سلام
لطفا یکی از دوستان یه برنامه خوب معرفی کنه برای پاک کردن app های سیستمی. البته خودم با برنامه Root Uninstaller یه
تعدادشونو Uninstall کردم.ولی هنوز بعضیاشو نمیتونه (مثلا update center ) درضمن گوشیم xperia arc هس.مرسی.
Printable View
سلام
لطفا یکی از دوستان یه برنامه خوب معرفی کنه برای پاک کردن app های سیستمی. البته خودم با برنامه Root Uninstaller یه
تعدادشونو Uninstall کردم.ولی هنوز بعضیاشو نمیتونه (مثلا update center ) درضمن گوشیم xperia arc هس.مرسی.
کلا میشه توضیح بدید نصب نرم افزار های بر روی گوشی های اندروید به چه صورت هست؟
نرم افزار باید تو چه پوشه ای کپی بشه؟
و آیا بعد از کپی مثل جاوا میشه از توی خود گوشی نصبش کرد؟
سلامنقل قول:
اگه برای بار اول میخاید یه برنامه یا بازی نصب کنید یه فایل منیجر مثل Root Explorer را از طریق بلوتوث از یه گوشی دیگه
یا از هرطر یق ممکن دیگه روی گوشی ریخته و نصب میکنیم.بعد دیگه از طریق فایل منیجر به فولدرهای مختلف در حافظه گوشی میتونیم دسترسی داشته باشیم .فرقی هم نمیکنه که اون برنامه یا
بازی خاص رو کجای کارت حافظه گذاشته باشیم ولی بهتره که تو یه فولدر مشخص بزاریم که بعد که خواسیم نصبش کنیم بتونیم از طریق فایل منیجر راحتتر بهش دسترسی پیدا کنیم.در مورد سوال آخر
هم همونطور که گفتم جواب مثبته .کافیکه با فایل منیجر فایلیو که از قبل رو کارت حافظه ریختیمو پیدا کنیم و با کلیک روی اون نصبش کنیم بهمین راحتی.
در ضمن برای دفعات بعد روشهای دیگری هم هس مثل نصب مارکتهای مختلف (بازارهای آنلاین برنامه های اندروید) رو گوشی که شما میتونیداز برنامه ها و بازیهایی که تو این مارکتها قرار دارند دانلود و رو گوشیتون نصب کنید.البته مستلزم
داشتن اینتر نت بیسیم مثل wi-fi هس.
موفق باشید.
کسی میدونه با گوشی htc chacha موقع مسیج نوشتن چطور میشه عدد وارد کرد؟ برای کسی میپرسم! مرسی
سلام
گوشی من Wild Fire S هست
نمیدونم باید چه جوری با کامپیوتر برنامه هامو تو گوشی نصب کنم
بعضی فایلا حجمش زیاده و بلوتوث زمان گیر
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
من تازه واردم. ولی تا آنجا که میدونم شما فایل را از کامپیوتر میریزید تو گوشی؛ بعد در خود گوشی آن را نصب میکنید؛ نه اینکه با کامپیوتر نصب کنید. برای ریختن فایل هم همین که کامپیوتر رابط USB گوشی را بشناسه کافیه و میروید در memory card میریزید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این روش رو قبلا امتحان کردم
متاسفانه فایل هایی رو که داخل گوشی میریزی تو فایل منیجر گوشی پیدا نیست که نصبشون کنی
پس این چه فایل منیجری هست دیگه؟ باید نشون بده. میشه یه اسکرین شات بگیرید از فایل منیجرتون؟نقل قول:
دوستان گلم سلام من یه مشکلی دارم ، چند وقت میخوام روی نوتم اپرا مینی نصب کنم موفق نمیشم ؛ تازه که خریده بودم نصب میشد ولی الان نمیشه ......برنامه رو نصب میکنم وقتی وارد میشم تو همون صفحه ی اول هنگ میکنه . . . خیلی احتیاج دارم راهنمایم کنید مرسی
سلام دوستان من به تازگی گوشی Xperia Arc S خریدم
امروز باهاش کار میکردم , نمی دونم چی شد که دیگه عکس رو از داخل گالری بهم نشون نمیده میشه راهنماییم کنید؟؟؟
ممنون