بچه ها کلا خیلی واکنش هاتون منفی بود نسبت به حرف های من.
ولی من فقط یه چیز میگم بیشتر این طرز تفکر شما ناشی از تبلیغات گسترده و مداومی هست که آمریکا سال های سال داره انجام میده.سعی کنید ذهنتون رو آزاد و رها کنید و به قضیه نگاه کنید.برای من فرقی نمی کنه که همه باور پیدا کنند یا همه مخالف باشند من خودم به یقین رسیدم.البته هر وقت مدرک قانع کننده ای باشه با کمال میل می پذیرم .
ولی یادتون باشه این توجیهاتی که میارید مثل دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که می گن "
بله حالا انسان داره به این فکر میکنه که چطور به مریخ سفر کنه و یا اینکه چطور نسل خودش رو در فضا تکثیر کنه حتی بدون نیاز با اینکه کره ای رو انتخاب کنه یا اینکه چطور از سیاهچاله انرژی بگیره و ... . هر فکر و ایده ای محدوده ی زمانی خودش رو داره و نیازی نیست وقتی یکبار اینکار انجام شده دوباره انجام بشه و هزینه ی اضافی تحمیل بشه به سازمان ها و دولت ها."
مطمئن باشید فقط برای قانع کردن شاید کافی باشه ولی دلیل درستی نیست.من فقط یه مثال بزنم: ایکس سال پیش بشر اومد اهرام مصر رو ساخت الان همه میگن بله این که کاری نداشته و هر وقت میخواستیم می شده و ..... ولی تا الان هیچ کس نتونسته مشابهشو بسازه و مطمئنا نخواهد تونست نه به دلایل پیش پا افتاده ای مثل پول و هزینه بلکه به خاطر این که در توانش نیست.یه ذره فکر کنید ایکس سال پیش ساخته شده این همه زلزله اومده هنوز سرپاست.بعدشم بعد این همه سال حتی یه مشابه براش نیومده.
پس این استدلال ها که مثلا به خاطر هزینه بالا به ماه نرفتن و .... این ها همه بهانه هست مشکل عدم توانمندی هست.بشر مثل میمون می مونه وقتی که یک همتاش کاری رو انجام بده اونم دوست داره تکرار کنه اونم به هر قیمتی و این فلسفه زندگی هست.
الان شما همین تبلت رو ببین اول اپل داد بیرون و هیچ شرکت دیگه ای نتونست بزنه اونم به خاط این بهانه های الکی مثل هزینه بالا و .... ولی دلیلش عدم توانمندی سخت افزاری و سیستم عاملی بود به محض این که آندرورید اومد و میکرو چیپ ها پیشرفت کرد مثل ریگ بازار پر از تبلت شد.