منم دانلودش کردم ولی جرمن تراک فعلا خالش بهتره...
یه خورده بازی کنیم از دهن بیافته بعدا میرم یورو تراک!!!
Printable View
منم دانلودش کردم ولی جرمن تراک فعلا خالش بهتره...
یه خورده بازی کنیم از دهن بیافته بعدا میرم یورو تراک!!!
فقط اون ماشین ها میتونن رد بشن بقیه ما نمیتونید گفتم که اگه هم رد بشی 1 کیلومتر جلوتر کلا تموم میشه می افتی پایین:31:نقل قول:
من سیو واسه این می خوام که به کشور های دیگه هم برم . چطوری بس ماشین های دیگه می تونن رد شن از این دیوار ورود ممنوع
میشه یکی دقیق توضیح بده که language بازی رو چطوری میشه انگلیسی کرد؟ من mod english رو دان کردم بعدم از مسیر document تو mod کپی کردم ولی نشد؟:41:
بچه ها کسی لینک مد درست حسابی نداره؟
من کلی گشتم هر چی هست فیلتره:13:
ورژن بازیتون چنده؟نقل قول:
میشه یکی دقیق توضیح بده که language بازی رو چطوری میشه انگلیسی کرد؟ من mod english رو دان کردم بعدم از مسیر document تو mod کپی کردم ولی نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو که آقا A-H Entertainment عزیز گذاشن رو دانلود کنین و توی پشوه ی English Files دستورات رو دنبال کنید...
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38842&d=1295555933
پنقل قول:
بچه ها کسی لینک مد درست حسابی نداره؟
من کلی گشتم هر چی هست فیلتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بگو کدوم رو میخوای من دانلود میکنم براتون میزارم فقط آدرس بده
راس کسی کرک UK Trcuk ؤو نداره؟
ورژن uk truck تون چنده؟
اگه تونستم بگیرم.:31:
ورژن 1.3
یعنی آخریش هستش که از سایتش دان کردم
سلام به دوستان گل خودم من یه چند وقتی کم میومدم سایت وقت نمیکردم بیام توی تاپیک:41: ماشالا سریع تاپیک صفحاتش اضافه شد الان 26 صفحه شده در صورتی که من بودم 8 الی 10 صفحه بود بعد تمام سری ها هم توی تاپیک بحث میشه:31: چون درباره بازی uk truck هم بحث شده ماشالا هزار ماشالا همه هم توی امضاهاشون این GERMAN TRUCK SIMULATOR رو گزاشتن دلیلش رو نمیدونم ولی خوبه:31: خوبی این بازی اینه که دختر ها هم دارن بازی میکنن و این خیلی عالیه:21:
من اعصابم خورد شده هر بار بار رو تحویل میدم خودش یه بار دیگه بهم میده چیکار کنم:13:
نقل قول:
اگه میتونی مد براش بذار حال کنیم:8:
چون با این حساب فقط توی تاپیک از german truck بحث نمی شه بلکه از تمام بازی سریهای کامیون بحث میشه:31:
منم همین مشکل رو داشتمنقل قول:
از هرجا که دانلود کردم همین مشکل رو داشت
ولی این مود رو دانلود کردم و ریختم تو بازی بعد فقط یه بار بارم رو بردم و سیو کردم و خارج شدم و اون مد رو پاک کردم و درست شد
کد:http://www.18wos.org/files/Mercedes_Actros_mp3_by_kifkat-kv(haulin)goba6372-black.rar