موضوع خاصي نيست .. شما قرار رو بچسب و بيا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط tantan_1300
Printable View
موضوع خاصي نيست .. شما قرار رو بچسب و بيا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط tantan_1300
دوستاني كه قراره بيان:
behrooz
tantan_1300
گلابي
خودم
بروبچ بد قولي نكنينا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الوعده وفا ....
سلام:
من به دلیل فوت خالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز نمیتونم بیام .البته سعی میکنم بیام(اگه بشه)
پس انشاالله ساعت 6 يادتون نره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر بچه های کرمانشاه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جون منم دلم میخواست امروز با شما بودم...
ولی حیف که موقعیتش فراهم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله بياي كرمانشاه خودم بيام پيشوازت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
قدمت رو چشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
جای ما رو هم خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط گلابی
خدا رحمتش کنه
ولی اگه تونستی بیا