سلام
منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد (گرایش نرم افزار) که ماه بعد برگزار میشه (یعنی 19 اردیبهشت 1387 ) رو میخواستم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
Printable View
سلام
منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد (گرایش نرم افزار) که ماه بعد برگزار میشه (یعنی 19 اردیبهشت 1387 ) رو میخواستم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام بچه ها
برای کنکور کارشناسی فناوری اطلاعات چه کتابایی بخونم؟!!!
من از ریاضی و فیزیک متنفرم آیا پیشنهاد میکنید برم این رشته؟
رشته کامپیوتری که ریاضی کم داشته باشه معرفی میکنید؟
سه سوال در یک پست!!!
یا حق (:
سلام دوست عزیزنقل قول:
قبلا در همین تاپیک معرفی شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
نگاه داشته باشین روش اگه موردی بود باز اینجا اعلام بفرمایید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
فکر می کنم منظورتون کارشناسی ارشد IT بوده باشه؟
چون در سطح کارشناسی که همون مهندسی کامپیوتر هست و IT فکر می کنم از گرایش های ارشد این رشته باشه؛
منابع ارشد این گرایش قبلا در همین تاپیک معرفی شده:
برای سایر پرسش ها هم تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که قبلا ایجاد کرده بودین پیگیری بفرمایید.
موفق باشید
صنایع با گرایش تحلیل سیستم ها
یا حق (:
جسارتا منم آدمم !!!:19::19:نقل قول:
یکی به درخواست ما رسیدگی کنه !!!:13:
بیشتر از اینها ازتون انتظار داشتم !!!:41:
نقل قول:
سلام
منظور من درسهایی بود که ازشون توی کنکور ارشد دانشگاه آزاد سؤال میاد ، این پست هایی که شما معرفی کردید ، لیست درسهایی است که توی کنکور ارشد سراسری سؤال میاد!!! و منم اسفند 1386 توی کنکور سراسری شرکت کردم!!
حالا اگه کسی میدونه منابع کنکور ارشد دانشگاه آزاد (برای نرم افزار) چه فرقی با سراسری داره ، لطف کنه منابع رو بنویسه.
چون شنیدم که فرق منابع ارشد سراسری با منابع ارشد آزاد برای (نرم افزار) توی اینه که در کنکور سراسری از کامپایلر و طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی سؤال میاد ولی توی ارشد آزاد ، بجای این 2 درس ، از شبکه های کامپیوتری سؤال میاد ، حالا اگه کسی مطمئن هست ، بیاد بگه که واقعا منابع ارشد سراسری با منابع ارشد آزاد برای (نرم افزار) فرق داره یا نه؟؟؟؟
سلام
من در حال حاضر ترم اول مقطع کاردانی رشته برق رو دارم میخونم و میخوام از همین حالا خودم رو برای کاردانی به کارشناسی حاضر کنم (تا اگه خدا بخواد یک ضرب کارشناسی دولتی در بیام )
حالا اگه یکی به من منابع رو معرفی خیلی لطف بزرگی کرده .
آیا این منابع رو میشه از سایت سازمان سنجش هم بدست آورد؟
منابع رشته گرافیک با سه گرایش گرافیک - چاپ - تصویر سازی برای آزمون علمی کاربردی :
- تاریخ هنر ایران و جهان ( ضریب 2 )
- طراحی 1 و 2 ( ضریب 2 )
- مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 4 )
- عکاسی 1 و 2 ( ضریب 2 )
- صفحه آرایی ( ضریب 3 )
- تصویرسازی ( ضریب 2 )
منابع رشته هنرهای تجسمی با دو گرایش ارتباط تصویری و هنرهای تجسمی برای آزمون سراسری :
گرایش ارتباط تصویری :
- مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
-اصول و هنر گرافیک ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
گرایش هنرهای تجسمی :
-مبانی هنرهای تجسمی ( ضریب 3 )
-مکاتب هنری ایران و جهان ( ضریب 3 )
- هنرهای سنتی ( ضریب 3 )
-طراحی ( ضریب 2 )
موفق باشید و پیروز :11:
سلام
اگه میشه لطف کنید و منابع کنوکور کاردانی به کارشناسی دولتی رو هم بگید.
اگه منابع کاردانی به کارشناسی کاردانی به کارشناسی آزاد رو هم بگید که دیگه عالی میشه.