ما که پولمون به هدر رفت شما پولتون رو واسه شاتل هدر ندید این شرکت توی قم تازه شروع به کار کرده و سرعت پایینی داره البته من تو تهران امتحان کردم دیدم اونجا خیلی بهتره سرعتشم بالاتر بود ولی برای قمی ها خیلی اهمیت قایل نشدن قطع و وصل شدن های زیادی داره سرعتش به ندرت به 20 kb می رسه گاهی تا 3 kb هم پایین میاد این رو در نظر بگیرید که هنوز مشترک زیادی نداره و تازه آغاز فعالیتش تو قمه و مطمعنا تا چند وقت دیگه سرعتش پایین تر هم میاد تنها نکته ای که داره در مورد حجمی هست که می تونید دانلود یا اپلود کنید که این سرویسش بدک نیست مثلا من 128 سه ماهه گرفتم که 30 گیگ می ده تو 64 دانلود نامحدوده و یک سرویس شبانه هم داره که از 1 تا 7 صبح هست که اون موقع هم می تونید به صورت نامحدود دانلود کنید البته با این سرعتی که داره احتمالا از خیرش بگذرید خلاصه خودتون تصمیم بگیرید با توجه به نیازتون ایا بدردتون می خوره یا نه اگه زمان براتون مهم نیست سرویس خوبی هست اما اگه زمان براتون مهمه اصلا ترفش نرید. قیمتش هم بدک نیست زود هم وصل می کنند در حدود 2 روز بعد از شفارش میان وصل می کنند. حالا قدر صبا نت رو می دونم اون روزها تازه می رفتم نمایندگیش کلی باحاشون کل کل می کردم که چرا سرعتش پایینه حالا نگو سرعتش خیلی هم بالا بود تا 56kb می داد یعنی من ظرف 4.5 ساعت یک فیلم 700 مگابایتی رو دانلود می کردم ولی حالا باید 3 برابر او وقت تلف کنم تا دانلود کنه کاش صبانت به این روز نمی افتاد وگرنه من حاضر نبودم با هیچ شرکت دیگه ای قرارداد ببندم اقا اگه کسی شرکت دیگه ای میشناسه که سرعت خوبی می ده معرفی کنه تا کار ما هم راه بیوفته