دو تا نکته :
فقط در مراکز شهرها اینترنت همراه اول کار میکند
اگر بسته رویایی را بخرید و gprs را غیرفعال کنید بسته رویاییتان حذف میشود! (میپرد!)
Printable View
دو تا نکته :
فقط در مراکز شهرها اینترنت همراه اول کار میکند
اگر بسته رویایی را بخرید و gprs را غیرفعال کنید بسته رویاییتان حذف میشود! (میپرد!)
واقعاً اونجا دو گیگابیت در ثانیه پهنای باند داره؟ :18:نقل قول:
مگه چیکار می کنید که این همه پهنای باند نیاز دارید؟
راستی شما همون emadct هستید که در موبایلستان بود و برنامه ی تقویم رو نوشت؟
اینترنت همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش بین 1000 تا 1500 متغیره اما دانلود و آپلودش همینه!!!
سلام من اینها رو بیل می رم به کیلوبایت در ثانیه چه قدر میشه؟نقل قول:
من 20 کیلوبایت در ثانیه رو بصورت مداوم دیدم
اما باز به ساعت کانکت شدن هم مربط داره مثلا من ساعت 11:30 شب کانکت شدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکرد خودمو کشتم یک ساعت باش ور رفتم دیدم نه بابا هیچ کارش نمیشه کرد
اما تو طول روز و بعداز ظهر خوبه سرعتش
منظورتون اینه که با همراه اول 20 کیلوبایت سرعت داشتن؟!نقل قول:
:18::41:
مال من وقتی دانلود می کنم سرعت دانلودش متغیره از 2 تا 15 یعنی هی 2 میشه هی 15.نقل قول:
آره سرویسش اصلاً ثبات نداره.
در ضمن 0.1 مگابیت میشه 100 کیلوبیت که میشه 12.5 کیلو بایت.
حالا اینکه نوشته 0.04 مگابیت میشه 40 کیلوبیت که میشه 5 کیلو بایت.
البته من جاهای دیگه که تست زدم سرعتم 8.88 ثابت بود یعنی بهتر از Adsl 64 البته بدیش اینه که ثبات نداره.
اختلال شدید و طولانی GPRS همراه اول
سرویس GPRS همراه اول در طی روزهای گذشته با اختلال شدید مواجه بوده و همین موضوع انتقاد بسیاری از مشترکان این سرویس را به همراه داشته است.
به گزارش ITiran در حالی که همراه اول دو هفته قبل با ارایه بسته های GPRS مشترکان را به خرید این بسته ها تشویق کرده بود حالا با قطع مکرر این سرویس طی یک هفته گذشته عملا مقررات فروش سرویس به مشترکان را زیر پا گذاشته است.
همراه اول با ارایه این بسته های اینترنتی آن را یکی از ارزان سازی های این شرکت در راستای جلب مشتریان قلمداد کرده بود.
سرویس اینترنت همراه اول تا پیش از این یکی از گران ترین اینترنت های موجود در کشور بود و سرعت و کیفیت آن نیز بسیار پایین بود.
یک مشترک همراه اول می گوید: تا پیش ازاین اگر این سرویس با اختلال همراه می شد حداقل این بود که مشترک هیچ هزینه ای نمی پرداخت اما حالا همراه اول تمام هزینه یک بسته را یک جا دریافت می کند و اختلال در واقع نادیده گرفتن حقوق مشتریان است.
مسوولان همراه اول تاکنون درباره اختلالات وسیع سرویس اینترنت موبایل توضیحی یا اطلاعیه ای نداده اند.
آره خدایی راست میگم نزدیکترین بی تی اس هم یه 700 - 800 متری فاصله داریم و اتاق من هم نقطه کوره همیشه انتن نصفه هست.نقل قول:
دیشب که زدم دیدم اصلا گوگل هم بالا نمیاره اکی شدم که چرا پول دادم واسه این سرویس مسخره
اما طول روز و بعد از ظهر که زدم دیدم گور گور داره دانلود میکنه یه فایل 46 مگی رو توی تقریبا 40 دقیقه دانلود کردم:31:
البته اینی که گفتم مال ایرانسل بود .نقل قول:
پس خیلی عالیه که! ما هم خونه مون اتفاقا خیلی نزدیکه به BTS، با اینحال گفتم که سرعت همراه اول بیشتر از این نمیشه در کل...
بچه ها من برای هم ایرانسل رو هم همراه اول رو یک بار در خونمون چک کردم در یک ساعت مشخص ، از دو تا bts که یکیش 60 متری ( ایرانسل) محل استقراره یکیش حدود 300 متری ( همراه اول )
ساعت تست 2 بعد از ظهر
ایرانسل :
down : 16KB
up : 7 - 10
web bye OPERAmini : 5KB
همراه اول :
down : 8 - 10.5
UP : N/A
WEb(opera mini) : 0.5 - 1.5 KB
پروتکل سوکت ایرانسل با اینکه بعضی موقع ها قطعه اما سرعتش عالیه ، ولی مال همراه اول افتضاحه همینطور که مینید با اپرا ماکزیممی که مشاهده کردم 1.5 کیلو بود . هر دو سرویس هم EDGE بودن
با gprs همراه اول که در یک ضلع خونمون گوشی به اون وصل میشه و فاصلشم زیاده ماکزیمم سرعتم 4 کیلو بود برای دانلود ، سوکت هم اصلا کار نمیکنه یعنی نه slick نه nim نه opera mini .
سلام چند تا سوال :
الان این بسته های اینترنت فعال هست و میشه ازش استفاده کرد ؟
برای استفاده از این بسته ها چیکار باید کرد ؟
با سیم کارت های اعتباری هم میشه استفاده کرد ؟
حداقل و حداکثر سرعت دانلودش چقدر است ؟