بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.نقل قول:
Printable View
بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.نقل قول:
کمله DisHonored :
تلفظ ~> دیس آنرد
معنی ~> هتک حرمت شده
هرچی میرم جلو تر بیشتر با این بازی حال می کنم واقعا هیجانی و لذت بخشه. بیشترین چیزی که فاز میده مخفی کاریش و قابلیت هایی هست که به دست میاریم. کلا بازی فاز میده ولی بازی های جدید مثل اساسین و مدال و هیتمن بیان میره تو صف
ارهنقل قول:
بازیش اولش زیاد جذاب نبود
و اروم اروم خوب شد
آره از همه ش بهتره.نقل قول:
مرحله اون لیدی گاگا هم تموم شد . فعلا که به نظرم چیزی رو تو بازی از دست ندادم . همه رو روی گوست رفتیم و همه ران ها و بون ها رو هم پیدا کردیم و همه رو nonlethal پدرشون رو دراوردیم .
فقط اینکه دارم همه رو nonlethal میکنم یه جوری شده . حس میکنم بازی واسم بی هدف شده . اگه قسمت شد دور دوم رو برم میزنم همه رو میکشم از بیخ تا شهر پر ویپر بشه . میخوام بازی رو تبدیل کنم به walking dead :sq_24:
من هم Ghost بودم ، اما اگه یکی بود که باهاش حال نمیکردم ، به بدترین حالت میکشتمش. هم گوست بودی ، هم بشدت ارضا میشدم وقتی خشتکشونو میکشیدم سرشون. وقتی نان لیتال میرفتم یه کم حس ترسویی بهم دست میداد.نقل قول:
:sq_2::sq_2::sq_2::sq_2:نقل قول:
فک کنم رکورد کشتن ادما رو شکوندم و بدون ghost
high
63 نفر
همش هم لو رفت : ))
اره ولی میدونی اینکه طرف رو nonlethal بکنیش یه جورایی حس کنجکاویت رو هم میبره بالا که ببینی چه بلایی سر طرف میاد یا اخرش چی میشه . چون کشتن که در یک آن تموم میشه ولی nonlethal سرنوشتی بدتر از مرگ رو واسه طرف ورق میزنه .نقل قول:
خفه کردن از پشت هم جز کشتن حساب میشه ؟ یه مرحله رو بدون اینکه کسی رو بکشم رفتم و فقط از پشت خفه میکردم که آخر سر نوشت 12 نفر رو کشتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!