بله تلویزیونم lcd هستش و فقط ورودی hd داره.کابل رو از کجا باید بخرم و قیمتش چنده؟نقل قول:
ممنون
Printable View
بله تلویزیونم lcd هستش و فقط ورودی hd داره.کابل رو از کجا باید بخرم و قیمتش چنده؟نقل قول:
ممنون
فروشگاه های صوتی تصویری و لوازم الکترونیکی کابل hdmi رو دارند . قیمتهای مختلفی هم داره من دو تا توصیه دارم اول اینکه کابل گرون نخر (قیمت متوسطش 25 تا 30 تومن ) دوم کابل کوتاه نگیر تا بتونی دوربین رو یک جای مناسب بزاری .نقل قول:
ممنون از پاسختون فقط باید بگم کابل hd مخصوص دوربین سونی؟ چون سمت دوربین سوکتش خیلی ریزه؟نقل قول:
بهترین کار اینه که دوربینو با خوتون ببرید و همونجا کابل رو انتخاب کنید .نقل قول:
من کابل HDMI براش خریدم 9000 تومان از پایتخت. فقط یک مغازه طبقه بالا این قیمت رو می ده بقیه توی زیر زمین میگن 30-40 هزار تومان . باید بگی کابل HDMI مینینقل قول:
دوستان برای تبدیل فیلم هاش باید چکار کنیم؟ فرمت فایل فیلم MTS هستش که وقتی با نرم افزار ها تبدیل به avi میشه بسیار زیاد افت می کنه . و نمیشه از روش DVD تهیه کرد .
لطفا راهنمایی شفاف بکنید .
--------------------
این کابلی که خریدید طولش چقدره ؟نقل قول:
طولش 2 متره دوست عزیز .نقل قول:
حقیقتش قیمتش باید همین باشه بقیه گرون می فروشند. اگر خواستی بخری وارد پایتخت که میشی سمت چپ برو یک مغازه هست که CD , DVD از این چیزها می فروشه . اواسط سالن هست جاش
دوستان کسی راهنمایی نمی کنه ؟نقل قول: