من عاشق همین چیزاشمنقل قول:
ترس چیه داداشــــــــ ؟
Printable View
من عاشق همین چیزاشمنقل قول:
ترس چیه داداشــــــــ ؟
crytek با این کاری که کرده نشون داده که فقط پول براش مهمه (معامله با کمپانی های قطعات کامپیوتر که ازشون پول بگیره و در عوض فقط DX11 باشه بازی) و پلیر اصلا اهمیتی نداره واسه همین مطمئن باشید که فروش این نسخه خیلی کمتر از نسخه های قبل خواهد بود و همین طور بازی های احتمالی آینده crytek
مگر نه ما هم خیلی سود شرکت برامون مهمه و همه ی بازی ها رو اورجینال تهیه میکنیم اونا هم به تلافی این لطف رو در حق ما کردن:n02:نقل قول:
از سازنده های بازی گلایه نکنید چون DX10 خیلی وقته که تو دنیا از رده خارج شده و الان کمتر گیمری پیدا میشه که کارت DX10 داشته باشه مگر اینکه اون
کشور ایران باشه. همه جای دنیا مثل ایران نیست که واسه یه تعویض کارت گرافیک مجبور بشی بالای 1 میلیون پول بدی
گیمری هم که کارتش DX11 رو ساپورت نمیکنه اصلا چرا بره سراغ یه بازی مثل کرایسیس که همه چیزش فقط گرافیکه ؟
توجه توجه!!
لطفا هر گونه بحث در مورد نصب و اجرا و كرك و ساپورت كردن كارت گرافيك و دايركت ايكس و غيره فقط و فقط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بشه.
يه تعداد از پستهاي اين صفحه توسط همكاران پاك شد و از اين پست به بعد هم هرگونه پست ديگه اي در اين تاپيك كه شامل موارد بالا باشه بلافاصله پاك ميشه.
مرسي از همكاري شما
سلام دوستان
میشه یه نفر یه اسکرین شات از بازی بزاره که از تنظیمات گرافیک ultra گرفته شده باشه.
میخوام ببینم چقدر زور داره.
لطفا نگین عالیه و این حرفا فقط یه عکس لطف کنید.
سلام من رو medium بازی رو آوردم بالا ..2 تا شات گرفتم ولی الان میرم ببینم با ultra میاد بالا باز عکس میزارم :11:نقل قول:
ولی عجب گرافیکی داره رو همین مدیوم...
برای بزرگ شدن عکس کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه جنگلی کوهی چیزی عکس میزاشتی!:n02:رفتی همون اولین جایی که بازی لود شدو رو شات گرفتی؟:n02:
ذوق کرده بودم آخه خیلی گرافیکش بالا بود :n07:شرمنده خلاصه ...اینم 3 تا شات تو تنظیمات ultra که فریم رسید زیر 15 فریم در ثانیه ... بازم شرمنده ا زهمون مرحله اول :n01: :11:نقل قول:
برای بزرگ شدن کلیک کنید:
گیر دادی به محیط بسته
از کوه و جنگل و گل و بلبل عکس بذار
مشخصات سیستمت چیه