نقل قول:
علیرضا جان در مورد رفتار قلعه نویی ؛ ببین چقدر آرومتر هست حتی در شرایطی که تیمش میبازه / این قلعه نویی رو مقایسه کن با قلعه نویی ای که به "علی" ندا داد در کنفرانس بعد از بازی یا امیری که دوره ی اولش در استقلال با کوچکترین اشتباه داوری از کوره در میرفت /
شاید آرومتر شده باشه اما بخش زیادیش مربوط به قهرمانیهای اخیرش با سپاهان میشه
فکر میکنم با یکی دو فصل شکست یا قهرمان نشدن با همون قلعه نویی سابق روبرو خواهیم شد و این رو در بازیهایی که در این فصل شکست خورد نشون داد
نقل قول:
این اهرم فشار روی داور هم ( جدای از بررسی درست یا نادرست بودنش ) ، خیلی از جاهای دنیا و توسط بزرگان مربیگری انجام میگیره ، سرالکس فرگوسن ، مورینیو ، لو و ...
کار اشتباهیه و دلیلی نداره که چون مورینیو و دیگران از این روش استفاده میکنن مربیهای ایرانی هم رفتارشون رو به این دلیل توجیه کنن
فوتبال تا جایی که من فهمیدم تلاش برای پیروزی در چارچوب زمین با اتکا به تمرین و کارهای تاکتیکی و خلاقیتهای فردیه
اعتراض و فشار به داور یه رفتار غیر فوتبالیه از طرف هر کسی هم میخواد باشه با هر گونه موفقیتی
نقل قول:
مهمترین حسن قلعه نویی از نظر من اعتقاد عمیقش به کار گروهی هست ، نگاه کنیم ببینیم هر تیمی که میره چه کادر فنی گسترده ای داره از نظر تعداد نفرات و تقسیم وظایف ؛ در مقابل دایی رو میبینیم که حسین عبدی و حتی روته مولر ! رو هم بهشون اعتماد نمیکنه /
این رو قبول دارم
کادر فنی قلعه نویی همیشه تعداد بالایی رو شامل میشه این یه نکته مثبته اما اگر خروجی این اتاق فکر حقیقی باشه خوبه
ولی سوال من اینه که تو در تاکتیکهای قلعه نویی چیزی از این اتاق فکر رو میبینی من که نمیبینم
وقتی میشه گفت قلعه نویی به کار گروهی اعتقاد داره که در هر بازی نقشه های مربوط به همون بازی رو ببینیم اما من همیشه تیمهای قلعه نویی رو یکنواخت میبینم
نقل قول:
از بعد فنی ؛ در دوره ی آخرش در استقلال بعضا به 4-2-3-1 روی میاورد و در سپاهان هم با توجه به ابزار دفاعی فوق العادش ، از 3 مدافع فلت ( و نه به فرم منسوخ شده ی سوییپری) استفاده میکرد ،
سروش جان این رو مطمئنم که بهتر از من میدونی آرایش عددی کمترین اهمیت رو در فوتبال داره و در نهایت این اندیشه و شاید واژه درستش این باشه که غریزه و ذات اصلی تیم هست که در طول نود دقیقه شکل خودش رو به تیم تحمیل میکنه
قلعه نویی بیس تفکراتش هنوز همون 3.5.2 هست
بارها دیدم که قلعه نویی 4.4.2 وارد بازی شده اما وقتی بازی شروع شده دیدم هنوز با روشهای 3.5.2 بازی میکنه
این رو در سیستمهای 4.2.3.1 و 4.3.3 هم در تیمهای قلعه نویی میشه دید
درواقع در تیمهای قلعه نویی مهم نیست که آرایش عددی چیه چون در نهایت تیم مثل سیستم 3.5.2 به سمت کناره ها گرایش پیدا میکنه:11:
نقل قول:
ضمن اینکه استفاده از کانالهای طولی کناری جزو اعتقادات خدشه ناپذیر و خط قرمز تاکتیکی امیره یونایتد امسال هم بیشترین فشارش رو از کناره ها وارد میکنه .
سروش جان این رو هم مطمئنم بهتر از من میدونی که استفاده از کناره ها در سیستم مثلا 4.2.3.1 فرق میکنه با 3.5.2
و انصافا فکر میکنی استفاده از کناره ها در منچستر شبیه به استفاده سنتی از کناره ها در تیمهای قلعه نوییه؟:11:
نقل قول:
با احترام به نظرت ، من فکر میکنم این قضیه به خاطر توهم توطئه ای هست که همیشه وجود داره و دیگر اینکه همیشه و در همه حال قلعه نویی بزرگترین آلترناتیو نیمکت استقلال بوده و هست ، چه برای شادروان ناصرخان حجازی و چه برای مرفاوی و مظلومی و ...
بهت اطمینان میدم که توهم نیست حداقل در مورد حجازی فقید این جوری نبود
مرحوم حجازی اینقدر کاریزمای شخصیتی و پشتوانه تاریخی داشت که دست به دامن تئوریِ توهم توطئه نشه:11: