سلام.
برد آلمان رو تبریک میگم. همیشه آلمان رو دوست داشتم و دارم و امیدوارم که هم در این جام و هم جام جهانی قهرمان بشه:40:
راستی گل ها هم قشنگ بودن :31:
Printable View
سلام.
برد آلمان رو تبریک میگم. همیشه آلمان رو دوست داشتم و دارم و امیدوارم که هم در این جام و هم جام جهانی قهرمان بشه:40:
راستی گل ها هم قشنگ بودن :31:
خب منم تبریک میگم ....
حقمون بود ببریم و برنده شدیم!
شخصا از گل رویس خیلی خوشم اومد اصلا خیلی دوسش دارم دوس دارم گل بزنه :دی
تموم گلها قشنگ بودن
wir zeigen unser PoweR
آقا تبریک ... :40:
خیلی حال کردم که این بازی با یونانی بود که سمبل بازی دفاعی و به قول بعضی ها ضدفوتبال بود ولی آلمان نشون داد چطوری باید از برتری تیمی استفاده کرد
یه کلاس آموزشی از سوی لو که بهترین ها رو تو زمین نفرستاد؛ با انگیزه ها رو روونه میدون کرد تا پیروزی رو بدست بیاره
قبل این بازی معلوم بود یونان میاد دفاع کنه و معلوم بود حتی ذخیره های آلمان عمدتا بهتر از یونانی ها هستن ولی لو دو گوش جوون و با انگیزه و یه نوک باتجربه و البته با انگبزه رو تو ترکیب گذاشت بهترین ترکیبش روی کاغذ نبود ولی چیزی بود که می دونست نتیجه میگیره و جالب بود که وقتی ریوس و کلوزه تخلیه شده بودن تعویضشون کرد تا باز انرژی به تیم تزریق بشه من به این مربی میگم مربی حرفه ای که از وجود بازیکن های خوب بهترین استفاده رو کرد اگه قرار بود بهترین ها بازی کنن منم میتونستم ترکیب بچینم ولی این هنر لو بود که ترکیب درست جلوی یونان رو انتخاب کنه که کرد
خلاصه که به قول دروگبا بازم معلوم شد تعداد پاس و موقعیت گل و مالکیت مهم نیست تیمی میبره که بلد باشه چطور از موقعیت هاش استفاده کنه که امشب آلمان نشون داد چطور باید این کار رو انجام داد
البته دروازه بان یونانم خیلی سوتی بود ولی غیر گل کلوزه رو بقیه گلها اگه دروازه بان خوبی هم تو دروازه بود شانس زیادی برای گرفتن توپ نداشت
پ ن: کم کم داره از نویر خوشم میاد خیلی استیل باحالی داره :31:
اوزیل هم بد توپی خراب کرد نیمه اول بعید بود ازش
تبریک (حسابی با شیوه بازی آلمان حال کردم)
انصافا خدیرا تو تیم آلمان خیلی عالی بازی میکنه :دی در حد ژابی / ژاوی...بازی سازی میکنه توپ رو از مدافعان انتقال میده به خط حمله و وینگر ها ( کلا 70% گردش توپ آلمان دسته خدیرا بود خیلی عالی بازی کرد ( 3 4 تا شوت هم زد) فیلیپ لام هم عالی یا بهتره بگیم فوق العاده بود تقریبا تا همیشه تو زمین تیم یونان بود تو بازی سازی و گردش توپ کمک میکرد بر خلاف بواتنگ که رو هر دو گل تقریبا مقصر بود و در حملات هم با اینکه شرکت داشت زیاد جالب کار نمیکرد.
تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــک !!! من فکر میکردم به خاطر سبک بازی یونان حداکثر با یه گل اختلاف ببریم ! :دی
کاپیتان لام عجب شوت محکمی زد دمش گرم ! خدیرا هم فوق العاده گل زد !!!
سلام به همه دوستان عزیزم
منم تبریک میگم این برد شیرین رو به تمام هواداران عزیز واقعا دلمون واسه همچین بازی تنگ شده بود دمشون گرم یاد بازی های جام جهانی 2010 افتادم شبتون خوش
:40::7::40:
ههههههه!
گفتم که4تا میزنیم.
کلا ترکیب جالبی بود.این نشون میده که میتونیم هرجوری که دلمون میخواد ترکیب رو تغییر بدیم.
شورله زیاد جالب نبود اخه بنده خدا راست پا بود بعد گذاشتنش چپ؟
قربون قدوالای لام برم من...
کلوزه عزیز هم که گلش رو زد(قابل توجه مسعودی:31:)
رویس هم چی بگم آخه:40:
وباقی دوستان.....
عالی بودیم.
حریف بعدی هم ایتالیاست.من هم با آریاجان موافقم.
نقل قول:
البته بجز خدیرا اوزیل رو هم نباید یادمون بره
شما اگه دقت کرده باشی 70% پاسها و حرکت ها همش از اوزیل شروع میشه
حرف نداره من چون بارسایی بودم ازش خوشم نمیومد (مسخره : دی)
ولی وقتی بازیش رو دیدم ازش خوشم اومد
فقط بنده خدا یکمی بد شانسه!
یه سوال ! چرا همش روی اوزیل بیچاره خطا میکنن؟
توی چندتا بازیه همش میبینم ....
عالی بودیم
تبریک به همه دوستان :11:
سلام تبریک
آلمانی و کلاسیک بازی کردیم!
قرتی بازی در نیاوردیم مثل آدم بازی کردیم و گل زدیم و بردیم! از نظر من یونان هم آنچنان ضد فوتبال و حتی دفاعی هم بازی نکرد. مردانه و جنگنده اما چه باید می کرد که رقیبش خیلی قوی بود!!!