Practice 1 Singapore
Printable View
Practice 1 Singapore
Practice 2 Singapore
هرچند هنوز زوده برای قضاوت ولی اختلاف تایم وتل با نزذیک ترین رقباش میگه بازم یه قهرمانی تکراری دیگه و ....
1:119 ثانیه با همیلتون و 1:442 ثانیه با آلونسو تو هر دور اختلاف داره که یعنی فاتحشو بخونید :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رطوبت ، گرما ، رانندگی در شب ، پیچ های پی در پی ، مسیر باریک ، مکسیمم دانفورس ، طولانی ترین ریس سال.
بله رسیدیم به سنگاپور پیستی که از نظر راننده ها یکی از سخت ترین و شاید سخت ترین پیست سال باشه . پیست مارین بی اولین گرندپری تاریخ بود که قرار شد مسابقاتش تو تاریکی شب و زیر نور مصنوعی برگزار بشه
از سال 2008 تا به الان میزبان مسابقات هست . پیست جزء پیستهای خیابونی تقویم هست مثل موناکو . شرایطی شبیه موناکو داره به علاوه گرما و رطوبت خاص مناطق جنوب شرق آسیا که باعث فشار زیادی به راننده درون کاکپیت میشه و رانندگی رو براش سخت میکنه . جدا از اون خود پیست هم پر از پیچ هست و 23 تا پیچ رو باید رانند ها پشت سر بزارن تا به خط استارت برسن تا 1 دور طی بشه .پیچ هایی که اغلب پشت سر هم هستن و جایه زیادی برای شتاب گیری تو ریس وجود نداره و شاید باعث اعصاب خوردی راننده بشه مسیر باریک و دیواره های اطراف پیست هم منتظر یه اشتباه از راننده ها هستن تا زحمات یک هفتش رو به باد بدن پیست از این نظر پتانسیل زیادی برای تصادف راننده ها داره . شاید تنها نقاط سبقت گیری همون مناطق drs باشن یعنی گرفت پل تو این پیست خیلی مهمه اگرچه اگر رانندگی روبرت کوبیتسا راننده وقت رنو رو تو 2010 یادمون بیاد میبینیم اونقدرها هم غیر ممکن نیست سبقتگیری و میشه با کمی جسارت ( بی کله بازی ) و ماشین خوب راننده های جلویی رو رنده کرد :n02:
این پیست دقیقاً نقطه مقابل مونزا هست که بعد از مونزا برگزار میشه یعنی دانفورس به حداکثر خودش میرسه و هر ماشینی که دانفورس بهتر و آیرودینامیک بالاتری داشته باشه اینجا موفق تره
نقل قول:
بله حامد جان! من هم با ديدن زمان بندي هاي امروز حدس مي زنم كه ردبول باز هم پيروزي رو كسب كنه! اما بالاخره باز هم هنوز براي تصميم گيري نهايي زوده...
من كه با اين وضع نمي تونم براي فصل بعد و موتور هاي توربو صبر كنم...به خصوص اينكه رايكونن هم به فراري مياد!
من اين پيست سنگاپور رو به خاطر در شب بودنش دوست دارم، اما خود نقشه پيست چندان جذاب نيست برام، بعد از مدتي خسته كننده ميشه.
Practice 3 Singapore
Singapore Qualifying
سلام دوستان این ریس هم قهرمانش مشخصه فقط اگه قرار باشه مثل موناکو بشه که احتمالا همین نتیجه دور تعیین خط رقم میخوره غیر از اینکه تو پیچ های اول اتفاقی بیفته که اونم غیر ممکنه کسی از فتل رد بشه امیدوارم آلونسو رو رو پودیوم ببینیم که اونم با توجه به شکل پیست کار مشکلیه
متاسفانه شرایط طوری شده که هیجان فصل رو داره میکشه . دیگه امیدی ندارم به ادامه این فصل و هیجانیم نمونده برای فردا
ریسم مشخصه چی میشه . وتل از همون دور اول فاصله میندازه و بقیه باید باهم بجنگن که کی بره رو پودیوم
داره میشه عین 2011 :n03:
امروز برای اولین بار بطور زنده مسابقات فرمول ۱ رو دیدم.
همینجوری شانسی زدم شبکه ورزش دیدم تو اعلام برنامش زده "فرمول ۱ (زنده)". منم گفتم ببینم چه جوریاس دیگه. برنامه و مسابقه شروع شد و من که انتظار یه تصویر بی کیفیت، بدون صدای پس زمینه و با یه گزارش مسخره رو داشتم کاملا جا خوردم .
حقیقتش اون اول که دیدم مسابقه ۶۱ دور هست و دو ساعت طول میکشه گفتم کی حوصله داره ببینه. یخورده میبینم و بعد میرم سراغ کار و بارم. اما کیفیت خوب پخش شبکه ورزش باعث شد عین دو ساعت رو بشینم پاش، اونم اینجــــــــــــــ:n19:ــــ ـــــوری .
کیفیت تصویری که خیلی خوب بود. صدای پس زمینه ی ماشین ها رو هم داشتیم. گزارشگر هم (از نظر منی که اولین بار مسابقات رو میدیدم و اطلاع چندانی ندارم ازش) خیلی خوب بود. از نظر شناخت نفرات، اطلاعات، ترجمه ی صحبت اعضای تیم و....
لذت بردم خلاصه :n12:.
سباستین وتل هم که ترکوند!. پرچم آلمان ها کلا بالاس همیشه :n02:.
پ.ن: اگه یه Moto GP هم بصورت زنده ببینم، دیگه آرزویی ندارم :n02:.