آقا محبت کن اون دکمه end رو کیبردت رو بزن :5:
Printable View
آقا محبت کن اون دکمه end رو کیبردت رو بزن :5:
ایران جان..منتظر مسلم بودم
الان برات دعوت نامه فرستاد...
بیا پیشمون
دوستان منم اگر بتونم آنلاین بشم به جمع شما اضافه خواهم شد :دی
هر وقت آن شدی..بگو..
یا آیدی یاهو بده...اونجا آنلاین صحبت کنیم..
آیدی بازیت رو هم بده
ایران عزیز هم..زحمت بکشه..دعوتمون کنه
آیدی یاهوی من mgh_nba و آیدی بازی هم Mostafa NBA که هروقت آنلاین شدم میگگ ادد کنید.نقل قول:
بچه ها اختلاف رو حال میکنید:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کسی آنلاین هست
منو دعوت کنید sina_xzibit
دوستان یه توضیح کلی بدید چه جوری میشه آن بازی کرد. من وارد قسمتش شدم. یه اسم و پسورد خواست بعد پرسید به این اسم می خواید یوزر جدید درست کنم . بعد از اوکی کردن اینتر رو می زنم ولی بعد از یه مدت که می خواد وصل بشه پیغام میده اتصال به سرور فیلد شدو دوباره سعی کنید . اشکال از چیه ؟ (سرعت اینترنتم هم بد نیست. حدود 128 )
سلامنقل قول:
دقیقا اکثر دوستان هم همینجا مشکل دارند. سرور های بازی چندان جالب نیست. شما تمام مراحل رو درست رفتید باید چند بار سعی کنید تا بتونید با موفقیت اکانت خودتونو بسازید. وقتی ساختید دیگه همه چی واضحه. بنابراین هیچ مشکلی از لحاظ کاراهایی که کردید ندارید و تمام مراحل درسته. بچه من یه چی بگم تجربه شخصی این دو روز. بنده تا پریروز روی سون بازی میکردم و هر بار که می خواستم کانکت بشم با مصیبت بود. چند بار میزدم ایا بشه یا نه. اما الان از دیروز تا حالا که اکس پی ریختم هر لحظه و هر ساعت که وارد بازی می شم بدون مشکل با بار اول کانکت میشم. راحت میرم تو بازی و بازی میکنم. یه نکته رو باید اضافه کنم من سرویس وایمکس دارم راضیم . اما چیزی که من متوجه شدم اینه که وایمکس من با اکس پی مچتره یعنی روی اکس پی راحت سایت باز میکنه و راحت کانکت میشم در حالی که روی سون هر چند لحظه یکبار رسیو میرفت در حالی که روی اکس پی رسیو ثابته. نمی دونم حالا علت روون شدن انلاین بازی روی اکس پی بر میگرده به ویندوز یا اینکه وایمکس روی اکس پی بهتر جواب میده. اینم گفتم شاید کمک کنه.
سلام به همگي .
من اين بازي با دوستم تو حالت lan بازي كردم فوق العاده بود .
الان تو شركت دارم پست ها تون رو ميخونم هوس كردم online بازي كنم .
اميدوارم عصر كسي آنلاين باشه
آيدي ياهوي من : acc.1383
واسه بازي هم به همين اسم مي سازم .
راستي من تا حالا كلا بازي آنلاين نكردم . چقدر از شارژ اينترنتم ميره ؟
و اينكه من با 250 كيلو بايت down ميكنم . اين سرعت براي بازي مناسبه ؟