دوست عزیز onex مشکل وای فای داره که خود htc اومد بهش اعتراف کردنقل قول:
Printable View
دوست عزیز onex مشکل وای فای داره که خود htc اومد بهش اعتراف کردنقل قول:
آقا از كجا آنلاك گرفتي؟؟؟ من خانوادم كانادا هستند! اومده كه بگيرن واسم؟؟؟؟؟نقل قول:
تو استور کانادا می تونی آنلاک خریداری کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 10 روز دیگه به احتمال خیلی زیاد آیفون گیرشون نمیاد... فعلا تحویل سفارش ها 3 تا 4 هفته طول می کشه. خریدن با قرارداد هم نیازمند حساب و تعهد بانکی به پرداخت های ماهیانه است و هیچ راهی برای پیچوندن وجود نداره.نقل قول:
من انگلیس هستم ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باز هم 3-4 هفته طول می کشه.نقل قول:
بسیار خوب که اعتراف کرد و دقیقاً همین کار رو باید میکرد. ولی چند تا سایت اومدن روش مانور دادن؟ چند جا به خاطرش بحث و جدل شد؟ چند تا فیلم مسخره کردن این مشکل توی یوتیوب منتشر شد؟ چند تا کنفرانس خبری از طرف htc برگزار شد؟نقل قول:
منظور من این بود که مشکلات این چنینی توی گوشیهای دیگه هـــیچ وقت به اندازه این مشکلاتی که واسه آیفون میتراشن سر و صدا نمیکنه و این نشون میده که آیفون با وجود داشتن مخالفهای سینه چاک !!! چقدر مهم هست.
مانورهای تبلیغاتی ضد اپل بجای تمرکز بر روی قابلیت ها و توانایی های خودی یا بزرگ کردن شاید کوچکترین مشکلات و مسایل پیرامون اپل و ارایه مطالبی بعضا خلاف واقع همه و همه نشاندهنده ی ابهت ، قدرت و بزرگی اپل هست ، چیزی که فکر می کنم کمتر کسی الان بهش اذعان نداره و افرادی هم به عمد یا غیرعمد با دلایل مختلف و بعضا نامشخص انکارش می کنن . این رو هم در نظر بگیرید که اگه اپل مشکلی داشته باشه قطعا در جهت رفعش بر میاد و از این لحاظ هم مسلما (مثل خیلی از فاکتورهای دیگش) پیشتاز سایرین هست .
استراليا هم انلاك ميدهنقل قول:
فكر كنم واستون به ايران هم پست كنند
قیمت مدل 16 گیگ..سه میلیون هشتصد تومن ناقابل...:24:
برای فروش هم آماده هست..
یکمی صبر کنی به همون قیمت دلاری از اینجا میتونی بگیری قیمتا خیلی فرق نداره واقعاً.نقل قول:
دوست من شما گفتی شرکتی اعتراف نکرده برای این من گفتم...مگه الان چند تا سایت روی مشکلات اپل مانور دادن؟ چند تا کلیپ برای این مشکلش ساختن؟؟؟نقل قول:
مشکل ترک توی سری گوشی های آرک سونی هم بود که کلی از سایتها روش مانور دادنو کلی ازش عکس پخش کردن یا همین وای وای one x یا مشکل داغ شدنش که براش اسم اجاق گازو ساختن!!!
چون اپل خودش سرو صدا راه میندازه مثل جریان دادگاه و شکایتش از سامسونگ که داد گاه های انگلیس آلمان هلند این ادعاشو رد کردنو قبول نکردن.