از اول تو فکر نرم افزار یا علوم کامپیوتر بودم...از بچه های علوم کامپیوتر قم که قبلا پرسیده بودیم،شاید دومی رو قبول شم...:46:نقل قول:
یه نفر پارسال اینجا بود با 20000 هزار نرم افزار قبول شده بود،کسی نام کاربریش رو داره؟
Printable View
از اول تو فکر نرم افزار یا علوم کامپیوتر بودم...از بچه های علوم کامپیوتر قم که قبلا پرسیده بودیم،شاید دومی رو قبول شم...:46:نقل قول:
یه نفر پارسال اینجا بود با 20000 هزار نرم افزار قبول شده بود،کسی نام کاربریش رو داره؟
تا اونجایی که می دونم شبانه هم پیش نیاز ندارهنقل قول:
آره همون تیز هوشانه(البته جدی نگیر بچه هاش از حالت عادی خنگ ترن:31:).این مرکز یک سال در میان خوب قبولی میده.حالا ببین ساله دیگه چه گندی می زنه این مرکز.نقل قول:
دست شما درد نکنه :دینقل قول:
آره همون تیز هوشانه(البته جدی نگیر بچه هاش از حالت عادی خنگ ترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).این مرکز یک سال در میان خوب قبولی میده.حالا ببین ساله دیگه چه گندی می زنه این مرکز.
ببینید مثلا مدرسه ی ما 70 نفرن 50 نفر خنگن و 20 نفر خوب !
رتبه ی 7 کشور هم از مدرسه ی ما بود :دی
بچه ها ازنظر من همین الان این آهنگ رو دانلود کنید و گوش کنید و زیاد خودتون رو ناراحت نکنید.
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخورکلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور]این دل غم دیده حالت به شود دل بد مکنوین سر شوریده بازآید به سامان غم مخورگر بهار عمر باشد باز بر تخت چمنچتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور [2هان مشو نومید چون واقف نه ای از سّر غیبباشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخوردر بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدمسرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخوردور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفتدائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخورگرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعیدهیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور]حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب[2]جمله میداند خدای حال گردان غم مخور[2
کد:http://www.4shared.com/file/52971179/944933d1/Morghe-KhoshKhan-32-wwwawazblogfacom.html
هیچگاه غصه ی دنیا را نخورید ، که فانی است.
با 14000 منطقه 2 شبانه چی قبولیم؟
غیر انتفاعی چی و کجا؟
ممنوننننننننننن
بچه ها این سی دی یادگار ماندگار کانون خیلی میتونه کمکتون کنه واسه انتخاب رشته
اگه عضو کانون هم نبودید برین از نمایندگی های شهرتون بگیرین
سی دی سازمان سنجش که همراه پیک سنجش هستش هم خیلی مفیده...اونم از روزنامه فروشی ها میتونین بگیرین
نقل قول:
چی هست آهنگش خواننده کیه؟
bahador2009 واقعا دمت گرم
خیلی وقت بود هوس این آهنگه رو کرده بودم
درود بر استاد شجریان و مردم سبز ایران
---------
حالا یه سوال:
اگه مطمئن باشی تو اعلام درصدات اشتباه کردن مثلا دفترچه ات C هست با کلید B صحیح کردن ( نگید نمیشه مثال زدم) یا هر چیزه دیگری که مدرک هم داشته باشی که اونا اشتباه کرده باشن ، رسیدگی میکنن یا نه اهمیت نمی دن؟
اگه مدرک داشته باشی که حتما رسیدگی میکنند.
آخه از کجا مدرک آوردی همه ی پاسخ نامه ها میرن تهران و یکجا چک میشن!!
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
شما احتمالا ایرانی هستین :13:نقل قول:
در کل منظومه ی شمسی کسی نیست شجریان رو نشناسه .