سلام
دوستان من یجا رفتم واسه خرید g73 گفت ریپیرش رو داریم یک و هشتصد!!! بهش گفتم نو ندارید گفت نه تا حالا فقط ریپیرش وارد شده؟!!!
یعنی چی؟یعنی اینکه تمام g73 ها زود خراب میشن و بعد تعمیرش میکنن و وارد ایران میشه؟!!!
Printable View
سلام
دوستان من یجا رفتم واسه خرید g73 گفت ریپیرش رو داریم یک و هشتصد!!! بهش گفتم نو ندارید گفت نه تا حالا فقط ریپیرش وارد شده؟!!!
یعنی چی؟یعنی اینکه تمام g73 ها زود خراب میشن و بعد تعمیرش میکنن و وارد ایران میشه؟!!!
میشه ادرس رو بگی؟
بله عزیزمنقل قول:
یه صد متر اونور تر از بازار رضا یه مجتمع تازه تاسیس بود که فک کنم اسمش پارسیان بود(شاید هم ایرانیان دقیق نمیدونم).تو اون مجتمع از یکی از نمایندگی های ایسوس پرسیدم!
دوست عزیز شما با ریپیر بودنش مشکلی نداری؟!!
فروشنده احتمالا خالی بسته
من رفتم که اینترنتی بخرم ولی هزینش شد 325000:31:
منم یکی پیدا کردم بالاتر از بازار رضا . بهم گفت رمش 8 گیگ . سی پی یوش 890!!!! که تعجب کردم 890 گفت . گرافیک رو هم گفت 280 که البته منظورش همون 480 بوده احتمالا . گفت 3 میلیون تومن
احتمالا منظورش g51 بوده:31:
نه بابا بهش گفتم 17 اینچه ؟گفت آره. ولی راست میگی زیاد وارد نبود چون سی پی یو 820 و رم 8 گیگ جی 73 خیلی گرون تر از 3 میلیون تومنه . یادمه جی 51 رو از اون پاساژ که همش لپ تاپ داره توی ولیعصر سوال کردم گفت 3300 . چطور ممکنه این یارو اینو با این سیستم بده 3000
خدا به دادمون برسه چون یارانه روی قیمت لپ تاپ تاثیر میذاره:31:
نقل قول:
واقعا خدا بدادمون برسه.
همیشه بعد از جیتکس دبی قیمتها کاهش پیدا میکنه. هم لپ تاپ هم کلیه قطعات کامپیوتری.اما امسال اصلا جنس جدید بعد از جیتکس وارد نمیشه. همینایی هم که موجود دارن قصد دارن 30 درصد بکشن رو قیمتها.
2 تا G73JH-A1 یکی از شرکتها اورده بود. راست و دروغش پای خودشون. اما میگفت 3300000 تومان فروخته.:18::18::18::18::41::41::41:
تازه میگفت اشتباه کردیم باید 3500000 تومان میگفتیم.:41::41::41: