درایور که مطمئنم درست نصب میکنمنقل قول:
ممکنه sp1 مشکل داره
به هر حال سیستم ری استر کردم و درست شد و بیخیال سرویس پک شدم!!
Printable View
درایور که مطمئنم درست نصب میکنمنقل قول:
ممکنه sp1 مشکل داره
به هر حال سیستم ری استر کردم و درست شد و بیخیال سرویس پک شدم!!
کیبورد 5755 زبان فارسی نداره ؟؟؟
راهی وجود داره که بشه حروف فارسی هم به کیبوردش اضافه کرد؟؟؟!!!
نقل قول:
سلام میتونی فونت فارسی بخری بچسبونی تنه دکمه هاش :27:
دوستان وقتی پرفورمنس رو میزارم رو گرافیک انویدیا تو بازی و بعضی کلیپ های اینترنتی این تکست دقیقا یادم نیست واسم میاد. خیلی رو مخه:41:
optimus demonstration nvida not for sale ....
مشکل چیه ؟
مرسی
سلام دوستان
منم Acer 5755g رو با کنفیگ i7 , GT630, 2GB ,8GB ram,1TB گرفتم قیمت نپرسید که واقعا گرون گرفتم فقط چندتا مشکل و سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
یکی اینکه من روز اولی که گرفتم فرسودگی باتری 8% بود فرداش شد 10% بعد همون روز بعد حدودا 4 ساعت دوباره روشن کردم دیدم با کمال تعجب شده 12% فرداش هم صبح دیدم شده 16% حالا نمیدونم چیکار کنم
مشکل دومم هم دماست روزای اول (2 یا 3 روز اول) موقع روشن کردن دما از حدود 38 شروع میشد با کار عادی هم دما 45 بالاتر نمی رفت اما بعد یه هفته وضعیت خیلی بعد شده البته فکر کنم بعد نصب بازی angry birds rio(گیم اصلا بازی نمی کنم فقط همین طوری نصبیدم) این جوری شد که حالا موقع روشن کردن دما 45 و با خواندن e-book از رو دی وی دی دما تا 90 بالا میره حتی با اینکه رفتم تو تراس هم امتحان کردم ( دمای حدود 2 درجه) بازم دما از 84 پایین نمیاد خواهشن راهنمایی کنید و اینکه موقع خوندن دی وی دی درایور خوده ایسر دی وی دی روم شما هم صدا میده ؟ شماره سریالم هم تو سایت سازگار تو بررسی
گارانتی میزنم میگه یافت نشد!!!؟
با تشکر از مطالب مفیدتون
یادم رفت بپرسم کسی خبر داره اون گارانتی 6 ماه که واسه باتری هست چه جوریه با این وضع من باید به فکر یه باتری باشم این براق بودن ال سی دی هم که آدمو کلافه میکنه هر کاری میکنی مثل آینه خودتو باید توش ببینی اگه فیلم همه نگاه کنی فکر میکنم نقش اول خود ادم میشه
فعلا بای
-------------------------
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول چک کن ببین درایور گرافیک درست نصب کردی ( یعنی مخصوص این ورژن از کارت nvidia باشه )
دوم اینکه تنظیمات قسمت گرافیک باید درست کنی تا برنامه که میخوای روی کدوم گرافیک بالا بیاد
برای راهنمای بیشتر میتونی از لینک زیر کمک بگیری :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سلام
اگه صفحه قبلی میخوندی جوابتو در مورد دما میگرفتی :jealous:
در مورد باتری هم زیاد نگران نباش چون برنامه CPUID HWMonitorPro زیاد دقیق نیست من خودم چند بار تست کردم هر دفعه یک چیز گفت فقط سعی کن نکات طولانی تر شدن باتری رعایت کنی که اونم تو پست های قبلی بود برات لینک مستقیم میزارم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با این روش دیکه نه مصرف باتری بالا میره و اینکه خیلی کار آمد :31: