آکوئیلانی به فیورنتینا ,مونتولیوو در میلان؟
ریکاردو مونتولیوو ممکن است با نزدیک شدن فیورنتینا به جایگزین وی ,در راه میلان باشد.
به گزراش امروز گازتا دلا اسپورت فیورنتینا در نظر دارد تا هافبک لیورپول آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت بگیرد کسی که فصل گذشته را به صورت قرضی در یوونتوس گذراند که در نهایت یوونتوس با انتقال پیرلو از خرید او منصرف شد و او به لیورپول بازگشت.
ایجنت آکوئیلانی گفته است که که احتمال اینکه که موکلش فصل بعد را در ایتالیا بگذراند بسیار کم است.اما اگر او به فیورنتینا برسد این ممکن است پایان راه مونتولیوو در فیورنتینا باشد .هافبک 26 ساله که کاپیتانی فیورنتینا را بر عهده دارد.
مالک باشگاه آندرا دلا ولا از او خواسته است که اگر او تمایلی به ماندن و تمدید قرارداد خود ندارد در روزهای آینده نا باشگاه جدید خود را انتخاب کند.چرا که او قراردادش در انتهای فصل به پایان خواهد رسید.
مونتولیو از روزهای اخیر خبر انتقالش به میلان به گوش می رسد و ماکس آلگری نیز با گفتن این جمله " او یکی از بهترین هافبک ها در ایتالیاست " او را به میلان فرخوانده است.و ممکن است که مونتی در راه سن سیرو باشد.
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2061&%D8%A2%DA%A9%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D9%81%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%A7%20,%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%9F
مدیر برنامه های پاستوره ملاقات با میلان را تکذیب کرد
مدیر برنامه های پاستوره پیوستن وکیلش به میلان را رد کرد.
گزارشات حاکی از آن بود که آریدو برایدا و مدیر برنامه های خاویر پاستوره – مارسلو سیمونیان- در هفته ی گذشته با یک دیگر دوبار ملاقات داشته اند تا در مورد آینده ی این هافبک آرژانتینی تصمیم گیری کنند.
پاستوره می خواهد تا برای خود تیم جدیدی را انتخاب کند. او ترجیح می دهد تا در ایتالیا بماند و به نظر می رسد میلان نیز تمایل خود را برای جذب این بازیکن 22 ساله اعلام کرده است اگرچه او مرد مورد علاقه ی مکس آلگری نیست و قیمت بسیار بالایی دارد.
"من هرگز برایدا را ندیدم همچنین با هیچ یک از سران میلان نیز ملاقات نداشته ام .چند تیم هستند که علاقه ی خود را به پاستوره اعلام کرده اند اما من فکر نمی کنم که میلان یکی از تیم هایی باشد که خواهان جذب پاستوره اند"
این بخشی از سخنان مدیر برنامه های پاستوره است که در سایت استادیونیوز منتشر شده است.
رئیس باشگاه پالرمو روز گذشته اعلام کرده بود که میلان تنها مقصد احتمالی پاستوره است چرا که رئیس این باشگاه اعلام کرده است که می خواهد به هوادارانش هدیه بدهد به نظر من پاستوره بهترین گزینه است.
جایی بازی خواهم کرد که مربی بخواهد
استفان ال شاراوی در رابطه با هدف این فصلش می گوید :
هر فوتبالیستی در هر فصلی یک هدفی دارد و هدف من برای فصل آتی این است که چیز های بیشتری یاد بگیرم زیرا من بسیار جوان هستم و نیاز به رشد و پیشرفت دارم و من مایلم تا با یادگیری بیشتر از فرصتی که برای من به وجود آمده است استفاده کنم.
این بازیکن مصری - ایتالیایی ادامه می دهد :
در اینجا قهرمان های بزرگی حضور دارند و این ساده نیست که شما بتوانید جایگاهی ثابت در ترکیب تیم برای خودتان پیدا کنید اما من به خودم اطمینان دارم و مطمئن هستم که می توانم به وسیله ی چیز هایی که از دوستان جدیدم یاد می گیرم از آن ها بهتر شوم.
او در رابطه با پست و سبک بازی خودش می گوید :
من در اصل یک بازی ساز هستم ولی توانایی این را دارم که به عنوان یک مهاجم دوم هم بازی کنم البته مطمئنا من جایی ایفای نقش خواهم کرد که مربی از من بخواهد. نوک مهاجم ؟ فکر نمی کنم با اضافه شدن آلبرتو ( پالوشی ) نیازی به حضور من در این پست باشد.
استفان در ادامه در رابطه با علاقه اش به میلان و میلانی های سابق و حال حاضر صحبت کرد :
من همواره در زمان کودکی ام طرفدار میلان بودم و هرگاه که می توانستم به ورزشگاه می رفتم تا بازی این تیم را تماشا کنم و حالا این برای من فوق العاده است که می توانم برای تیم محبوبم بازی کنم.
الگوی من ؟ من همیشه طرفدار کاکا بودم و او همیشه برای من یک الگو بوده است. من همیشه بازی های کاکا را نگاه می کردم و به دقت به حرکات او توجه می کردم.
در حال حاضر از بین بازیکنان میلان من علاقه ی زیادی به سبک بازی الکساندر پاتو دارم. همچنین سن ما به یکدیگر نزدیک تر است پس من امیدوارم زمانی که او را می بینم با او دوست شوم زیرا می دانم او می تواند چیز های زیادی به من یاد دهد.
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2074&%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%20%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
امیدوارم چیز های زیادی از اینزاگی یاد بگیرم
آلبرتو پالوسچی آماده است تا در میلان به موفقیت برسد
مهاجم سابق میلان بعد از مدت ها دوری از میلان و حضور در تیم های پارما و جنوا اکنون به میلان برگشته است و امیدوار است که بتواند جایی در ترکیب اصلی میلان پیدا کند اما او به خوبی می داند که برای رسیدن به این هدف باید بسیار تلاش کند و درس های بسیاری بیاموزد.
پالوسچی در آکادمی جوانان میلان رشد کرده است و در لیگ جوانان به عنوان یک ستاره شناخته شد. او اولین بازی خود را در سال2008انجام داد و تنها چند ثانیه پس از ورود به زمین اولین گلش را به ثمر رساند.مربی میلان ماکس آلگری او را بهترین مهاجم زیر 21 سال ایتالیا می نامد.
"من در میلان احساس آرامش می کنم.زمانی که در جنوا بودم برای من بسیار سودمند بود و چیز های زیادی را یاد گرفتم. من هنوز جوان هستم و باید چیز های زیادی یاد بگیرم."
او در کنفرانس خبری شنبه شب ادامه داد " من می خواهم هر آن چه را که می توانم در تمرینات انجام دهم آنگاه هر اتفاقی که بیوفتد مهم نیست.این بسیار سخت است که با تمرین کردن خود را در شرایط مسابقه نگه دارید برای این کار نیاز به آمادگی زیادی هست ."
فیلیپو اینزاگی بار ها اعلام کرده است که پالوسچی شایسته ترین بازیکن برای جانشینی اوست و پس از آنکه او بازنشسته شد پالوسچی باید شماره ی 9 میلان را به تن کند. پالوسچی نیز انتظار دارد تا از تجربه ی اینزاگی استفاده کند تا بتواند پیشرفت کند .
وقتی از پالوسچی دربازه ی اینزاگی سوال شد او پاسخ داد " پیپو یک دوست و یک هم تیمی است. او به من توصیه های خوبی می کند و به من کمک می کند تا پیشرفت کنم و در لحظات سخت به من نزدیک است.من امیدوارم تا همه چیز را از او یاد بگیرم .شاید با مشاهده ی فیلم بازی های او بتوانم چیزهای زیادی بیاموزم."
منبع:
کد:
http://www.ac-milan.ir/images/news/big/8ae337cf-55c4-4b4f-b06b-2075ed362aa4.jpg