سلام دوستان عزیز چطوری وارد کدمخفی سونی 55 اینچex720 بشیم؟برای وارد شدن به کد مخفی باید چیکار کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟
Printable View
سلام دوستان عزیز چطوری وارد کدمخفی سونی 55 اینچex720 بشیم؟برای وارد شدن به کد مخفی باید چیکار کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟
دوستان من یک ال جی 57000 42 اینچ و یک سونی 55 اینچex720 دارم.باور کنید تصاویر سه بعدی و حتی شفافیت ال جی خیلی بهتره فقط گول خوردم و در بانه 3500000 تومان دادم این تلویزیون.واقعا پشیمون شدم.
بلاخره مشکل را خودم حل کردم با اپدیت تلویزیون 55 اینچ سونی ex720 از طریق اینترنت تصویر خیلی بهتر و شفافتر شد.
فکر نمی کنم ربطی با آپدیت داشته باشه قطعا شما تنظیمات رو درست انجام نمی دادید و تی وی رو خوب کالیبره نکرده بودید با آپدیت تنظیمات پیش فرض اجرا شده و الا آپدیت یک تی وی روی کیفیت تصویر قطعا تاصیر نداره .
فکر نمی کنم ربطی با آپدیت داشته باشه قطعا شما تنظیمات رو درست انجام نمی دادید و تی وی رو خوب کالیبره نکرده بودید با آپدیت تنظیمات پیش فرض اجرا شده و الا آپدیت یک تی وی روی کیفیت تصویر قطعا تاثیر نداره .
دوستان به نظر شما کدوم یکی از اینا بهتره ؟
1-sony ex720
2-samsung 6920
هم از لحاظ سه بعدی و هم دو بعدی و هم کیفیت ساخت
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی هست که این تلویزیونو داشته باشه که قسمت پایین اون طلایی رنگ باشه یا به اصطلاحه فروشنده ها مدل 2012 (قطعات ژاپن) باشه؟
داداش استیل پایینی تلویزیون من طلایی رنگهنقل قول:
شما تلویزیونتونو از بانه گرفتید یا از این شرکتیاست؟نقل قول:
من همین مدلو از بانه گرفتم با قاب طلایی پایین صفحه متاسفانه تو هیچ سایتی نه عکسی ازش هست نه توضیحی که همچین رنگی هم داره؟
شک دارم تلویزیونمون اصل باشه...
درودنقل قول:
مورد دوم پیشنهاد میشه
این سونی فقط ریختن پول توی آب هست
من خریدم و بعد از سه روز با 400 هزار تومن ضرر فروختم