جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
Printable View
جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
اسکین جدید بریز منوها عوض میشننقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام سهیل خاننقل قول:
نه لپ تاپه، اچ پی! سی پی یو هم Core i7
آقا این چرا تموم نمیشه دانلودش تو کف موندیم ما!
اگر مثلا کشوری مثل اسپانیا رو بر میدارید ، سعی کنید تمام دسته ها و رده های فوتبال باشگاهی اون کشور رو فعال کنید.به نفعتون هست. هم برای قرض دادن بازیکن و هم برا ی اینکه در اسپانیا اکثر تیم ها ، صاحب تیم های b هم هستن که مستقلا در رده های پایین تر بازی میکنن و شما راحت میتونید بازیکن های این دو تیم رو بین هم جا به جا کنید و البته بیشتر به این درد میخوره که بازیکن های جوان و یا کسانی که بهشون نیازی نیست رو بفرستید اونجا و هم تجربه بازی کردن به دست میارند و هم تیم های دومتون در یک سطح خوبی حفظ میشن.
يادتون باشه سعي كنيد بهترين دستيار و براي خودتون انتخاب كنيد.
مربيان مختلفي(هيت مديره به شما اين اجازه رو ميده از ٤ تا ١٠ تا داشته باشين)رو براي tactic-defending-attacking-shooting-aierobic-strenght-goalkeeping درنظر بگيرين..يادتون باشه مربي رو براي strenght و airobic انتخابىكنيد كه fitness coach باشه.دو تا مربي فيتنس يكي براي هوازي(airobic) يكي ام واسه قدرت بدني)strenght(
hooting
براي شوتينگ بايد مربي داشته باشين كه techniqesh ةاش زياد باشد
سلام دوستان خواهشا یکی یه لینک سالم و بدون فیلتر بده
اگه سایتای ایرانی هم این نسخه رو گذاشتند بید کذوم سایت
ممنون
:n16:
ماگر میخواین بازیکنی بخرید و در میزان حقوق و loyality bouns و agent fee نمیتونید با مدیر برنامه های بازیکن به توافق برسید. سعی کنید میزان bouns های دیگش مثل پولی که برای هر بازی میگیره. پاداشی که برای رسیدن به یک تعداد گل میگیره رو به قرار دادش اضافه کنید تا به توافق برسید
روش نصب این پک های چهره و غیره رو میگید ؟
من الآن پک آخرین ترنسفر ها رو دانلود کردم ولی طریقه نصبشو بلد نیستم . فرمتشونم .dbc هست . طبق آموزشش باید یه پوشه تو محل نصب بازی می ساختم و اینا رو می ریختم توش . این کارا رو کردم ولی کار نکرد !
پک چهره هم میخوام دانلود کنم(1.7 گیگ) ولی میخوام اول یاد بگیرم نصبشو بعد بشینم دانلود کنم .
جهره بیخود بازیو کند میکنه...من حتی موقع دیدن بازی تماشاگرا رو حذف میکنم..ابر و هوا هم حداقل گرافیک