بچه ها من بازی امشب کره شمالی با برزیل رو برد کره شمالی با بیش از سه گل پیش بینی کردم.
دعا کنید پیش بینیم درست دربیاد تا یه کم به این برزیلیا بخندیم...
Printable View
بچه ها من بازی امشب کره شمالی با برزیل رو برد کره شمالی با بیش از سه گل پیش بینی کردم.
این بابا، عمو ، دایی، برادر، همکار، همسر و پدر مهربان مارتین پالرمو مهاجم بوکا جونیورز هستش. شمارشم توی تیم ملی 18 هست. متولد 1973 و قدشم 188 سانتی متر هست.:5:نقل قول:
میگم این بابا یه جا خوندم تو لیست ارژانتینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اصلا مسابقه بکنیم ببینیم کی اینو میشناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی اسمشو میدونه؟
آقا من این اطلاعات پیش پا افتاده رو ندونم که اسم خودمو آرژانتینی نمی ذارم.:21:
نـــــــــبــــــود؟:46:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
این با دعا نمیشه باید گاوی چیزی بزنی زمین شاید فرجی شد.نقل قول:
جزو افتخارات "مارتین پالرمو" باید گفت کهنقل قول:
حدود 10 سال پیش تو مسابقات کوپا آمریکا (سر انگشتی که حساب کردم میشد مسابقات سال 99)
توی بازی با کلمبیا 3 تا پنالتی از دست داد
تا اووونجا هم که یادمه آرژانتین اووون بازی رو باخت!
یکی زد تیرک
یکی رو دروازبان گرفت
یکی رو هم زد تو اوت!
کلا عجیب هست امسال. من بازی آرژانتین رو که دیدم گفتم چه ضعیف هستن امسال، اما رفته رفته با بازیهای تیمهای دیگه، به نظر میاد آرژانتین خیلی هم قوی هست! به قول شما یکی همین پرتغال یکی هم برزیل! این برزیلیا مسخرش رو درآوردن! فقط کم مونده ببازن دیگه!نقل قول:
بابا ایول.بابا تو دیگه کی هستی.رو سفید کردی:31:نقل قول:
تو اون مسابقه کلا 5 تا پنالتی زده شد که فقط یه دونش گل شد:18:نقل قول:
3 تاشو پالرمو خراب کرد.از 2 تا پنالتی تیم کلمبیا یکیش گل شد.چه دورانی بود.بازیا ساعت 3 نصفه شب شروع میشد.حالا این پالرمو 36 ساله که تو بوکای رده 16 لیگ ارژانتین بازی میکنه میاد جام جهانی اونوقت امثال اگرو وکامبیاسو باید سماق بمکن:13:
آرژانتین آرژانتین آرژانتین.
باید ببینیم کره جنوبی می تونه مثل کره شمالی آبرو مندانه ببازه.یا شاید مساوی کنه یا ببره.
البته آرژانتینیا باید از بازی برزیل درس گرفته باشن و شل بازی نکن.
من که عاشق آرژانتینم.امیدوارم با نتیجه ی پر گل ببره.
این قضیه ی دخترای مارادونا چیه میگن هرچی دختراش میگن قبول میکنه !
نمیدونم توی روزنامه بود خوندم شاید ترکیب تیم و بازیکنان رو هم دختراش بچینن:31:
امین جان عجب حافظه ای قربونت رفیق خیلی حال دادی بازم مقدمت گبلاران:40:نقل قول:
اون بازی رو فکر کنم آرژانتین 2-0 باخت.نقل قول:
این بابا، عمو ، دایی، برادر، همکار، همسر و پدر مهربان مارتین پالرمو مهاجم بوکا جونیورز هستش. شمارشم توی تیم ملی 18 هست. متولد 1973 و قدشم 188 سانتی متر هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من این اطلاعات پیش پا افتاده رو ندونم که اسم خودمو آرژانتینی نمی ذارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نـــــــــبــــــود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزو افتخارات "مارتین پالرمو" باید گفت که
حدود 10 سال پیش تو مسابقات کوپا آمریکا (سر انگشتی که حساب کردم میشد مسابقات سال 99)
توی بازی با کلمبیا 3 تا پنالتی از دست داد
تا اووونجا هم که یادمه آرژانتین اووون بازی رو باخت!
یکی زد تیرک
یکی رو دروازبان گرفت
یکی رو هم زد تو اوت!
من بازی رو ندیدم ولی کلیپ پنالتی های پالرمو رو دیدم کلی کف کردم.(نگفتم روحیش خراب نشه).
9 کرم.نقل قول:
بابا ایول.بابا تو دیگه کی هستی.رو سفید کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگوئرو هست که. کامبیاسو با اون پنالتی که 4 سال پیش جلوی آلمان خراب کرد چشم دیدنشو ندارم:31:نقل قول:
حالا این پالرمو 36 ساله که تو بوکای رده 16 لیگ ارژانتین بازی میکنه میاد جام جهانی اونوقت امثال اگرو وکامبیاسو باید سماق بمکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پالرمو رو هم احتمالاَ واسه این دعوت کرده که یه نفر از بوکا باشه و فکر نکنم 20- 30 دقیقه بیشتر بازیش بده(مگه این که تو بازی آخر گروهی اگه آرژانتین صعودش به عنوان تیم اول 100% بشه، بازیش بده)
خوب اسپانیا نسبتا باخت با اینکه من نارحت شدم ولی اونم نامردی بود ولی با این حال امیدم به آرژانتین بیشتر شد
چه شود :31:
فقط امیدوارم این سیستم های دفاعی که تیم ها اجرا میکنن آرژانتین به مشکل بر نخوره واقعا امسال خیلی غیر قابل پییش بینی همه میخوان به هر شکلی شده فقط امتیاز بگیرن :13: