دوست من عنوان تاپیک را خوندی:18::18::18:نقل قول:
این سوال ربطی به بدن سازی داره:19::19::19::19:
Printable View
دوست من عنوان تاپیک را خوندی:18::18::18:نقل قول:
این سوال ربطی به بدن سازی داره:19::19::19::19:
بابا اذیت نکن اتفاقا اصل بدنسازی تراشیدن موهای بدنه:31: تا هم عضله خوب رشد کنه هم اینکه بهتر عرق کنی و فضا برای منافذ پوستی باز بشه!!!!نقل قول:
البته اگر کسی از دیگر فواید از بین بردن مو بدن در بدنسازی می دونه بگه!:46:
بچه ها من از امشب میخوام برم کلاس شنا............و میخوام این رشته رو تا اونجایی که بتونم ادامه بدم.........حالا میخوام بدونم بدن سازی در این امر کمکم میکنه ؟ اگه میکنه چه حرکاتی ؟
اگه میشه این رو سر در تاپیک بزنید:
گرم نکردن = آسیب (زیر 15 دقیقه گرم نکردن برابر با آسیب)
دوستان لطفا کمتر اسپم بدین...آخه موهای زائد و...چیه دیگه...کی گفته هرکی بدنسازی میره موهای زائدشو میتراشه..
دوستان کاری نکنین تایپکو ببندن...جای این بحثها اینجا نیست..........:13:
سلام
اينم تاپيك خوبي هست
ميتونيد استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر:11:
من 173 قد دارم . 75 کیلو هم هستم . چیکار میتونم کنم که فقط لاغر بشم و شکمم آب بشه ؟
من 2 بار رفتم بدنسازی و عین دو بار بدتر شدم (چاق شدم و شکم آوردم ! ) اصلا بدنسازی برای من خوب هست ؟
شما که باتوجه به قد ووزن کاملا مناسب هستید...نقل قول:
من 173 قد دارم . 75 کیلو هم هستم . چیکار میتونم کنم که فقط لاغر بشم و شکمم آب بشه ؟
من 2 بار رفتم بدنسازی و عین دو بار بدتر شدم (چاق شدم و شکم آوردم ! ) اصلا بدنسازی برای من خوب هست ؟
اگه فقط شکم ناراحتتون میکنه وتو بقیه نقاط بدن مشکلی ندارید با ورزشهائی مثل پیاده روی ودوثابت یا دوچرخه ویا حرکتای شکمی به مرور زمان مشکلتون حل میشه...
فقط این تصور غلط رو نداشته باشین که برای وزن کم کردن غزا رو باید گزاشت کنار...نمیدونم شما تو وعده نهار چقدر غذا میل میکنین ولی اگه بتونین وعده های غذائیتون رو زیاد وحجمشو کم کنین هم خیلی به نفعتونه...مقدار غذائی که نهار میل میکردین رو نصف کنین وبه عصرانه تغییرش بدین تا معدتون بهتر غذاهارو هضم کنه...واز زدن چربی های زائد هم جلو گیری بشه...
صبحانه رو نباید فراموش کنین...
موفق باشید...
دوستان بدن سازی رو از چند سالگی شروع کنم که توسوله نشم؟(کوتوله:31:)
الان 17.5 سالمه بسه؟
اگه تو سنین رشد بعضی از حرکت های بدنسازی رو انجام بدین مثل اسکات رو قد تاثیر میزاره...ولی اگه این حرکتا رو انجام ندید تو سنین رشد هم میتونین به این رشته بپردازین...چه بهتر هم از این سنین که بدن درحال شکل گیری وکامل شدنه شروع بکنین...هرچند هنو.ز رابطه بین سن شروع این ورزش ومیزان موفقیتش ثابت نشده...خیلی ها هستن که از 30یا35سالگی شروع میکنن وموفق هم هستن...(البته نه در حد قهرمانی...:31:)نقل قول:
سن شما هم کاملا مناسبه...