دوستان پسر عمم میخواد LED بگیره . یه مدل خوب تا حداکثر 1 تومن 40 اینچ معرفی کنید . بعد تقاوت D5500 و D5000 چیه ؟!! به نظرتون همین D5000 رو بگیرم ؟!:40:
پ.ن : دوستان مدل D5550 که سام سرویس زده همون D5500 ?!
Printable View
دوستان پسر عمم میخواد LED بگیره . یه مدل خوب تا حداکثر 1 تومن 40 اینچ معرفی کنید . بعد تقاوت D5500 و D5000 چیه ؟!! به نظرتون همین D5000 رو بگیرم ؟!:40:
پ.ن : دوستان مدل D5550 که سام سرویس زده همون D5500 ?!
درسته. من خیلی وقت پیش باید عکس میذاشتم اما واقعاً فرصت نکردم تو این مدت. ضمن اینه منزل اینترنت فعلا ندارم و فقط از محل کارم میتونم فعالیت کنم. چشم امروز عکس میگیرم و فردا آپلود میکنم. از همون زوایایی که دوست عزیزمون که رضا شفیعی جم رو دوست دارند، امر کردند!
امیدوارم که حتماً امروز اینکارو انجام بدم چون tv رو به HTPC وصل کردم و توی تاپیک مربوط به HTPC هم باید یه چند عکس بذارم.
سلام دوستان
من بین این دو مدل موندم که کدوم رو بگیرم
سامسونگ سری5 ال.ای.دی 5000
و سامسونگ سری5 ال.سی.دی 550
هر دو سری 2011 هستن
واسه گیم کدوم بهتره؟
ال.سی.دی یا ال.ای.دی
ایا تفاوت خیلی زیاده؟
کلیر موشن ریت ال.ای.دی 100 هست ولی ال.سی.دی 60
با سلام
دوستان کسی از قیمت d8000 تو دبی خبر داره ؟
برای گیم پلاسما. البته اگر نوع تصویرش رو میپسندید.نقل قول:
Led و lcd تفاوت آنچنانی ندارند خصوصاً اگر فقط برای گیم استفاده بشه. یه مقدار کنتراست بهتری داره led ضمن اینکه به نظر من تصویر تمیزتری ارائه میکنه.
در نهایت تفاوت اصلا خیلی زیاد نیست.
مقایسه CRM 60 و 100 فکر میکنم یه بازیه بیشتر. اگر مثلا 400 رو بخواییم با 100 مقایسه کنیم یه چیزی!
تشکر برای پاسخ.نقل قول:
برای گیم پلاسما. البته اگر نوع تصویرش رو میپسندید.
Led و lcd تفاوت آنچنانی ندارند خصوصاً اگر فقط برای گیم استفاده بشه. یه مقدار کنتراست بهتری داره led ضمن اینکه به نظر من تصویر تمیزتری ارائه میکنه.
در نهایت تفاوت اصلا خیلی زیاد نیست.
مقایسه CRM 60 و 100 فکر میکنم یه بازیه بیشتر. اگر مثلا 400 رو بخواییم با 100 مقایسه کنیم یه چیزی!
یه پلاسما جی10 تو خونه داریم ، ولی این رو واسه اتاق خودم میخوام :D
قیمت دی550 تو شهر ما 790تومن هست(بدون گارانتی)
چه تستهای هنگام خرید نیاز هست؟
باتشکر
کسی نیست جواب مارو بده :20::11:نقل قول:
دوستان اگه ممکنه چندتا رویو از lcd سری 5 2011 بزارین
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/tgcy9hizsprsczxbf77.gif
ممنون میشم اگه جواب بدید:40:نقل قول: