سلام،این بازی روی ویندوز XP اجرا نمی شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
کارت گرافیکتون خوبه ولی رمتون برای این بازی کمه چون رم 3G به بالا می خواد.نقل قول:
Printable View
سلام،این بازی روی ویندوز XP اجرا نمی شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
کارت گرافیکتون خوبه ولی رمتون برای این بازی کمه چون رم 3G به بالا می خواد.نقل قول:
دوستان منم مشکل کند بودن بازی رو دارم فکر نکنم مشکل از سیستم باشه
ram 4gig
cpu : intel corei 5
ati radeon 5470
win 7
ولی متاسفانه با تنظیمات low تو منو گرافیک بازهم مشکل کند بودن دارم
گرافیکتون برای این بازی خیلی ضعیفه..
نقل قول:نقل قول:با سلام خدمت تمام دوستان عزیزنقل قول:
اول بگم که واسه گرافیک میتونید به این آدرس برید و این درایور رو متناسب با سیستم و ویندوزتون دانلود کنید
من روی گرافیک های 6400
7200
8800
9400
9600
210
220
و 240 تست زدم که همشون با این درایور جواب دادند
آدرس
[Uhttp://www.downloadsource.net/21/NVIDIA-GEFORCE-ION-Drivers-WHQL
و اینکه در مورده اون قسمت که به دست پلیس گیر میکنی با بدبختی ردش کردم!!
:31::31:
وقتی که دستتون رو از پست گرفته و میخواد دستبند بزنه میخواد که دکمه B بر روی دسته Xbox رو بزنید که میشه Space بعد که بلند شد و مامور رو زد شروع به فرار میکنه که میخواد دکمه Y بزنید که اونم میشه Enter
فرار که کردید وقتی میخواد از رو دیوار فرار کنه میخواد که Y بزنید اما اینکار رو انجام ندید تا روی دیوار پلیس پای شمارو بگیره!!
جالب شد نه!!!؟؟؟:31::31:
ادامه رو بخونید
پلیس که پاتون رو گرفت دکمه X ازتون میخواد که میشه Backspace !!!
فرار که کردی مجدد از دست اون سگ ولگرد با دکمه Enter فرار کنید!!
بازم جالبه نه؟؟؟
از فروشگاه که دراومدید با دکمه Enter از رو ماشین مثل پارکور کارها بپرید
وسط خیابون با دکمه shift و دسته سمت راست از دست ماشین فرار کنید و در آخر هم تند تند دکمه space رو بزندی تا زیر کامیون لح نشید!!!
مخم سوت کشید تا ردش کردم
شک نکنید که بعد هاش جالب میشه!
سلام
من این بازی رو دانلود کردم . (Need.For.Speed.The.Run.Limited.Edition.Repack.Bla ckBox)آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و شروع به نصب کردم و directx و c++ رو هم نصب کردم . پس از پایان نصب یه پنجره اومد که به زبان چینی بود و وسطش need for speed the run بود و یه دکمه ی ok داشت اون رو هم زدم و با زدن finish مراحل نصب تموم شد . بعد رفتم سراغ کرک و فایل need for speed the run رو توی مسیر برنامه کپی کردم (skidrow)
و فایل fix رو هم اجرا کردم (برای انگلیسی کردن منوها)
موقع کلیک کردن روی آیکون بازی این ارور رو میده (به صورت administrator هم وارد ویندوز میشم ) سیستم هم ضعیف نیست
ممنون میشم کمک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
فکر میکنم از nod 32 استفاده میکنید..
باید فایل exe بازی رو در قسمت Exclusion آنتی ویروس Add کنید.همین!
سلام .
خیلی ممنون دوست عزیز . درسته انتی ویروس ند32 دارم و کاری که گفتید کردم و پنجره ی بازی باز شد ...
ولی روی لود صفحه باقی مونده بود که به پیشنهاد یه وبلاگ یه فایلی رو توی مسیر data\win32\loc کپی کردم و اون مشکل هم حل شد
بازم تشکر
سلام
من هم همین مشکل رو دارم اما اولیش حل شد و دومی که تو لودینگ می مونه نه
ببینم کدوم فایل رو باید تو مسیر data\win32\loc کپی کرد ؟
البته اگه ادرس کاملش رو بدید ممنون می شم .
این فایل رو 160 کیلو بایته
hاون آدرس هم توی پوشه ی خود بازی تو program file هستکد:http://www.mediafire.com/?u8ju2g4hdqjd63u
داداش اپ نشد؟منتظرما.نقل قول: