چه مارکی گرفتی یا اصلا ازکجا بفهمیم اصله یا نه (مارکشونو اگه بگی ممنون میشمنقل قول:
Printable View
چه مارکی گرفتی یا اصلا ازکجا بفهمیم اصله یا نه (مارکشونو اگه بگی ممنون میشمنقل قول:
قیمت کفی و مهره ایمنی چند بود؟ راجب به مهره ایمنی یه کم توضیح میدید؟نقل قول:
چی هست؟نقل قول:
يه محافظ واسه لاستيك زاپاس گرفتم ( زاپاس بند ) .
به نظر من 141جدید خیلی زیبا شده جلوش و داخلش 132جدید شده و عقبش 141قدیم....قیمت فول ترینش یعنی SX از دو مدل قبلی پایین تره یعنی8500.........نقل قول:
كدوم يكي از وسايل رو گفتي چه ماركي ؟نقل قول:
قيمت كفي رو 23 تومن با تخفيف حساب كرد و خود نصاب كه اومد نصب كرد تو ماشين هم 4 تومن از من گرفت .نقل قول:
مهره ايمني 4 تا لاستيك ها هم 6500 شد و مهره ايمني لاستيك زاپاس هم شد 12 تومن .
==========
مهره ايمني 4 تا لاستيك اينه كه شما بايد يكي از 4 تا پيچ هر لاستيك رو باز كنيد و اين مهره ايمني رو بندازيد توش . و خود اين مهره ايمني يك پيچ جداداره كه مي خوره به سرش . اگر اين پيچ نباشه ، با آچارپيچ نميشه بازش كرد و براي ايمني بهتر و مطمئن تر لاستيك ها به كار مي ره
نمي دونم تونستم خود بفهمونم يا نه . به طور كلي يه مهره است و با يه سرپيچ كه بايد بخوره بهش . /
در مورد مهره لاستيك زاپاس هم ، لاستيك زاپاس رو قفل مي كنه و كليدش دست شماست . خداي نكرده اگه دزدي اومد در صندوق عقب رو تونست باز بكنه ، اون وقت ديگه نمي تونه لاستيك رو بدزده . چون كليد اون مهره رو نداره ( البته تو اين دوره زمونه باز هم هستند كه بتونن بازش كنن ولي باز از هيچي بهتره )
در ضمن من تمام وسايل فني و آچار پيچ و همه چيز رو گذاشتم زير لاستيك يدك و با اون مهره قفلش كردم.
==========
همه اين موارد باز برميگرده به اون شخص ، مي تونه نخره اصلا . ولي خوب من براي ايمني بيشتر خريدم
دوستان کسی میتونه بگه فرق بین مدل های مختلف 132 چیه؟
یا یه لینکی بزارید
داشتن یا نداشتن آپشنهای فرمان هیدرولیک و ترمز ABS.نقل قول:
من مشخصات کامل رو میخام. یعنی هر مدل چه امکانات اضافه ای داره؟نقل قول:
SX فرمان هیدرولیک و ترمز ABS
LX فرمان هیدرولیک
ST ترمز ABS
کسی نبود جواب ما رو بده ؟نقل قول:
دوست عزیز اشتباه میفرمایید.نقل قول:
ST ساده هست و بدون هیچ آپشنی.
SL ترمز ABS داره. :11: