خب ، من یکم این ریویو GSM رو بررسی کردم ، یه نکته ای هست که باید گفته بشه در مورد زاویه دید O2X و مقایسه با SAMOLED
در اینکه زاویه دید AMOLED ها بهتر از TFT و IPS هست شکی نیست ولی GSMArena یه جورایی کلک زده !
خب اول اینکه تو مقایسه بین GS2 و O2X ، مقایسه زاویه دید در محیط کاملا تاریک انجام شده و کسی هم به این موضوع دقت نکرده ، دوم هم اون عکسی که بعضی دوستان به عنوان ملاک برتری قرار دادن کمی دقت بشه با زاویه خاصی هست که الان توضیح میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالا رو صفحه نمایش اپتیموس فرض کنین بدون زاویه ( دید از روبرو )
عکس های پایین هم با چرخش صفحه نمایش بصورت افقی و عمودی فرض کنین :
مسلما اگه کمی منصف باشیم ، مخصوصا با بررسی توی نور فرقی بین AMOLED و IPS الجی نیست ،.
اما وقتی زاویه دید رو به سمت صفحه نمایش بصورت عکس زیر تغییر بدیم اوضاع فرق میکنه :
من خودم با گوشی Arena همین مورد رو تست کردم و زاویه دید با همین نسبت خراب میشه و کلا رنگ مشکی که در حالت عادی مشکی بدون مشکل نشون داده میشه به سفید متمایل میشه : ( حالا اینجا متمایل به قرمز شده )
مسلما هیچ کدوم از ماها با این زاویه گوشی رو تو دست نمیگیریم که بخوایم استفاده کنیم و از زاویه دیدش ناراحت باشیم .
و اما مسئله بعدی در مورد مقایسه صفحه نمایش ها زیر نور هست که GSMArena اشاره ای به ضعف SuperAMOLED نکرده .
مقایسه O2X و GS2 :
در هر دو حالت 50% و 100% میزان روشنایی نمایشگر اپتیموس از سوپر امولد پلاس بیشتر هست ، به این معنی که شما در جاهایی که نور هست و کاملا تاریک نیست شما نتیجه بهتری از نگاه کردن به نمایشگر دریافت میکنید ، دقیقا چیزی که GSMArena اون رو مقایسه نکرده و عکسی ازش نزاشته .
کد:http://hi-tech.mail.ru/static/img/review/2489/51968172259ea3ee9070d91b9b2d2e70_real.jpg
منصف باشیم ، گالاکسی ها رنگ های تیره رو عالی نشون میدن و زاویه دید خیلی خوبی دارن ولی اصلا به این معنی نیست IPS استفاده شده در اپتیموس بی کیفیت هست .کد:http://hi-tech.mail.ru/static/img/review/2489/2264cf51760506a8130e8c78de55f154_real.jpg
به هر حال گالاکسی همزمان با اپتیموس معرفی نشد و به بازار نیومده هنوز و اگر در ماههای آینده الجی اسمارت فون دیگه ای قدرتمندتر از O2X هم بزنه ، جا برای مقایسه و نشون دادن برتری اش به گالاکسی از نظر طرفداران سامسونگ هست ؟
به هر حال اپتیموس 2 ایکس بمب ال جی بود که خیلی از برندها رو به تکاپو انداخت تا از قافله عقب نمونن . نظر کسانی که خواهانش باشن هم با یه زاویه دید عوض نمیشه .
بزودی میخرمش