فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.نقل قول:
Printable View
فکر کنم بدرد جا های پر نور نمی خوره چون اگه دقت کنید مارک tv پیدا نیست یعنی از پشت یا بالا هیچ نوری نیست.نقل قول:
ولی چرا اشاره ای به PAL یا NTSC نکرده در صورتی که سایتی که معرفی شد اشاره کرده بود مستقیم به PAL . در صورتی که همینطور سایت سونی هم مستقیم اشاره کرده به PAL و NTSC .نقل قول:
ملاحظه بفرمایید:
کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-55hx925
تو دفترچش PAL رو نوشته.نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
مشکلی با جاهای پر نور نداره. تو منو Picture مد Dynamic داره که برای اتاق های پرنوره.نقل قول:
البته پلاسما نسبت به LED تو جاهای تاریک خودشو بهتر نشون میده و بالا بودن کنتراست و دقت نوردهیش مشخص تره.
جناب پونل میتونید در تکمیل فرمایشتون به نمایش چند عکس در مکان پرنور (در حالتیکه نور زیاد به پنل تابیده باشه = محیط پرنور) استناد کنید؟نقل قول:
در بهتر نشون دادن توانایی های پلاسما در محیط کم نور شکی نیست ولی همونطور که دوستمون گفتند اکثرا برای نمایش کیفیت و قدرت پنلهای پلاسما ، عکسهایی از محیط تاریک یا کم نور به نمایش در میاد که گویای توانایی این پنلها در تمامی اوقات شبانه روز نیست.
بستگی داره به چی بگیم پرنور. نور زیاد در حد معمول داخل اتاق رو می تونه جواب بده ولی اگه محیط خیلی خیلی پرنور باشه، مثلا نور آفتاب خیلی تو اتاق باشه پلاسما اونقدرها خوب نیست.نقل قول:
دوستانی که پلاسما دارن اگه من در این مورد اشتباه فهمیده ام لطفا تذکر بدن:
وقتی اتاق پرنوره سرعت شاتر دوربین سریعتره و تو عکس کیفیت اصلی تصویر پلاسما نمی افته و مشکی به خاکستری می مونه. یعنی با چشم کیفیت و کنتراست بالاتره. من تصویر بعضی پلاسماها مثل V20 رو تو جاهای روشن دیدم که خیلی خوب بود ولی تو عکسها همیشه بد در میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای plasma x30 u30 st30 وارد بازار شده کسی دفترچه این مدلها رو داره + vt30
دوستان عزیز
بنظر من اصلا نمیشه روی این عکسها یا فیلمهایی که در اینترنت از پنلهای روشن گذاشته میشه حساب کرد بخصوص که توسط افراد آماتور گرفته شده باشه. چرا؟
چون اگر کمی با عکاسی و تصویربرداری دیجیتال آشنا باشید متوجه می شوید که در ساختن یک تصویر دیجیتال (یعنی نتیجه نهایی به عنوان یک تصویر) عوامل زیادی وجود داره که حتی خیلی از اونها قابل تغییر نیستند. مثلا شما میدونید که یکی از خصوصیات یک پنل اینه که چقدر تصاویر را واقعی نشان دهد. حال در مورد دوربینی که از پنل عکس یا فیلم هم گرفته این خصیصه وجود دارد. و اگر به سایتهای رویو دوربینهای دیجیتال مراجعه شود، می بینید که یکی از مشخصات مورد بررسی همین است.
بنابراین در عکسی که یک نفر در اینترنت قرار می دهد، یکی از عوامل مهم مربوط به شرایط نور محیط، تنظیمات دوربین، خصوصیات ذاتی دوربین و در نهایت پراسس تصویر نهایی با نرم افزارهای مربوطه می باشد.
تنظیمات خود تلویزوین هم که جای خود دارد.
100% درسته.نقل قول:
البته به نظرم اون عکسهای اولی که از VT30 گذاشتم تمام مواردی که فرمودید رعایت شده و به قول معروف مو لا درزش نمیره.
سلام تو بانه اومده یا بانیان اورده قیمت st30 سایز 42 و 46 رو اگر میدونید لطفا بگیدنقل قول:
ST30نقل قول:
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-ST30-TX-P46ST30B-42ST30-46ST30-50ST30-3D-Plasma-TV-Review.htm
VT30
st30 زیاد جالب نست صبر کنید vt30 بگیریدکد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P50VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html