که موضوع اصلی فیلم هست باشه؟
نه دوست من ، من همچین حرفی زدم جایی آیا؟
به شخصه من انتظار دارم همه دیالوگ ها، فکر شده و پرداخت شده باشه، حالا میخواد به موضوع اصلی مربوط باشه (حمل گنبد) یا شاخه های فرعی داستان (ازدواج ارسطو و...) نه اینکه از سر شکم سیری متن بره جلو! نه بار محتوا داشته باشه نه بار طنز! اون بخشی که از صحبت های من نقل قول کردید یه نمونه بود از همین جملم./
ترسیم زندگی واقعی از لنز دوربین فقط فقط به شعر خوندن، دیزی خوردن و خواستگاری کردن و... نیست، سریال وضعیت سفید یه نمونه جدی بود که یکی دو سال پیش پخش شد و زندگی خانواده دهه شصتی رو به تصویر کشید... یا سریال موج و صخره نمونه کمدی از از زوجی بود که جزیره کیش رفتند و کارگردان همزمان با به تصویر کشیدن جاذبه های جزیره، داستانش رو هم جلو برد. مقایسه با شما و دیگر دوستان.
.
در کل، شاید اختلاف نظر من با دوستان بیشتر اختلاف سلیقه باشه + چون سوال پرسیدید پاسخ دادم.:n16: