صرفا برای اطلاع رسانی! هفت شروع شد.
(پاک شود لطفا):11:
Printable View
صرفا برای اطلاع رسانی! هفت شروع شد.
(پاک شود لطفا):11:
فریبرز عرب نیا حرف های جالبی زد
دستمزد ایشون برای بازی درسریال مختارنامه برای 5 سال در حدود 600 میلیون تومن بوده
کنایه بسیار گزنده ای رو به سریال ها و فیلم های طنز زد.نفهمیدم منظورش مهران مدیری بود یا جواد رضویان:31:
نام بردن از گلشیفته فراهانی به عنوان یک بازیگر خوب که باعث سوختنش شدیم
پ.ن :هفته قبل شنیده بودم که دستمال به شدت کمیاب شده مثل اینکه همه رو یکی خریده بود:27:
وای دیشب عرب نیا ترکوند خیلی دوسش داشتم بعد مصاحبش علاقم بیشتر شد
تیکه از حرفاش:
فریبرز عرب نیا بازیگر سینمای ایران امشب در برنامه زنده هفت برای اولین بار و احتمالا آخرین بار حرف هایی زد که تا به امروز کسی جرات بیانش را جلوی دوربین صدا و سیما نداشته است. عرب نیا گفت : سیستم ما خصوصا در فرهنگ فاسد است و امثال مهران مدیری ها با برنامه های طنز ؛سینما و هنر را به لجن کشیده و مسئولین یک همچین آدمی را دعوت میکنند در برنامه سمینار طنز پردازان تلویزیون ؛تا برنامه اجرا کند. او در مورد شریفی نیا گفت: بعضی از بازیگرانی که شریفی نیا معرفی کرده به سینمای ایران ؛واقعا بازیگر نیستند و آقای شریفی نیا ادعا میکند که اینها بازیگرند در صورتی که بعضا از خیلی از اینها تو کوچه و خیابان پول گرفته تا نقشی را در فیلمی به آنها محول کند .چرا باید امثال این اقا و کوتوله های بی عرضه در سینما باشند و سیستم به آنها اجازه مانور بدهد؟ این نشان میدهد که سیستم ما هم فاسد است. خلاصه هر بچه 5 ساله ایی هم امشب پای تلویزیون و این برنامه بود میفهمید که عرب نیا از روی شریفی نیا و مهران مدیری ؛دو خود فروخته خیانت کار به مردم ؛رد شد.
======
دیشب یه کلیپی هم پخش شد از فیلم ها و بازیگرای قدیمی چهره و تصویر بزرگانی مثه زنده یاد فرزین ( خدا رحمتش کنه واقعا دوسش داشتم) بهروز وثوقی ( که فقط چهرشو نشون دادن ولی اسمشو نبردن) ، کامران ملک مطیعی نشون دادن با فیلمای قدیمی رو جالب بود
سلامنقل قول:
منبع این اخباری رو که نقل قول می گیرید رو لطفا درج کنید ( قانون انجمن)
ــــــــــــــــ
ـــــــــــــــ
تا جاییکه من از عبارات می فهمم این برنامه جاییست برای عقده ای های سینمای ایران که برای اقبال عمومی اصحاب تی.وی در شعار "آزادی بیان" اونها رو دعوت کنند و برای رقیبانشون رجز بخونن .
چپی ها بگن راستی ها سینما رو لجن کشدن و راستی ها هم بگن چپی ها
دعوا سر لحاف ملّاست و هر کی نونشو بیشتر چرب کرد هنرمند تره . سیاستم که شده پاره ی لا-جزء هنر و فرهنگ و ... هر جا کسی توان و ظرفیتش کم می شه دخیل می بنده به عقاید و سیاست و مردم و حاج آقایی و کوروش و ... شمسی قمر خانوم
با تشکر از آقایانه گُنده گوله و خود مزایده گذشته و خیانت نَکار !
:لول:نقل قول:
منبعش برنامه هفت هست ( تو تاپیک برنامه نود یا برنامه اشپزی این پستو نزدم تو تاپیک هفت زدم )
دیشب برنامه خیلی بیخودی بود از نظر من
از عرب نیا خوشم نمی اومد
وقتی تو اون مجموعه سخیف و 2زاری بازی کرد ازش بدم هم اومد
دیشب هم با اون نوع حرف زدن و نقل قول اوردن هاش به شدت ازش متنفر هم شدم
و جیرانی هم اصلا نه جلوی حرف هاش رو میگرفت نه چیزی در عین این که کاملا خواب اور و بی ربط داشت میبافت به هم
در حالی که سابقه نداشت تو حرفه کسی نپره قبلا
تو اون بخش بازیگری از رویا تا واقعیت هم واقعا جای تاسف داره که اسطوره تکرار نشدنی به نام بهروز وثوقی رو اونطوری معرفی میکنن و ازش میگذرن
اواخر برنامه که جیزانی گفت وقت نداریم فراستی تیکه خیلی باحالی به دستمزد کسی که تو 5 سال 600 میلیون گرفت و 70 دقیقه وقت برنامه رو گرفت انداخت که بسی حال کردم
ایول فریبرز عرب نیا
دوستان عرب نیا راست گفت
افرادی امثال آقای مدیری خیلی کارشون خوبه ولی معذرت می خوام قبول کنید که فیلماش از لحاظ عرف جامعه و رابطه ی بین زن و مرد بسیار بده و.........
یا آقای احمد پور مخبر چی بلده؟؟؟؟
یا محمد رضا گلذار چی بلده؟؟ فقط خوشتیپه و هیچی بلد نیست
استاد یعنی انتظامی - مشایخی - عرب نیا - گوهر خیراندیش و .....
موفق باشی
دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم
- نام بردن از فردین با عنوان لات قضا و قدری ، بهروز وثوقی به عنوان لات .... و ...... هرچند که به شخصیت شناسی سینمایی هم بپردازه در بن مایه ی کلام ، به نظرم باز هم برای پخش از تریبون رسانه ی ملی با مخاطب گسترده درست نبود ، در حالیکه حتی اونقدر شهامت وجود نداره که نام بهروز وثوقی آورده بشه یا حتی نوشته بشه ؛ انگار که اگر اسمی آورده نشه کسی نخواهد شناخت اون رو . بگذاریم با همین خیال باطل خوش باشند /
- به نظر من دلیل اینکه جیرانی برخلاف همیشه مرتبا و مکررا صحبت های عرب نیا رو قطع نمی کرد ، قدرت بیان فوق العاده ی عرب نیا بود و شیوایی کلامش که اکثریت رو تحت تاثیر قرار میده ، نه سفارش از بالا و ..... /
- در مورد مدیری و شریفی نیا ، تا جایی که من خاطرم میاد عرب نیا اسمی از کسی نبرد و ابتدای کلامش هم در قالب نکته ای آورد که اسمی از کسی نخواهد برد ، چون در اون مراسم گردهمایی طنز پردازان رضویان و لولایی هم بودند و شاید هم منظورش از اون شخصی که از بازیگرسازیش دفاع میکرد فرح بخش بوده باشه نه شریفی نیا ، به نظرم برداشت های شخصی و آزاد نداشته باشیم از صحبت های عرب نیا و به کلیت صحبت هاش دقت کنیم بهتر باشه /
- در مورد نقل قول های عرب نیا از اشخاص ؛ عرب نیا شخصیتی هست که بیشترین تاکید رو روی کلام و واژه و معنای کلام داره ، و نقل قول گرفتنش دلیلی بر حمایت یا ضدیت با جریانی نیست به نظرم ، باز هم خواهش میکنم به کلیت مطالبش توجه بیشتری کنیم ./
- دستمزد عرب نیا در مقایسه با بازیگری با دستمزد میلیاردی و دستمزد 90 میلیونی برای 3 روز و همون مثال مربی فوتبال عرب نیا ، واقعا این قدر قابل اعتراض هست ؟ /
مختارنامه سخیف و دوزاریه ؟ :27:نقل قول:
وقتی تو اون مجموعه سخیف و 2زاری بازی کرد ازش بدم هم اومد
عزیزم تو مجموعه فاخر چهارچرختو ببین لذت ببر البته تموم شد از امشب میتونی ساختمان پزشکان ببینی:دی
لازم نبود اظهار وجود کنی که ملت بدونن وجود دارینقل قول:
اول پستم نوشتم از نظر من
بله از نظر من و البته خیلی های دیگه ارزش دیدن که هیچ ارزش ... هم نداره
اون 2 تا اشغالی که نام بردی هم از این سخیف تر
شما هم ببین خوش باش که داری سریال میبینی